Sevgilimin bazen kıskançlıklarina tahammül edemiyorum. ÇOK guzel giden iliski kiskanclik yuzunden biter mi?

4 aydır birlikteyiz. Daha önceden tanışıyorduk zaten. Gayet romantik düşünceli birisi. Beni mutlu etmek için elinden gelini yapacak birisi. Birlikteyken eğleniyoruz. Fakat bazı olumsuz durumlar var ve bu beni düşündürüyor. Çok kıskanç. Mesela yanındayken bir erkek arkadaşım arasın trip atar. Ben o anki ortam bozulmasın diye telefonu açmadım neden açmadın diye takıntılı haline getirir. Bi kızla erkeğin arkadaş olmasina karşı. Benim de ailemin bile tanıdığı yıllarca görüştüğüm arkadaslarim var. Onun için onları silmemi bekliyor. Rüyasında beni başkasıyla gördüğünde mesela gerçek gibi bütün gün surat yapıyor. Onun yüzünden arkadaşlarımla görüşemiyoruz. İş yerinden birisi beni eve bıraktığında tirp yiyorum neden servise binmemisim. Ama evimle servis duragi arasinda 40 dk yürümem lazim ya da ekstra toplu taşımaya binmem gerekiyor. Tek başıma konsere gondermiyor neden erkekler varmış. Evlilik istiyor ama ben bu şartlar altında düşünmüyorum. Evlenirsem ben senin kocanim daha çok karışmaya hakkım var diyerek eve bile kapatır. Guzel bi dille anlatıp ayrılmak istiyorum bana tavsiye verir misiniz

Sevgilimin bazen kıskançlıklarina tahammül edemiyorum. ÇOK guzel giden iliski kiskanclik yuzunden biter mi?