Engeli açıp yazmayınca tekrar engelleyen erkek neden bunu yapar?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Artik herkesin psikolojisi bozuk neyi neden yaptigini kendiside bilmiyor
Ya şöyle oldu bana dedi ki engelini kaldırıyorum normalden yaz ben de yazmadım tekrar söyledi normalden yazarsın yine yazmadım o ara engelimi açmış olmalı dimi?
Demek ki konuşmak istemiyor o yüzden kaçmak istiyor
Ya şöyle oldu bana dedi ki engelini kaldırıyorum normalden yaz ben de yazmadım tekrar söyledi normalden yazarsın yine yazmadım o ara engelimi açmış olmalı dimi?
Evet normalde açmış olmalı, ama sen yazmamışsın zaten engelli olduğunu nasıl anladın?
Yani açmış olmalı dimi belkide gidip yazacaktım. Şöyle yapmış tekrar engelleyip herkese fotosunu acmis oradan anladım
Evet açmış ama sonda tekrar engel yapmış belli ki. Neden böyle bir yola başvuru yapsın ki. Fazla mı dikkat çekmeye çalışıyor acaba
Zaten bence de açtı şöyle ki instadan konuşuyorduk dedi wpden yaz engelini kaldırıyorum yazmayacağımi söyledim tekrar dedi normalden yazarsın demek ki kaldırdı belkide hiç cevap vermeden direkt wpden yazacaktım sonra yazmayacağımi tekrar söyledim instadan dönüş yaptı bana. Sonra bir baktım ki ben tekrar engelliyim herkese de fotosunu açmış resmen bilerek yapmış gibi
Evet bilerek yapmış, senin kıskanacağını zannediyor belki de o yüzden olabilir. Ama durum bununla alakalı değil sanırım çünkü belli ki sen yazmak istemiyorsun
Nasıl kiskanacam ki? 😹😹
Bunu o öyle düşünüyor belli ki 😅
Ya çok doğru bir yere parmak bastın zaten kendisi önceden kiskandirma oyunları kuran dikkat çekmek için uğraşan biriydi. Onun düşünce yapısına göre nasıl kiskanacam peki
Kıskanmanın bir sürü farklı yöntemleri var, o başarılı oluyor mu öncelikle önemli olan bu, bir şey yaptığı zaman sen kıskanıyor musun mesela? Ya da sen kıskanmak mı istiyorsun çocuğu 😅
Jajsjs ya yok hani beni tekrar engelleyip fotoyu herkese açınca ne oluyor kdkdkd
Hiç bir şey olmuyor, kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor tamamen nsnzmsnms
Nasıl ego tatmini peki sksksk dedin ya ama kiskandirmaya çalışıyor kfkf
Herkes profili açmış ama sana engel atmış işte sen de bunu fark edip kıskanacaksın o da durumdan tatmin olacak
Ha jsks ama kıskanıp kiskanmadigimi bilemez ki sksks
Bilemez tabi, sadece öyle düşünüyor kendi açısından hdjdksmsmsl
Ha anladım ama kendi kendine çabalıyor farkında değil
Kesinlikle hdjdkdkdkd
Kendisi bence hoşlanıyor benden
Sinirlenmiş
Ya şöyle oldu bana dedi ki engelini kaldırıyorum normalden yaz ben de yazmayacam dedim tekrar söyledi normalden yazarsın yine yazmadım o ara engelimi açmış olmalı dimi?
Evet
Sence de o ara belki gidip yazacaktım demek ki açtı sonra ne yapmış biliyor musun tekrar engellemiş
İki ihtimal var ya yazmanı beklemiş yazmayınca sinirlenip engellemiş ya da engeli açmış sonra bu iş olmaz diyip hemen engellemiş
Yazmamı bekledi galiba çünkü instadan ben ona dedim ki senin dediğin olmayacak yazmayacam o da buna görüldü attı baktı yazmıyorum engelledi galiba
Yani goruldu attı ki wpden dönüş yapayım ben de yapmadım kdkd
Ne güzel neden engellediğini anlamışsın
deneme yapti ya da cesaret edemedi
Sürekli onu mu takip ediyorsun?