tartistigim ayriligin esiginde oldugum eski sevgilimi rahatsiz ediyorum bilerek cevap da atmiyo engellemiyo da yazma bile demiyo neden olabilir?
Cevabın nedir?
+1 yıl1-Engellemeyi bilmiyordur.
2- Sürünmeni istiyordur.
3- Sosyal medyaya girmiyordur.
4- Ayrılığın kapıda oldugunu farkedip çozum için zaman kazanmaya çalışıyordur.
5- O senden çoktan ayrıldı senin haberin yok.
Bu seçenekletden sana en yakın hangisi geliyorsa o dur.635 Yorumla- +1 yıl
daha onceden cok engelledi beni. yazma dedigi oldu Şu an cok rahatsiz ediyorum bilerek napicak diye. ama hicbi tepki vermiyo. sordugumda zamanimi boyle konusmalarla bosa harcayamam demisti ondan cevap vermiyorhm demisti ne demekse. ama sanki surunmemi istiyo gibi geldi. daha once surunmem icin engeli kaldirmisti cunku. ama bu sefer kiskancliktan sorhn cikardim o da kiskaniyosan bu senin problemin dedi. sizce sonuc ne?
- +1 yıl
2. secenek gibi geldi. Bence cok kıskançlık ilişkiyi yıpratır. Cok rahatlıkta öyle. Birini sevmekle ruhunu kafesler altına almak arasında bir cizgi var ince ve hassas sen bu cizginin neresindesin?
- +1 yıl
eski sevgilisiyle çalışıcak 10 gun falan. ayni evde kalicaklar belki baska insanlar da olucak ama bunu nasil kabul ederim? bak kabul edebilirdim belki ama bu konunun beni rahatsiz ettigini soyledim hicbi sekilde aciklama yapmiyo. boyle sacma konusmalarla zaman harcayamazmis. kiskaniyosam bu benim sorunummus. bana deseydi ki sadece calisicaz baska bisey yok ben seni seviyorum vs vs ben zaten daha acmazdim konuyu. ama yapmadi
- +1 yıl
Belli ki o da seni kıskandırmak istiyor ve hedefine ulaşmış. Peki ters psikoji yapmayı dene hiç arama sorma o zaman ya beni terk etti der ve seni gercekten seviyorsa geri döner. ya da soluğu eski sevgilisinin koynunda alır zaten seni haknetmiyordur?
Düşün bunu tecrübe konusuyor. - +1 yıl
Valla 20 li yaslarda sevgilim olmadı ablayamam. Ama açık açık konusursan dogru yolu bulursunuz diyorum. Sosyal medyadan yazmayı bırak artık kendini küçük düsüreceksin.
- +1 yıl
Aradığı şeye bağlı 20 li yaşlarda ki biri daha tecrübesizdir ve hayat doludur. Ciddi iliskiyi çok diretmez anı yaşar. Ancak 30 lu yaşlarda ki kisi daha rahattır ama gelecek kaygısı taşır ve ciddi ilişkiye meyillidir. Tabi bu benim görüşüm ve genelleme sizin için aynı durum geçerli mi bilemem.
- +1 yıl
bana şey diyodu sen enerji dolusun, genc sevgilim varsa kendime daha iyi bakmam gerek falan. bir de diyodu ki sen niye benimle olmak istiyosun anlamiyorum ben yasliyim. dunyadaki tek genc ve guzel ben degilim diyodum. evet ama digerleri benimle olmak istemiyo diyodu. ( bu arada diger eski sevgilileri de guzel ama 30 lu yaslarda hepsi)
- +1 yıl
Sen çıkarımları yaptın zaten. Ne diyebilirim. Peki ben sana bisey sorayım 40 lı yaslarındaki bir adamda ne buluyorsun?
- +1 yıl
İpleri eline almış.
bu benden sana gelsin.
https://youtu.be/bM2aaVY9T4c
Senin sekil veremedigin bir iliski hapishane gibidir çıkmak istersin çıkamazsın. - +1 yıl
İşte bu kararlılık. Ama unutma seçimi sen yaptın. Sonuçlarına sen katlanacaksın.
- +1 yıl
Her aracın bir yedek lastiği her ekeğin bir ikinci şıkkı olur. Kaba oldu ama idare edicen artık.
- +1 yıl
Ben yazmaya devam edersem sen üzülürsün. O yüzden seni sorularınla baş başa bırakıyorum.
