Hayatım da hiç birine değer verdiğim için canımın bu denli yanacağını düşünmemiştim her şey bir anda oldu ama nerden bilebilirdim hayatımın hatası olacağını?
AI Persona’ya Sor

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bilemezdin. O yüzden yaşayarak öğreneceksin çoğu şeyi. Bu sana önyargılı olmaya da neden olur 1 tane çürük domates yüzünden.
Çok sans tanıdım ama hep kötüler çıktı benim de kaderim kötü insanlarla sınava girmek
Bana çok şey kattılar evet ama insan en çok kendine kızıyor ve zamanımın boşa gitmesine uzuluyorum
Ben şunu gördüm bu devirde, iyiler kötülerin peşinden koşuyor kötüler iyilerin peşinden koşuyor.
Ben birinin peşinden koştum ve buda bende travma yaptı ama kendime engel olamıyordum o zaman şimdi koca bir pişmanlık her şeyi geçtim şu an için kız erkek olarak cidden hep kötü insanlarla karsilastim ve bu beni insanlardan daha çok soğuttu
O zaman kendine bir zaman ayırmalısın ve yeni ilişkilere psikolojik olarak hazır hissetmelisin. Sizin yaşlarda kızların ayrılık psikolojisi de dahil kötü şeyler yaşamanızın tek nedeni var oda evlenene kadar değil de bir müddet sonra çiftlerin birbirlerinden bir beklenti içinde olması. Takıldığın kişilerin altına don alacak parası yoktur bide evlilik mi düşünecekler. Yaşın itibarıyla bence ilişkilerden uzak durman lazım. En kötü 24 25 çünkü o yaşlarda sana 28 29 yaşında kariyer kriter olarak hayatını düzene sokmuş birisi talip olur evlenir gidersin.
Evlilikte gözüm yok ya şu an evliliklere bakınca geleceğe olumlu bakamiyorum evet nadir vardır ama işte bilemiyorsun içine girmeden ne olduğunu ayrılık falan olmadı platonikti sevgim ve oda bunu bilip duygularımla oynadı ve zoruma giden her haltı yiyip benden gözünü almaması
Ondan hiçbir şey beklememistim ama suç bende ona bu hak etmedigi değeri veren bende
Evlilikte gözün yoksa ilişkilere elveda deme vaktin gelmiş. Takılmalık ilişkiler insanı duygusuz hale getirir, platonik aşklar insanı paranoyak hale getirir, evlilik işte iyi insana denk geldin mi mutlusun huzurlusun fakat dünyanın en kötü hapishanesi hayırsız bir insanla evlendiğinde 4 duvar arasında huzursuz olmandır. Hayat senin. Ya sevmekten sevilmekten vazgeçip benim gibi yalnız yaşa ya da gülü seven dikenine katlanır misali gözyaşların sel olsun.
Yok ben kimseye katlanmam kimseye tenezzül etmem sevdiğim zaman baglanirim ama yanlışta da sogurum ve asla muhattap. olmamak isterim öyle yapım var ayrıca takılmalık ilişkilerde yapmadım yapmam da evlilik tam da budur cennette olabilir cehennemde birde dikene katlanabilecek biri varsa oda karsimdakidir her ne kadar canım yansa da kendi kiymetimi biliyorum
Aynen kendine değer verirsen başkalarının gözünde emin ol daha kıymetli olursun. Umarım her şey gönlünce olur güzel düşüncelere sahipsin buda seni değerli kılar.
o zaman sizde köpek kadar değeri olmayanlara sadık olmayın.
abi şimdi gidiyorsunuz keko gibi tiplere sonra ahh vahh
Nerden anladın keko olduğunu bende kekolardan nefret ederdim ama nasıl oldu anlamadım
senin durumdakiler genel de efendi düzgün erkekleri kekolar için üzüyorsunuz anlaşılmıcak duruk yok
durum*
Yok kimse için üzmedim karşıma doğru insan çıkmadı oda iyi mükemmel insanı oynadı ve bende bu oyuna düştüm benim aptalliğimdi ben öyle başlık attım ama emin ol en çok kendime yanıyorum seviyormuş gibi yapıp yüzüstü bıraktı ve buna rağmen gözlerini üstümden çekmiyor beni arafta bırakmaya çalışıyor benim zoruma giden değmeyecek birine değer vermem
keko yani ne bekledin ondan bilmiyorum
Hiçbir şey beklemedim duygu boşluğuma düştü oda bu boşluğu değerlendirdi ve takıntıya dönüştü elde etme takıntısı öyle oldu
Üzülmeye değmiyor inan
Ağla
Ağladım ama en çok kendime 🤧
hayat boyle
Üzülme geçer.
Kopek
Hoştt kemiğin az mı geldi velet
Seninki az gelmiş bbelli
O yüzden yorum yapıp duruyorsun 🤧🤧