Bunlar para aşkı başka bir şey değil, ben kaderimde ki insanı bekliyorum ve onun iyiliği için de meslek edinmeye bir gelirimin olması için uğraşıyorum rahat bir evde oturması için
Ahahah bu tarz bir "aşk" isteyeceğimi hiç sanmıyorum. Benim acelem yok fark etmez. Hem belki şans diğer dünyada yüzüme güler, bana dünya mı kalmadı sanki. 😄 evrenler arasında seyahate çıkarım en olmadı güzel olduğuna dair duyumlar alıyorum. Niçin olmasın yahu 😄
Siz sevicek iyi erkeklere bakmıyosunuz ne bekliyordun söylesene bı cevap ver cidden eli yüzü düzgün tatlıysa reddediyosunuz ölüm temiz tipe sahipse yakışıklı bulmuyosunuz , pislik tipler sizi zevke getiriyor
Sosyal medya bir hastalıktır işte sırf etkileşim ve gündem olmak için toplumdaki kanserli hücrelerin cesaret alıp geldiği nokta bu. Çok yazık ve bu insan görünümlü ucubelerde bu etkileşimde maddi kazanç sağlıyor
Mükremin bile evlenme teklifi aldı diye geçen gecelerde birilerine zırlamış olabilirim ahsjs. Herkes sevsin sevilsin gözümüz yok tabi kisi🌸
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence de askerden bulmus, yuz asla yalan soylemez😄 O kadar da estetik yaptırmış abimiz ama yine de gizleyememiş erkek olduğunu, yazık oldu. Bir süre gündeme oturmak için idare ederler artık birbirlerini😂
Ya bunların normalleşmesi canımı sıkıyor. Hafî mika kadına benzedi bir de komik biriydi. Bu Mükremin arsızı hala ortalıkta dolanıyor yaptığı onca uygunsuz tavıra rağmen