- +1 yıl
Su an eskiyi ayarlamaya calısıyor olabilir seni de bekletiyor eski olursa devam olmazsa seninle yola devam.
- +1 yıl
bu arada yazacagimi cok iyi biliyo diyelim ki hayatinda kimse yok yedekte de tutmuyo. neden hem ayrildik demeyip hem hicbisey yazmiyo olabilir? bu arada yazacagimi cok iyi biliyo bir keresinde dedi ki sen bana gunlerce yazdin unuttun mu? falan kavga ettigimizde. ama artik yazmiyorum whatsapi kaldirdim zaten. benim merak ettigim yedekte tutmadigini dusunursek, neden hem yazmaz hem ayrildik demez?
- +1 yıl
Olasılıklar yumağında bogulmazsın umarım.
- +1 yıl
Seni üzmek istemiyordur. Ayrılacaksa yuz yuze soylemek daha onurlu. Bir seyi bitirmek kolay degil son bir kez konusmak isteyebilir.
- +1 yıl
hayir daha once ayrildigimizda bizim bir gelecegimiz yok falan diyip gayet de ayrilmisti. beni engelledigi bile oldu yazma dedigi bile oldu. uzmek istememe gibi bisey olsa bunlari yapmazdi. ona sorsan zmanimi bosa harcayamam bu sacma konusmalarla der. ayrildigini soyleyip yazma diyebilir cok rahat yapti daha once Şu an niye yapmiyo bunu merak ediyorum
- +1 yıl
Zaten insanın başına hep bu meraktan geliyor.
- +1 yıl
Asıl soru acaba ise yarıyor mu? Yani seni cezalandırmaya calısması ise yarıyor mu?
- +1 yıl
Bunun cevabı hatta tüm soruların cevabı sevgilinde.
En İyi Cevaplar
hoşuna gidiyordur senin onun pesinde koşman. net..
412 Yorumla- +1 yıl
whatsapi kaldirdigimi biliyo. artik yazmiyorum. yalniz tuhaf olan sevdigimi soyleyincr de cevap atmiyo ayrildigimi soyleyince de konusmuyo. ayrildim da demiyo. sorsan, bosa zaman harcamaktan biktim sacma konusmalarla der. sence durum ne? napmaya calisiyo? kavga sebebimiz kiskanclikti
- +1 yıl
bisey sorucam. whatsapi yukleyip ayrilmak istedigimi soyledim. tamam dedi sonra ben ona senden nefret ediyorum demistim kavga sirasinda ama bu kavgadan sonra bana mesaj atmisti ama ayrilmak istedigimi soyledikten sonra nefret ettigin biriyle konusma falan diyip engelledi. genelde engelleyince ben de eposta mesaj falan atiyodum sence amaci ne?
engelese mesaj atarsin ayni durum bendedr oldu ama ben onu sevdigim icin o zaman unutayim diye engelledim o hicbisey yapmiyor sevmedigi belli ztn
517 Yorumla- +1 yıl
bisey sorucam. whatsapi yukleyip ayrilmak istedigimi soyledim. tamam dedi sonra ben ona senden nefret ediyorum demistim kavga sirasinda ama bu kavgadan sonra bana mesaj atmisti ama ayrilmak istedigimi soyledikten sonra nefret ettigin biriyle konusma falan diyip engelledi. genelde engelleyince ben de eposta mesaj falan atiyodum sence amaci ne?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılkararsızdır seviyordur eğer gidersen gidişin koyabilir onu düşünüyordur ya da karşılık olarak çokta tın diyordur 😊😊
14 Yorumla- +1 yıl
aranızda geçen olayları çocuksu aptalca ve gereksiz bulduğu için birde sen hatanın farkına var diye bence yaşıtlarına bak daha gençsin
- +1 yıl
- +1 yıl
30+ Yaşlarını geçen erkekler tehlikeli olur akıl olarak geliştikleri için ne yapacakları da belli olmaz saçma sonuçlar çıkarımlar kinler tutabilirler , sana tavsiyem başka birisini bul nefsin sana uğraş diye emrediyor ama sen köle değilsin unutma
Senin ona yazdıkların onun için bir ego kaynağı olur. Arkadaşlarıyla konuşuyordur ya bu kız bana hala yazıyor uğraşıyor gibisinden
329 Yorumla- +1 yıl
yok ne diyecegini biliyorum. tabi ki cevap vermiyorum bu sacma konismalarla zamanimi bosa harcayamam diyecek. ama bahsettigim sey su, ayrildiysak ayrildik yazma artik demesi gerek ama bunu yapmiyo ben ayrildim senden dedigimde bile cevap atmadi. seni seviyorum desem ona da cevap atmiyo oyle bir tip
- +1 yıl
bu arada aramizda buyuk yas farki var hatta kendi de demisti benimle niye olmak istiyosun anlamiyorum ben yasliyim sana gore. bir de dunyadaki tek genc guzel kiz ben degilim demistim o da evet ama digerleri benimle olmak istemiyo demisti. eski sevgilileri de guzel ama 30 yas civari. sence bu durumda beni nasil terkeder? bana senin cok fazla enerjin var diyodu. onun bir arkadasi bile demisti bana senden iyisini bulamaz diye
- +1 yıl
adam mesaj atacagimi biliyo
engellemiyo, cevap yazmiyo, yazma bile demiyo.
sordugunda gerekcesi, sacma konusmalarla vakit olduremem oluyo
ama ayrildim da demiyo ayrildim dese yazmamam daha kolay olmaz mi onun icin? ya da asagilasa mesela yazma artik biktim senden falan dese? yapmiyo acaba beni mi cezalandiriyo aklinca
+1 yılUmursamıyor genellikle kızlar engeller egolarını tatmin etmek içindir çoğu.
13 Yorumla- +1 yıl
Büyük ihtimal Başkasını denemiştir (aldatmıştır) ve yine ayrılmıştır sana dönmek istiyor bence yüz vermemelisin
- +1 yıl
+1 yılSen yazmaya ama ben cevap vermicem diyor. Klişe olcak ama ego tatmini...
14 Yorumla- +1 yıl
Samimiyetler gereksiz pişmanlıklara neden olur en iyi belli bisi yoksa yol ver gitsin
- +1 yıl
- +1 yıl
Seni poposuna dolandırmak başka bişey olamaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılVaybee. keske eski sevgilimde bana oyle yapsa. tinlamiyo seni
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlla ona yorma. tinlamiyoda olabilir seni. umursamiyodur ya da bak seni nasil surunduruyorum gibide olabilir. bence yazmayi cok acil kes
Cevap sahibi+1 yılYazma kardes yeni biri iyi gelir
Cevap sahibi+1 yılYa niye bana eig vermedin 😒 git ona sor küstüm ben
+1 yılSonuçta bir yaşanmışlık var. Kıyamamazlık.
58 Yorumla- +1 yıl
Boş konuşmalar dediği ne oluyor misal
- +1 yıl
mesela eski sevgilisiyle caliscakti ben de bunun beni rahatsoz ettigini soyledim sen istedigini yapicaksin ama yine de paylasmak istedim dedim cevap vermedi. dedim ki baskalari yuzunden cevap vermiyo musun bana o da dedi ki zamanimi bosa harcayan sacma ergen konusmalara tabi ki cevap vermiyorum vs. bunun gibi seylere cevap vermiyo. kiskanclik ya da kavga ettigim zaman kavga etmiyo. susuyo ama kendi kiskaninca ben aciklama yapiyorum ben kiskaninca bu senin problemin dedi bunlar iste
- +1 yıl
ns o dağıtan sen toparlayan taraf ol bir müddet. yeri gelincede sen susar bos muhabbet yapmazsın.
- +1 yıl
Aptal şeyleri söylemeyi bırak mı. bu senin söylediğin şeyleri ya boş bulur ya da böyle aptalcamı buluyor. Çıkmadık candan ümit kesilmez. Dene istiyorsan.
bıkıp vazgeçmeni bekliyor. zaten seninle görüştüğü telefon muhtemelen ikinci telefonu bakıp geçiyordur.
143 Yorumla- +1 yıl
peki o yaşta bir erkek 23 yasinda bir kizla tam anlamiyla yatmamis bile ama yatma hayali cok kurmus. hatta kusmeden bikac gun once bile sunu soyledi" bu kadar uzun zaman istekliydik ve gorustugumuzde sevismeye nasil baslayacagimi bilemicem" demisti. sence bu durumda bu erkek geri donmek ister mi sirf bunun icin? ama Şu an konusmuyo benimle kiskanclik yapmiskm zamanini bosa harciyomusum
- +1 yıl
ama gen olarak sorunlar ne zaman baslar? bunu 44 yasindaki adama sordum takildigim, niye sordun bu soruyu dedi bir de tam cevap vermedi gecistirdi ama bir sorun yoktu birlikte oldugumjzda. ondsn mersk ettim. bir de facede profiline falan agzinda zeytinle agzinin fotosunu falan koymus o yastaki bir adam niye yapar boyle seyler bilmiyorum dikkat ceker gibi. benim de enerjimi seviyodu gencligimden kaynaklanan. sizce nasil bir psikoloji icinde? ve sorunlar ortalama ne zaman baslar?
