Kızların çıtır erkek sevip para için olgun seviyor taklidi yapması?

Bu dünyanın en iki yüzlü şeyi. Kızlar erkeklerden bile dağa çıtırcı sadece kendilerini madde olarak güvence altına almak istedikleri için olgun erkek seçiyorlar kimse bana mala okumasın yok hayata bakış açısıymış, yok bilmem karakteri oturmuşmuş bunları geçin. Karakteri oturanın 25 yaşında da karakteri oturuyor kıçını kıllarına kadayıf olmasına gerek yok. 28 üstü bir erkeği asla fiziksel olarak o arzulamıyorsunuz bana gelip orada ünlü ismi vermeyin onlar yıllarca gözünün önüne sokuluyor beğenelim diye. Ben hiç Haktan Bir insanın 28 üstüne Of çok yakışıklı denildiğini duymadım hiçbir kız tarafından.. 18 27 yaş arası eli yüzü düzgün, fit biraz cool bir erkek görün aklınız gidiyor sakın olgun molgun seviyorum demeyin yani. Bakıyorum genç erkek arkadaşı olanlara o kadar tutkulular ki erkek arkadaşlarına karşı hiçbir olgun erkek karşısına o tutku görmüyor o kadar tutkulu olmuyor yalandan hoşlanıyor gibi yapıyor çoğu kadın çocuğu olduktan sonra olgun kocasıyla arasındaki karı koca ilişkisini bile bitiriyor konuşmayın. Hani şu genç erkek arkadaşına temas edemeden duramayan kızlardan bahsediyorum.

Kızların çıtır erkek sevip para için olgun seviyor taklidi yapması?