u
1 yılHayır değildir neden olsun tabi herkes aynı düşünmez. kimisi için engeldir mesela meslek olarak okumuş kendini geliştirmiş ve çok iyi bir maaş alan ya da kendi işini yapan birisi belki de okumuş kendisi gibi birini ister.. işsiz ya da daha alt kategoride ki birini istemez.. bunun nedeni de belki anlaşamaz diye düşünür ama bana göre doğru değil pek tabi insan istediğine aşık olabilir ama sırf tanımadan birini mesleğine ya da eğitimine göre değerlendirmek doğru değil o kadar okumayan ama kendini geliştiren kişiler var ki. bence yum olduğu sürece gerisi önemli değildir
30 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
u
1 yılPara var, huzur var. Para yok ise o aşk falan hikaye olur. Statü Para olmayınca işe yaramıyor. Kısaca Para para para her kapıyı açıyor.
35 Yorumla- 1 yıl
Evet şart
- 1 yıl
Paran varsa paraşüt gibi uçarsın @bynarcos😀😀
- 3 ay
Para mı statü mu. Mesela bı az kazanan bı öğretmen mı fazla kazanan tıcaret yapan mı
- 1 yıl
Bence statünün hiçbir önemi yok yani önemli olan insanın içindeki karakteristik statü duygular akıl uyum var ise istersen karşıdaki işsiz olsun seven için fark etmez
14 Yorumla- 1 yıl
Silmissin ya😂😂ne güzel makaraya alacaktım
- 1 yıl
Gıcık 🙄😏
u
1 yılOlabilir neden olmasın seviyorlarsa yani biz erkekler olarak kardeşim bu durum olmaz ama kadınlar tarafından bu olabilir diye düşünüyorum
10 Yorumlau
1 yılİki insan birbirini sevdikten sonra hiçbir şey engel değildir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Statünün hiçbir önemi yok
10 Yorumlastatü de erkek üstteyse hiç sıkıntı değil ancak erkek aşağıdaysa büyük problem. Kadın sağlayıcı olmamıştır hiçbir zaman kadın hep alan taraftır doktor - doktor ilişkisinde de aynı mevzu geçerlidir ama sekreter ve doktor olduğu zaman kadın sağlayıcı moduna geçer uzun lafın kısası aldığı parayla gerek statüsüyle eze kişide öyle bir karakterist yapı olmasa bile eylemleri bunu yansıtır. sen sekretersin o tıpla alakalı bir konferansa gidecek evde onu bekleyeceksin falan yani tamamen masküleniteye aykırı bir durumdur saçmalıktır uzun süre sürmez sürerse erkek ezilen sömürülen aşağılanan kadın rolüne bürünen taraf olur çocuklarınız bile aşağılar sen sekretersin annem doktor diye birde bu tür ilişkilerde aldatma oranı çok fazladır çünkü senden üstte olan birisi senden daha aktiftir oraya gider buraya gider gittiği yerde senden daha çok saygı görür o saygının verdiği şevhetle seni unutur
10 Yorumla- 1 yıl
Erkeğin statüsü yüksekse problem değil. Hatta ideal ilişkilerde erkeğin yaş boy statü olarak en az 1 tık üstte olması gerekiyor. Amaaaa... Kadının yaşı boyu ya da statüsü erkekten daha yukarıdaysa bu ilişki ömürlük değildir. Güzel anılarla başlamış olsa bile toksik bir formatta ilerleyecektir.
13 Yorumla- 1 yıl
Yine çok haklısın
- 1 yıl
Eyvallah azizim. O senin üstün basiretin.😅
- 1 yıl
Adam :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence bı ilişkide uyum varsa gerisinin bir önemi yok. Ama bence bu ilişki pek saglıklı olamaz en azından ben öyle düşünüyorum. Çünkü sonradan meslekler arası tartışmalar çıkar maaşlar filan konuşulur. Daha güzel mesleğe sahip olan kişi daha bi egolu olur. Bazısının da umrunda olmaz meslek. Sadece sevdiği kişinin yanında olmak ister. Karekterden karektere değişir bu durum açıkcası...