- +1 yıl
+1 yılİlla engellemesi mi lazım. Bırakın bu kafayı.
11 YorumlaSana git diyemem ama kal demekde geçmiyor icimden
221 Yorumla- +1 yıl
daha onceden cok engelledi beni. yazma dedigi oldu Şu an cok rahatsiz ediyorum bilerek napicak diye. ama hicbi tepki vermiyo. sordugumda zamanimi boyle konusmalarla bosa harcayamam demisti ondan cevap vermiyorhm demisti ne demekse. ama sanki surunmemi istiyo gibi geldi. daha once surunmem icin engeli kaldirmisti cunku. ama bu sefer kiskancliktan sorhn cikardim o da kiskaniyosan bu senin problemin dedi. sence sonuc ne? - +1 yıl
kiskancliktan sorun cikardim. 10 gun eski sevgilisiyle calisicak. bak tamam arkadas kalmis olabilir, calisiyo olabilir. ama aciklama yapmasi gerekir. bana soyledigi tek sey zamanimi boyle konusmalarla harcayamam eger beni kiskaniyosan bu senin problemin bu konuda rahat degilsen dedi.
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİplemiyor seni sadece
18 Yorumla- +1 yıl
Şu anda havadan umut alacak durumdasın. Yazıp arayıp kendini küçük düşürme. Salla gitsin başka insan mı yok. Totosunu kaldırıyorsun sadece
- +1 yıl
Whatsapp ı neden kapatıyorsun be :D sallama hayatına devam et. Sorunlu insan hep sorunludur
- +1 yıl
- +1 yıl
Adam hayatından çık istiyor başka bir anlamı yokki. Neden mail atıyorsun yüzsüzlük yapıp
- +1 yıl
Terbiyesizlik yapmana gerek yok.
Exden next olmaz haberin olsun :) ayrılınca yaz buraya :)
+1 yılEngellemek basit insan işi
123 Yorumla- +1 yıl
bir süre sonra bıkıp yazmayağını düşünüyodur benim taktik
- +1 yıl
Kırmak istemiyodur yani sürekli bahane falan bir süre sonra umudunu keser gibi düşünüyodur
- +1 yıl
Anlık sinirdir o
- +1 yıl
bir keresinde de boyle oldu terketmisti engelledi mesajima cevap vermiyodu sonra engeli kaldirdi barismak icin. ben de iftira atip terketti diye ona 2 hafta falan her gun agresif mesajlar attim hic cevap vermiyodu sonra dedi ki 2 haftadir tum attigin mesajlar agresif devam edersen engellerim dedi engelle dedim engelledi. ama normalde bu kadar sabretmezdi o ara benim yasadigim yere gelicekti gorusmek icin bisey demiyodu. 10 gun sonra yumusadim mesaj attim o da geri döndü vs oyle oldu boyle bir tip yani
- +1 yıl
E daha niye umursuyon bu çocuğu bırak ne hali varsa görsün sen onun için bitmişsin
- +1 yıl
Zaten sürünmüsşün kaç gün yazmışsın daha ne süründürecek senden bişey bekliyo olsa çoktan cevap verirdi
- +1 yıl
2 haftadır dedin?
- +1 yıl
Bunu bilip özgüveni artıyo bu da seni basitleştiriyo
- +1 yıl
İnşallah öyle olur
- +1 yıl
bir de sey, benim icin onun ozguveninin artmasi, havaya girmesi, basitlesmem cok onemli degil. benim ozguven sorunum yok. ben sadece iyilesmek istiyorum demek istedigim onu hayatimdan cikarmak. ozguveni artsa nolur ki? uzun vadede kazanan ben olucam. bu arada kendisi 44 yasinda ben 23 yasindayim. nasil bir salak oldugunu dusun :D
- +1 yıl
Ohaaaaaa 😱
- +1 yıl
nasil tavladi beni bilmiyorjm ama cirkin biri degil yine de yasindan dolayi ayrilmak istiyodum mantikli olan bu. o ayrildik demedi ama hicbisey yazmiyo. ben ayrildik dedim sonra pisman oldum ama yazmamasi isime geldi cunku tam olarak ayrilamiyodum. aslinda eski sevgilileri de guzelnis ama 30 lu yaslardalar
- +1 yıl
Bencede ayrıl yani çok tuhaf geliyo bana böyle şeyler
- +1 yıl
Arama
- +1 yıl
+1 yılİlla engellemesi mi lazım. Gerek duymamıştır.
13 Yorumla- +1 yıl
Bunlar olduğu halde hala ulaşmaya çalışıyorsan en yakın zamanda sana sert davranacak. Seninle görüşmek istemiyor. Yeni biriyle vakit geçiriyor.
Umursanmiyorsun demek ki
11 Yorumla
+1 yılciddiye almadığı için
14 Yorumla- +1 yıl
işte umursamamak daha çok deli eder karşısında ki ni canım
+1 yılbelki tehdit edecek sonradan
112 Yorumla- +1 yıl
daha onceden cok engelledi beni. yazma dedigi oldu Şu an cok rahatsiz ediyorum bilerek napicak diye. ama hicbi tepki vermiyo. sordugumda zamanimi boyle konusmalarla bosa harcayamam demisti ondan cevap vermiyorhm demisti ne demekse. ama sanki surunmemi istiyo gibi geldi. daha once surunmem icin engeli kaldirmisti cunku. ama bu sefer kiskancliktan sorun cikardim o da kiskaniyosan bu senin problemin dedi. sence sonuc ne? - +1 yıl
peşinde koşuyorsun o kadar
- +1 yıl
Bnce daha fazla uzatma
- +1 yıl
Yalan ya onceden kosuyodun prsinden biraz daha ilgi istiyor gidersen totosu kalkar sonradan o seni engeller yazma artik daha
- +1 yıl
Yazma anlasin degerini
- +1 yıl
- +1 yıl
eig seçtigin arkadaş cevabını versin
- +1 yıl
Eyv
- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılsıkıntısı vardır
17 Yorumla- +1 yıl
daha onceden cok engelledi beni. yazma dedigi oldu Şu an cok rahatsiz ediyorum bilerek napicak diye. ama hicbi tepki vermiyo. sordugumda zamanimi boyle konusmalarla bosa harcayamam demisti ondan cevap vermiyorhm demisti ne demekse. ama sanki surunmemi istiyo gibi geldi. daha once surunmem icin engeli kaldirmisti cunku. ama bu sefer kiskancliktan sorhn cikardim o da kiskaniyosan bu senin problemin dedi. sence sonuc ne? - +1 yıl
bilmiyorum bende Emreye yazdım ama cvp yazmadı, artık karşıma da çıkmıyor, resimlerine bakıyorum hep üzgün 😞, belki bir sorunu vardır diye düşünüyorum ama sevmiş olsaydı ne yapıp, ne eder yazardı kaybetme korkusundan çünkü yüzüne bakılmıyacak bir kız değilim. Beni kaybetmekten korkmadığına göre beni istemiyor demek. Bence aynısı senin için de geçerli
- +1 yıl
boşuna hayal kurma bak yıllar akıp gidiyor sevseydi yazardı hep böyle düşün veya karşısına çık sor?
- +1 yıl
bilmiyorum ki can:)
+1 yılkararsiz dir
13 Yorumla- +1 yıl
uzakdur saplantili o yapman gereken yol vermek lafan rahatlasin ne cekecen
+1 yılHerkes engellemez. Engellemedi diye anlam arama
018 Yorumla- +1 yıl
Sallamıyo olabilir
- +1 yıl
Bizim kadar ince düşünmüyolar işte. Canı o anda ne istiyosa
- +1 yıl
Kararsızdır ya bizim kadar ciddiye almıyolar çok mantık aranmaz emin ol
- +1 yıl
Ama bu durum nasıl oldu ki
- +1 yıl
Yazası yoktur
- +1 yıl
Sordun mu hiç
- +1 yıl
Senin sanırım sıkmandan ya da herhangi bir şeyinden şikayetçi. Cezalandırmak isteyip yazmadığına karar verdim şu an. Sen ciddileşince de korktu. Bence istediğini verme. En azından hemen verme
- +1 yıl
Hiçbi şey yapma günlerce sana ulaşmaya çalışsın
- +1 yıl
- +1 yıl
Seven insan başkadır. Çocuk gibi insanla çıkmışsın tebrikler. Kendinden bir kaç kaç büyük birilerini tercih etmelisin
+1 yılben daha fazla kızı üzmemek için yaparım
01 Yorumlaistemiyo
16 Yorumla- +1 yıl
umrunda digilsin
16 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
yok acikladim nefret etmiyorum kavga sirasinda soyledim diye yine de engelledi. bozulmus olsa mesaj atmazdi sevdigini soyleyen. ayrilmak istiyincs nefret ettigin biriyle konusma diye yazdi acaba pesindwn mi kosturmak istiyo? ben ona aciklama mesaji acicam o beni takmicak vs vs sonra bariscaz gibi?
