İlişkilerde en çok yarı yolda bırakılan taraf kadınlar mı yoksa erkekler mi?

İlişkilerde en çok yarı yolda bırakılan taraf kadınlar mı yoksa erkekler mi?
Bence karaktere göre değişir kadın erkek diye bakmıyorum olaya. en çok kim severse güvenirse o sonuna kadar gider.. ama aynı şekilde sevmeyen ya da sevgiyi bilmeyen aldatabilecek kişilerse çekip gider.
Bu konuda net bir şey söyleyemem çünkü bu bir karma konusudur ve karma cinsiyet tanımaz. Öyle gerekiyorsa kadın da bırakır erkek de. Terk etme/edilme bir öğretidir. Bu konuyu cinsiyete odaklamamak lazım çünkü iki cinsiyet de yaşayabilir
Gerçekçi olmak gerekirse kadınlar ortada bırakır çünkü kadınları mutlu etmek erkeklere göre zordur Bu çoğu kadın ne istediğini bilir ama bir çoğu da ne istediğini bilmez
Kimse bu soruya objektif, sübjektif, persfektif, ne kadar tifli bakış açısı varsa bankadan kendi cinsini söyler.😄
Ben bir sürpriz yapıp ikisi de diyorum.
Bakmadan*
Cevap
7Cevap
Çok seven kadınlar ve çok seven erkekler demeyi tercih ederim..
Cinsiyet fark etmez, başrol olmayıp yan role uygun olanlar.
Cinsiyet belirtmeyeceğim yine. Sevmiyorum cinsiyetçi soruları. 😄 Yarı yolda bırakanlar kötü insanlar, bırakılanlar iyi. 😃
Bunu yapan kadın da vardır erkekte, karakter meselesi daha çok bence
Erkeksin diye bu önyargıyla konuşuyorsun diyeceksiniz ama kadınlar kadir kıymet bilmez...
Maçası yetmeyen diğerini yolda bırakır diyelim hadi 😄
Objektif olsalar kadınlar bile bu soruya kadınlar yanıtını verir.
Kim daha çok ciddiye alır daha masum daha çok severse o yatı yolda kalır, çünkü diğerinin sevgisi o kadar yeter
Genelde kadınlar
adınlar daha çok yarı yolda bırakılıyor.
Erkekler tabi.
Kadınlar daha çok genellikle
Erkekler kullanıp attg içn tabiki kadnlar
düzgün olmadığı için erkekler
Bırakan değil bırakılan dio
tamam işte erkekler bırakılıyor
Ben 🤡
Yak 🚬
her iki cins diyelim
Her iki cinste.
Kadınlar monşer.
Bence kadınlar