Anasına gidip karısına hastaneye gitmeyen koca?

Akşam anasının kolu agrimis aradılar hemen hastaneye götürdü annesi bana çok yaptı bayramda herkesin içinde benimle dalga falan geçti oralara girmicem uzun bende bunu yaptığı için annesini hastaneye götürmesine kızdım doğru ama 3 gündür migrenim tuttu regl oluyorum diye ağrı kesici içemiyorum gece 12 den beri gözüm kararıyor artık ne yediysem çıkardım ağrıdan tansyonum düştü az önce hastaneye gidelim basım agriyo dedim ağrı kesici iç dedi icemem reglim kesilir dedim saat zaten 4 biz gidip gelesiye sabah olucak dedi yattı 7 de ise gidicek ama bu kadar kötü olmasam kaldirmazdim bende yastigimi yorganimi alıp kızımın odasına geldim uyumaya cebinden Arabanın anahtarını aldım çünkü o arabanın yarisi benim altinlarimla alındı benim işime yaramayan araba onada yarayamaz saydirdim whatsaptan koca olmak böyleyse herkes olur senin gibi koca falan diye büyük ihtimal mesajları gördü ama hala yatıyor yarın ona yemek yapmamayı düşünüyorum birde eve almamayı ama annem aranızda ne olursa olsun koçanı eve almamazlik etme demişti evlenirken bilmiyorum napicam çok sinir oldum siz olsanız napardiniz

Anasına gidip karısına hastaneye gitmeyen koca?