Kararsızdır
11 Yorumlasenden umudunu kesmemıstır
025 Yorumla- +1 yıl
siz anlarsiniz aslinda. 44 yasinda kendisi ben 23 yasindayim. niye benimle olmak istiyosun anlamiyorum falan diyodu bir de enerjimi seviyodu. daha onceki sevgilileri de guzelmis ama geneli 30 yas civarinda. hic benim kadar genc biriyle olmamis. o yasta bir erkek icin 30 lu ve 20 li yaslar arasindaki fark nedir?
- +1 yıl
whatsapi kaldirdigimi biliyo. artik yazmiyorum. yalniz tuhaf olan sevdigimi soyleyince de cevap atmiyo ayrildigimi soyleyince de cevap atmiyo ayrildim da demiyo. sorsan, bosa zaman harcamaktan biktim sacma konusmalarla der. sence durum ne? napmaya calisiyo? kavga sebebimiz kiskanclikti
- +1 yıl
erkeklerin cnsel problemi ne zaman basliyo? yani onun sorunlari ne zaman baslar? bir kere sordum ona erkeklerin sorunlari baslyo mu diye cevap vermedi gecistirdi niye sordun bu soruyu falan dedi. bir sorun yasamamisti birlikteyken ama bilmiyorum onu kircak bisey yapmadim. ne zaman baslar sorunlari? bir de facede agzina zeytin almis boyle isaret verir gibi bir foto koymus psikolojisini cozemiyorum
- +1 yıl
affına sıgınarak bır sey soracagım
sen ve sevgılın cınsellık yasadıgınızda sen nasıl hıssedıyordun onda ne buluyorsun ya da neyını sevıyordun onu sana yaklastıran neydı
benım bır gorustugum hanım var 27 yasında onun dedıgı dılının sıcaklıgı benı mahvedıyor dıyordu oral yaparken ıkı dk da orgazm oluyordu pekı sen ne buluyordun onu merak ettım
özellıkle 45 lı yaslarda - +1 yıl
onu bana yaklastiran, yasinin verdigi guven, oturmus bir hayati olmasi, yakisikli da buluyodum. karizmasi, isinde iyi olmasi vs. acik konusmak gerekirse ben onunla 3 kez falan yataga girdim. ilk deneyimimdi zaten ve pek bisey anlamadim. ve cok ileri gitmedik zaten. ikincisinde oral yaparken kotu bir koku aldim ne kokusu bilmiyorum ama cidden rahatsiz olmustum midem bulandi o gun yapamadim. hatta o da hissetti bunu. 8 saat benimle konusmustur belki yapmak icin. yapamadim nedense cok igrendim. bir de fransiz opucugu yapti o midemi bulandirdi acikcasi. opusuyoduk 5 saniyeden uzun opemiodum neden boyle oldu ben de bilmiyorum midem bulaniyodu. tam anlamiyla yatmadim onunla korktugumi soyledim ama oyaladim hep yine de cok heyecanliydi bikac gun oncesine kadar kavga etmeden once hala yapmak istiyodu
Yedekte bekletiyor işte seni
13 Yorumla- +1 yıl
whatsapi kaldirdigimi biliyo. artik yazmiyorum. yalniz tuhaf olan sevdigimi soyleyincr de cevap atmiyo ayrildigimi soyleyince de konusmuyo. ayrildim da demiyo. sorsan, bosa zaman harcamaktan biktim sacma konusmalarla der. sence durum ne? napmaya calisiyo? kavga sebebimiz kiskanclikti
+1 yılSeks için bence
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği