AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Var var bir şekilde güveni kırılmış ama toparlar buradan. İlgi bekliyor senden. Devam bro
Diğer gülen halin daha iyi dedim ya bak bak dediği burada benim bir hatam mi var acaba sence msjda kızin hoşuna gitmemismi
Yok ya bence espriye vurmuş gayet hata falan yok. Döverim falan da takılmak için. Devam et sen bununla
Daha 3 gündür konuşuyoz 1 gün öncede geç cevap yazmıştı bende rahatsız ettim ksr bakma dedim neden dedi geç cevap vermene gerek yok dedim
O da hayır ya hastaydım gözümü açamıyorum ondan yazamadım
Ayrıca rahatsız olsaydım baştan söylerdim dedi
Her gün yazsammi yoksa biraz ara mi versem sence
Tamam işte gayet iletişim kurmak istiyor sorunlarını da dile getirmiş senden kopmak istemiyor
Yaz yaz devam et buradan sorun yok için rahat olsun
Ortala biraz ondan biraz ondan
1 2 gün dedim aramı versem kenedi kendime 🙄
Yok yok ara yok devam bro
Aranızdaki ilişki şeyini bilmiyorum belki yazışarak çok iyi anlaşıyorsunuz belki konuşarak dengele uzun bir ilişkimi bu yoksa flörtmü
Dengeli uzun ilişki kız benim eskiden çalıştığım yerde çalışıyor
Ozaman ara arada
Şimdi kız mesaj attı şu kişiyi tanıyonmu onun annesi sürekli yanıma geliyor evin nerede felan diyor oğluna isteycekmis beni dedi
Bende konuştuğun birisi var mı dedim hayır yok dedi
Kanka umut var. Bir sıkıntı yok bu mesajlarda. Ters bir şey göremedim ben neyi sorun ettin ki?
Kız biraz asabi
Asabi değil kanka o mesajdan anladığım hafif atışmalı flört etmeyi seviyor bence. Muhabbete devam aynı şekilde ritmi yakala;)
Dün marketin önünden geçtim seni gördüm dışardaydin felan dedim
O da içeri girip bı selam verecek halin yokya bize dedi hiç biz varkende gelmiyorsun bir selam vermeye dedi bende yarın gelirim dedim bana gelmiyorsunuz dedi
Kızın böyle şeyler söylemesi seni sevdiği anlamına geliyor iyi bir şey.. Ama her zaman onun dediklerini yapma derim. Kızlar her dediğini yaptırdığı erkekleri sevmez. Özrllikle böyle kızlar
Yarın yanına gitcem akşam marketteymis
Başarılar kardeşim
Teşekkür ederim ☺️
Son olarak bir şey diyeceğim sana kral
Sabah bana birisini sordu tanıyormusun diye yok dedim niye bu kim dedim bilmiyorum ki bende annesi markete gelip ikide birde evimizi soruyor seni isteyecem benim ogalana diyip duruyor dedi bende sen istiyonmu dedim yok tabiki dedi konuştuğun var mı dedim hayır yok dedi
Hmm. Bende yaşamıştım benzer bir durum. Kız beni isteyecek vesaire muhabbetlerine giriyorsa sana mesaj vermek için kanka o. Kız sende net yani. belli. Seviyorsan iyi davran ama tamamen duygularla hareket etmek sıkıntılı. Ayarı iyi tutturmak lazım. Gönlüne göre olsun.
Tamamen duygularla hareket etmek derken reis açar mısın biraz
Kanka maalesef diyorum ama ilişkilerde birazda taktiksel gitmen gerekiyor. İnsan tamamen doğal kendi gibi davranmak istiyor ama işler öyle yürümüyor çoğu zaman. Duygusal hareket edeceksen yine et ama atıyorum yüzde 70 duygu varsa yüzde 30 de akıl ön planda olsun her zaman. Şimdilik ilişki güzel gidiyor ama yarın birgün neler olacak gör.. İpleri ilişkide erkeğin eline alması lazım bence. Kötüye kullanmamak şartıyla. O yüzden ara ara güzel bir şekilde bunu karşıya gösterip ortaya bir karakter koymak gerekir.
Çok yazarak da sıkmak istemiyorum ama yazmayincada olmuyor o mesafeyi korumaya çalışıyorum
Yazıp yazmamak değil zaten mesele.. Mesafeyi koruyabiliyorsan skıntı olmaz kolay kolay evet
Vercek bu kız yardır
Öyle mi diyorsun
Evet
Kiz seni istemiyo bence
Ne alaka
Kayserili misin bana yardımcı olurmusun
Tâbi yaz
Nerde oturuyorsun
Merkezde
Hımm bana kayü de okuyan bir lazımdı yardımı
Söyle
var mı kayûden tanıdın