Sevgilim vurdumduymaz mı ben mi çok detaycıyım?

Erkek arkadaşımla ciddi sorunlarımız var, aslında ayrılma noktasına geldik, ilişkimizi gözden geçirme kararı aldık. şu sıralar yoğun bir dönemde sanırım, aynı şekilde ben de öyleyim. cumartesi görüşelim dedi, çalışıyorsun bu cumartesi, pazar iyi olmaz mı dedim. yok işte yemek yiyelim, pazar yorgun olurum şu bu dedi. sonra cumartesi konuşmak üzere sözleştik daha doğrusu arıycam seni sabah dedi. ses seda çıkmadı, akşam oldu ben aradım taa 1 saat sonra döndü, telefonu başka odayamı bırakmış ne. birşey demedim, gece 12 de aradı, uyuyordum konuşmadık. şimdi bu saat oldu ses yok. tamam dün çalıştı, yorgundur, kaçta çıktı bilmiyorum ama saat 4 oldu. ses seda yok. aramız zaten gergin ayrıldık ayrılıçaz. biraz daha özenli olması gerekmiyormu? benmi çok şey bekliyorum. sabaha kadar çalışmadığından eminim insan uyanır bir arar bir yoklar, dün için özür diler. yani dün çalışmıyor normalde işleirnı yetiştirmek için gitti, bana arıçam dedi. yani işi yoğunsa saat 10 da aramayı unutur, ama 3 de arar dimi.hayır normal bir dönemde dğeiliz, zaten koptuk kopucaz, kaldıki ben ona çalışıyorsun deidm, bana yok yemektemi yemicez, yok normalde zaten çalışmadığım bir zaman.insan bir söz veriyorsa tutar, tutamicak birşey değil zaten bir telefon etmek. en kötü telefonu oraya buraya atmaz. bu kadar vurdumduymazlık fazla geliyor artık. tek çalışan insna o değil. gerçektende ben mi çok ince düşünüyorum? yoksa bu işin içinde birşey mi var?
Sevgilim vurdumduymaz mı ben mi çok detaycıyım?