12 Yorumla- 1 yıl
Statü dediğin gelip geçici bir durum asla aşkla alakalı bir olay değil değil insanlar her şeyi imkânsızlaştırmak için bahane arıyor. Fark bulmak istediğin zaman her şeyde farklı buluyorsun. Ama gerçekten birbirine değer verip gerçekten istiyorsan da hiçbir bahaneyi dinlemiyorsun hiçbir şey umrunda sanma zit bile olsan ahenk diyorsun. Ortak noktan çoksa onu üzüyorsun onu güzelleştiriyorsun üzüyorsun herkes işine geldiği gibi ondan dolayı çok aşkla bir alakası yok böyle şeylerin
11 Yorumla - 1 yıl
Statü felan hikaye her şey paran olmasına bakar. Paran varsa her kötü tarafın örtülür. Fakir yapsa kötü olur. Tıpkı şey gibi güzel insana iyi , çirkin insana kötü davranılır. Üstelik şimdi doktor olmanın bir albenisi kalmadı. insifuluzurla onlardan fazla kazanıyor.
11 Yorumla - 1 yıl
doktorluğun etik kuralları vardır mesela devlet Hastanesi'nde çalışan bir doktor hastane cinsinden ne yaparsa yapsın ama hastane içinde muhakkak belirli bir kurallara uyması gerekir yoksa yönetim kurulu tarafından uzaklaştırılır asıl sonuna gelince ben bir doktor olursam kesinlikle eşimin ne yaptığı doktor olup olmadığı benim için önemli değil benim için önemli olan onun kişiliği ve karakteridir bana ne kadar değer verdiğidir asla eğitim seviyesinde onu yargılamam çünkü onu sevdikten sonra o benim her şeyim
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
- 1 yıl
Bu durumu yaşamasaydım, hiçbir önemi yok derdim. Eski sevgilim sadece lise mezunuydu. İlk başlarda her şey iyi güzeldi ama zamanla aradaki fark açıldı. Sevdiğim şeyleri sevmez, gittiğim yerleri beğenmez ve bazen de diklendiğimi düşünür, onu küçük gördüğümü söylerdi. Ama asla böyle bir şey yapmadım. Yaşam standartlarının eşit olması önemli. Para değil bakın, altını çizmeliyim. Çünkü kendisi benden para konusunda kat kat daha iyiydi. Ama statü farkı vardı.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı. Zaten statüye rağmen sevmek önemli , eğer ki statüye rağmen birbirlerini seviyorlarsa statü sadece bir kelimedir onlar için. Kişinin hayat öncelikleri ve kişiye göre değişiyor ama bana göre engel değil. Sırf para için sevdiğim insanla olmamak çok çok saçma geliyo bana. Hersey para değil, parayı seven insanları sevmem zaten.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kafa uyumu var ise kendini geliştirmiş ise iki tarafta olur bence. Ama bizim ülkede nadir görülür. Etiket merakimiz var toplumca. Yani bı de birbirlerinin çalışma. saatlerine de saygı duymaları gerekir. Hastanede çalışan bir doktoru hemşire anlayabilir ama sekreter bu empatiyi kurabilir mi bu önemli..
10 Yorumla- 1 yıl
Engel. Çünkü kadın gösterisi olan, zengin erkeği tercih eder. Adam isterse s. refsiz olsun kadının gözünde çok güzel gözükecektir.
Ama kendinden daha düşük maaş alan erkeği kadın asla güçlü görmez, para biterse veya maaşın azalırsa kadın da gider
10 Yorumla - 1 yıl
Statü farkı herdaim zorlar ilişkiyi kariyer açısından eğitim açısından her türlü zorlar özellikle bu statü farkı erkekte düşük ise mümkün değil. İnsanlar artık okadar seçme lüksü ve imkanı içindelerki f*ck bile kendi statülerinde arıyorlar
11 Yorumla Bence değil ya ama belki insnalar bunu takıntı haline getirir ve benim üstümde bi insanla olmam der ama bence saçma
31 Yorumla- 1 yıl
Benim için değil ama genel olarak insanlar engel olarak görüyor. Önemli olan bence kültür farkıdır. Arada aşırı fark yoksa her türlü anlaşılır.
11 Yorumla Engel değildir. Ancak aşağılık kompleksi ortaya çıkmazsa ve statü olarak üst düzeyde olan kişi zamanla karşısındakini küçümseyecek tavırlarda bulunmazsa.
12 Yorumla- 1 yıl
Aşka statü, yaş farkı vs hiçbir şey engel olamaz. Aşkı , sevgiyi gerçek olanı diyorum yalnız Allah veriyor o duyguyu insanın kalbine.
24 Yorumla- 1 yıl
Böyle düşünmen ne güzel.
- 1 yıl
😍😍😍
- 1 yıl
Teşekkür ederim @bynarcos 💞
- 1 yıl
Kadın statü ve maaşta daha yukarıdaysa erkek kompleks yapar. Aşka engel değildir ama durum genellikle bu şekilde olur.
11 Yorumla - 1 yıl
Değil. Bir insanı değerli/ kaliteli yapan mesleği değildir. Böyle düşünen sığ yapılı insanları da sevmiyorum.
12 Yorumla- 1 yıl
Neyi
Erkek için değildir ama kadın için engel olabilir. Erkek için olmasa bile erkeğin ailesi için engeldir. Kadının ailesi için ballı börektir. 🌝
13 Yorumla- 1 yıl
Olabilir tabi.
Okumuş, kendini geliştirmiş biri ile bir kıro model uzun süreli bir ilişki yaşayamaz.
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ayrıntıya takılan aşk bilmez aşkta statü kariyer olmaz
22 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olur niye olmasın iki insan birbirini sevdikten sonra
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşka engel değil, ama işler ciddiye bindikten sonra sorun olabilir.
13 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum ya kim ne derse desin uyum çok önemlidir
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle ya
- 1 yıl
Statüyü algılayabilen aşk gerçek aşk değildir asla.
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Statü olarak üstte olan kadınsa sorun olma ihtimali daha fazla
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet net h3mde
Bi sanayi çalışanı ile muhedis asla olmaz11 Yorumla- 1 yıl
Biri asgari ücret diğeri yüksek maaşlı dengeler bozulur kadının maaşı düşükse belki erkeğin sevgisine kalmıştır ama kadının maaşı yüksekse erkeğin maaşı asgariyse o iş zor
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Aşka engel değildir. Ama taraflardan biri kendini yüksekte görüp ya da diğeri aşağılık kompleksine girerse ilişki olumsuz etkilenir
11 Yorumla u
1 yılStatü farkı ilişki yaşamaya elbette ki engel değildir ama rahatlığa alışmış bir kadın fakir bir erkekle de yapamaz,
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aşka engel değildir ama kavuşmaya engel olabilir. Boş yere gelin güvey olma durumları yaşanabilir.
10 Yorumla- 1 yıl
Aaa engelmiş
10 Yorumla - 1 yıl
Gerçek sevgi varsa değildir engel yaratan zaten sevmiyordur.
10 Yorumla - 1 yıl
Değildir. Önemli olan aradaki ilişki ve anlaşma.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Statü farkı önemli maalesef hem davul bile dengi dengine senden aşağıda olan biri ile olmazsın çünkü üzerler bunu da yaşadım iyi biliyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 58b cevap paylaştı. Engel Değildir
20 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
benim calistigim yerde, bir prof. la bir isci sekreter evlendi
10 Yorumla s
1 yılHayır, engel değil..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Mantıken bakıldığında evet. Ama kişiler birbirlerini sevdikten sonra, bunun herhangi bir önemi yok bence.
00 Yorumla- 1 yıl
Olur da , kendini geliştirmeyle alakalı bir konu. Ne kamiller gördük …🚬
02 Yorumla- 1 yıl
Ahaha :D
- 1 yıl
😂
- 1 yıl
hayır ama Bir doktorun etik kuralları olmalı ve bu kurallar çerçevesinde yürümeli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet engeldir. Ciddi sorunlar doğurur.
11 Yorumla- 1 yıl
Çoğunlukla kadınlar bunu sorun edebilir.
11 Yorumla - 1 yıl
İsteyen istediği ile olur
11 Yorumla - 1 yıl
Bazıları için sorun değildir
12 Yorumla- 1 yıl
Hayır sorun değil benim için
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Bence engel olmalıdır...
12 Yorumla- 1 yıl
Ay olmasın bi zahmet 🥹
12 Yorumla- 1 yıl
Doktorları sevmim
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olabilir neden olmasın. Bence engel değildir.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Engeldir aksi mümkün degil
12 YorumlaBenim için değil sorun edenler düşünsün😁
12 Yorumla- 1 yıl
Değildir bu kalple alakalı
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Kimine göre engeldir ama bence engel değildir
12 Yorumla- 1 yıl
Sanmıyorum engel olduğunu ve olmamalı.
10 Yorumla - 1 yıl
Hayır tabikide bakış açısına bağlı.
10 Yorumla - 1 yıl
Hayır değildir olmamalı.
10 Yorumla Normalde değil ama egoist kibirli biri olmaz
10 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi