Eşimin ailesi genel olarak kadını yok sayan, önemsemeyen bir aile. Çalışmasına filan karşı. Köyde anneme baksın kafasındalar. Bunu defalarca hissettim eşim asla öyle değil mesela bir defa yemek yaparken ablası aramıştı yemek yaptığını duyunca ilk dediği şey karın nerde, ne yapıyor? Sanane napıyorsam napıyorum.
Neyse ben çalışan bir kadınım. Kendi birikim ve maaşımla sıfır araba aldım. Eşimin zaten bir tane arabası var bu araba benim için alındı. Yani ben kullanacağım bana özelll. marttan beri ehliyet aldım pratik yapıyorum arabayı kullanabilmek için. Zaten ben ehliyete yazılınca oda yazıldı. Sürekli arayıp soruyordu filan. Tüm bunları da görümcemler biliyor ama ona rağmen dün teslim edildi kayınbabamda gruba arabanın fotoğraflarını atmış. Görümcem hemen bu araba Emrenin mi demiş. Emregilin mi dese neyse veya emrelerin de diyebilir. Ben de gıcık oldum. Emrenin arabası clio bu benim arabam dedim. Senin araban onun arabası onunki senin gibi saçma sapan bir şey yazmış. Diğer görümcemlerde sıfır araba aldı hiç enişte veya görümcemin adı söylenmez hep ortak olduğu belli olacak şekilde söylenir ya da görümceminki söylenir bana gelince sanki eşiminmiş gibi deniyor. Eşimin kullandığı araba için dese umursamazdım ama bu araba için demesi bariz gıcıklık. Yeni evlendiğim zamanlar başta anlamıyordum sonra anlayıp alttan almaya başladım artık alttan almıyorum en ufak şeyde karşılık veriyorum. Yanlarına gitsem hep diken üstündeyim acaba bana laf sokacaklar da anlayamayack mıyım filan diye.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer