affeder mi sizce
benim hatamdı slakça davrandım Off içim ağrıyor
benim hatamdı slakça davrandım Off içim ağrıyor
''İtin olayım senin, ben eşeğin tekiyim, andavalın tekiyim, godoşum ben, al benim kafamı duvardan duvarlara vur, akıl olmayan kafanın kimseye faydası olmaz.. Beni affet, affına sığınıyorum, esirgeyen ve bağışlayan sensin, benim gibi aciz kulu affet ''de.. Şanslıysan affeder..
aynen bunları söylemeyi düşünüyordum :)
gururunu ayaklarının altına alacaksan git af dile senin hatan olsa bile bu kadar düşmeyin lütfen eğer anlayışlı biriyse özür dilersin hatalı olduğunu söylersin özürünü kabul eder zaten ayaklarına kapanmak özür dilemek nedir?
ya ama çok kötüyüm böylede benim yüzümden oldu her şey
özür diledim barışmadı sürün dedi
yaptığınız hata nedir özel değilse eğer tabi şahsına hakaret mi ettiniz ya da onurunu kıracak ya da erkekliğine dair kötü bir şey mi söylediniz ya da ailesinden biri için kötü bir söz mü kullandınız bunları affetmesi zor olur ama bunun dışında bir incir çekirdeğini doldurmayacak türden hata yaptıysanız o da karşınızdaki insanın aşırı gururlu olmasından kaynaklanır benim size nacizane tavsiyem sevdiğiniz de olsa hiç bir zaman kimsenin ayağına kapanmayın siz özürünüzü dilemişsiniz hatanızı anlayıp oturup sakin bir kafayla düşünün gerçekten beni hakediyor mu ya da bu ilişki nasıl devam edebilir diye.
hatalarınla yüzleş, kimsenin köpeği olma , gerektiğinde gitmesini bil.
iyi de o kadar kendini kucuk dusurmenin luzumu yok.
Cevap
19Cevap
kardeş tamam seviyon veya seviyonuz da abartmayın bırakın gitsin yalvarmaktansa kaybetmeyi tercih edin
Yaptigina bağlı baska biriyle olduysan unut. Birde adami rezil edip ya da kucumsedisen affetmez
çüss hayır öyle aldatmalı bir şey değil
O zaman neden affetmesin ki. Erkeklerin affetme konusunda sınırları bunlardır. Bunlar dışındakilerde zaten insan gibi konuşursanız. Karşılıklı oturup affeder. Ama aldatma aonu başkalarının yanında rezil edip küçümseme onu zor durumda bırakacak şeyler varsa işte erkek asla seni affetmez.
affetmek yalvarma ben Şu an yapıyorum aynı durum bende var kabul etmiyo güçlü ol öyle görün hisettir
Vayy be bir erkek için kopek olucaksın cidden şaşırtıcı 😂😄
kopek olmyıcam barışsın diye
Toto kaldırırsın, havlamakla kalırsın. 😒 Yapma sakın!!
boyle yaparsan seni degersiz gorup kendine degerli birini bulacaktir
kabul eder ancak bundan sonra seni köpek gibi kullanır.
nasıl
o büyü bozulmuş yani.
bundan sonra kabul etse bile değer vermez.
off
malesef 😐
içim ağrıyor mu :D
ağrıyanı da ilk defa duydum :D
acıyordur o :D
Bence insan olarak özür dilersen daha iyi
Eger kararlıysa Ne yaparsan yap affetmez.
kendini böyle küçük dusurme
ne yaptın sorun açık deilki yorum yapalom
öyle saviyorsan neden salakca davranıyorsun
Etmez sende öyle bir saçmalık yapma
Git başka kapıda havla derim ben olsam
Kime salakca davrandin😕
sence?
Bu siteden birimi?
saçmalama bu siteden aşk mı olur
dene ve gör nedeyim...
Senin gururunun içine s..
Bir erkek icin kopek olmaya degmez.