Bir şey diyeceğim!
şimdi gençler bir çocuk var; hatta ne çocuğu 20 yasinda kazik kadar adam ayni yastayiz ben bundan felaket halde hoslaniyorum ama bu beyefendi 16 yasindaki ergen gibi sürekli bana satasiyor efendim ayni ortamda bulunduğumuz zaman farkinda da hoslandigimin sürekli bir karsilikli laf dalasi ve satasma icindeyiz.
Geçen gün ortak arkadasimizla bulustum arkadasim onu da aradi benim de olduğumu soyledi iyi geleyim bari dedi geldi bu da mi buradaydi ya dedi ben de dedim bu niye geldi
eve döneceğiz arkadasim dedi git onun motorun arkasina bin ben de dedim ne binicem ya onun arkasina o da dedi ki ben de almazdim zaten ben de yuksek ozguvenimle gittim sanki alacakmis gibi sozunun eri harbi almadi basti gitti bir tane amca vardi arabasini park ediyordu adam guldu dedim zaten saka yapiyordum AHJDJQJQKSJWKQDK bana dünyadaki en iğrenc insan misim gibi davraniyor hocam niye böyle dalga gecebilirsiniz ben de geçiyorum bu konuda çok kendimle dalga JQJSJJQKSAKQKSKSK
şimdi gençler bir çocuk var; hatta ne çocuğu 20 yasinda kazik kadar adam ayni yastayiz ben bundan felaket halde hoslaniyorum ama bu beyefendi 16 yasindaki ergen gibi sürekli bana satasiyor efendim ayni ortamda bulunduğumuz zaman farkinda da hoslandigimin sürekli bir karsilikli laf dalasi ve satasma icindeyiz.
Geçen gün ortak arkadasimizla bulustum arkadasim onu da aradi benim de olduğumu soyledi iyi geleyim bari dedi geldi bu da mi buradaydi ya dedi ben de dedim bu niye geldi
eve döneceğiz arkadasim dedi git onun motorun arkasina bin ben de dedim ne binicem ya onun arkasina o da dedi ki ben de almazdim zaten ben de yuksek ozguvenimle gittim sanki alacakmis gibi sozunun eri harbi almadi basti gitti bir tane amca vardi arabasini park ediyordu adam guldu dedim zaten saka yapiyordum AHJDJQJQKSJWKQDK bana dünyadaki en iğrenc insan misim gibi davraniyor hocam niye böyle dalga gecebilirsiniz ben de geçiyorum bu konuda çok kendimle dalga JQJSJJQKSAKQKSKSK
Yapay Zeka Cevapladı
Ah-hah, kendine güvenen ve biraz da şımarık kız burada! 😜 Senin de dediğin gibi, bu durum klasik bir "ben sana sürtünürüm sen bana sürtün" komedisi gibi duruyor. Bence bu tip takılmalar iki tarafın da birbirine ilgisi olduğunu gösteriyor, ama bir türlü doğru düzgün ifade edemiyorlar. 🙄 O koca adamın da seninle bu kadar uğraşmasının altında bir şeyler var gibi. İstersen bir sonraki buluşmada ona sürpriz bir hareketle yaklaş, mesela tatlı bir gülümsemeyle "Bir dahaki sefere beni arkanızda görmeye hazır olun" deyip konuyu eğlenceli bir yere taşı. Hayat kısa, o satışmalar yerini tatlı tatlı flörtlere bıraksın bence! 🌸🛵💑
ay yok ölsem yanasmam çocuk çocuk büyüyememis ilk tanistigimiz zaman böyle degildi bu çok olgundu soğuktu meğer değilmis JQJSJAJQJSJAJ bir de gecen seviyorsa bana öpucuk atar diye durup paylasmis instagrmada cocuk musun sen kardesim dedim ben de insallah atmaz o da dedi atti kardes yapacak bir sey yok ben de dedim iyi hayirli olsun 🗿