AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevmek. Sevmeyi bilmeyen sevildiğini de anlamaz ve asla kıymet bilemez.
İnsan aşkı karakterine ve ruhsal gelişimine göre yaşar. Kimi bir su damlası misali çorak toprağı çiçek bahçesine dönüştürür kimi çiçeklerle dolu bir bahçeyi talan eder. Her insan ruhunda olanı bulaştırır
Tabiiki hak edene çok güzeldir
Hakkeden kişi buldun diyelim sevmek mi seni daha mutlu eder sevilmek mi
Severken sevilmek diğer türlüsü iki kişi için de çekilmez
Haklısın ben çok severim mesela güzel severim bu yüzden sevildiğimi görmek hissetmek isterim. Baktım karşıda bir şey yok
O zaman acısada öldürmez açar dinleriz
Acımaz da öldürmez de kim ölmüş aşktan?
Sen nerde yaşıyorsun bak bakalım aşk yüzünden intihar eden kişilerin istatistiklerine il il bölge bölge var
Ya o bence tamamen kişinin psikolojik problemlerinin birikmesi üzerine gelen ayrılıklar, depresyon, ergenlik gibi gibi şeylerdem kaynaklıdır. Aşk için ölmeyi düşünen biri beyin olarak sağlıklı değildir destek alması şarttır kim aşkı canından önce koyabilir ki? mantıken yanlış bir kere.
burada psikolojik boyutunu konuşursak dediğin gibi psikoloji bundan 2000 yıl önce de vardı seri katillere bak hepsinin altında psikolojik neden yatıyor onlarda can alıyor hangi psikolojik rahatsızlık yaşıyorda öldürüyor sonuç olarak aşk yüzünden ölen var mı var sayısı da azımsancak kadar az değil
Bence psikolojik sorunu olmayan birinin aşk yüzünden canına kıyması mümkün değil.
Sen hiç cinnet geçiren sağlıklı insan gördünmü ben gördüm imam gördüm karısını öldüren tv de izliyoruz ya hani 3 çocugunu öldürdü karısını öldürdü kendini öldürdü diye bu tür şeyleri yaşayanlar bilir dediğin gibi ergendir 18 yaşında kız ya da erkek sevmiş birde içmiş hop kendini aşağı atmış ya da asmış daha 18 yaşında benliğini tam bulamamış
Sonuç aynı yola geliyor psikolojik sorunlar işte
Bak alkolün etkisi ve dinlediği şarkı olabilir diyorum. Şimdi ben tv de izliyorum karısını öldüren vs küfür ediyordum böyle bir şey olabilir mi falan hatta çocugunu vs hani derler ya kimseyi yadırgama diye ben bir kez cinnet geçirdim sana samimi söylüyorum anlık az daha eski eşimin boğazını kesiyordum sonra çıktım gittim camiye namaz kıldım Allah'ım dedim ben nasıl bir gaflete düşüyordum dedim şimdi ne hissettiklerimi ben bilirim ne yaşadığımıda buna psikoloji laftasını yerleştirmek doğru değil
Allâh kâinatı zıt sıfatlar üzerine yaratmıştır herşeyi o nazarda yaratmıştır cennet yaratmış cehennemide yaratmış gece yapmış gündüzüde koymuş iyi kötü beyaz siyah gibi şunu diyorum psikoloji dediğimiz şey bir insana bir laf söylersin gününü mahvedersin bir iyi şey söylersin Gününü şen edersin insanda psikoloji psikoloji yol gösterir çocukken açlık çeker zengin olur çocukken senden adam olmaz der adam olur inat eder akıl ile alakalı bir durum psikoloji ile değil diye düşünüyorum bilim diyorki matematiği zayıf insanların cezaevine girme olasılığı çok yüksekmiş
Sana katılmıyorum içmeyi bilmeyen içmesin o zaman ben de içmeyi bilmem sarhoş olurum mesela ama gidip aşk acısından kendimi öldürmem. Gülerim ben bi kere 😅 PSİKOLOJİ İŞTE.
Evet kesinlikle alkol değil psikoloji
Haklısın sen haklısın kesinlikle haklısın
Bir kadına haksızsın dedirtemezdin tebrikler 😅
Kesinlikle haklı olduğunu görmesem bende haklısın demezdim. Bu konuda diretmek akıl işi değildi 😀
sevilmek
Sevilmek
Sevmek
Sevilmek