Sen beni çok kolay sandın belli ben istesem bulurum ama o hissiyatı alamıyorum travmaları da var kolay değilim sen bana acımış gibisin herif bulmak da ne var Allah aşkına mesele adam bulmak
Yanlış anların galiba @NaLanyagmur benim bulmamı istedi beni aday göstermedi Ben zaten evliyim ama bu gönül işlerine aracılık etmek çok riskli kimseye kefil olamam bu iş için. İyi olur kötü olur bu sorunluluğa girmem. Allah herkesin gönlüne göre versin
Allah gönlüne göre versin ama ben çok tek kalan gördüm biri benim başımda kiracım kadın resmen bedavaya oturuyor evde kimsesi yon çıkartıp sokağa da atamam ama evde resmen bedavaya oturuyor 😂😂😂
Üzücü. Sorulanın derinliğini anlamayıp sadece hakaret edebilmek belki de aşkın niye oralara uğramadığını özetler bir cevaptır. Madem ki cevabını buldun, iyi günlerde kullanman dileği ile.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Mezara girince bulur heralde😄
Doğru
Kazı kazı oynamaya devam et bulur senı
Hayır gelmez bulmaz
Bulmayacak diyen biri bile buldu sen mi bulamayacaksın
Yok ben hissettim hissettiklerim çıkar 😅buda benim imtihanım
Bulacaksın
Oyy yaa😄😄saol canım ama gerek yok aslında ne bilim böyle de özgür çok iyi
Senin aşk durumun nasıl
Super aşk durumum
Çok iyi 👏🏻ne kadar zamandır sevgililik
Bır kaç sene
Bu sıtede bulabılırsın bırını
Sen burdan mi buldun 😅😅hayır burdan istemiyorum
Hayır ben burdan bulmadım
Burdayım heriften kime hayır gelsin Allah aşkına ya hepsi cinsel hayatı aktif olan abazalar iyi olanlarda vardır elbet ama ben bu riske girmem
burada ki**
🤣 köyden ındım sehıre gıt köyden bırını bul evlen
Hayır burada herkes kardeşimsin der istemem evlilik de düşünmüyorum
Neden evlılık istemiyorsun
@gurmezade bu sana bulur bırını
@gurmezade paylaş derdını çare bulur sana
😀😀😀
Hayır istemiyorum
Hissiyatım negatif hislerim asla yalan demez asla istemiyorum
Boşuna arkadaşlarını etiketleme
O arkadaşım ıyı bırı sana yol göstersin
Sen beni çok kolay sandın belli ben istesem bulurum ama o hissiyatı alamıyorum travmaları da var kolay değilim sen bana acımış gibisin herif bulmak da ne var Allah aşkına mesele adam bulmak
Yanlış anların galiba @NaLanyagmur benim bulmamı istedi beni aday göstermedi Ben zaten evliyim ama bu gönül işlerine aracılık etmek çok riskli kimseye kefil olamam bu iş için. İyi olur kötü olur bu sorunluluğa girmem. Allah herkesin gönlüne göre versin
@Gurmezade yoo yanlış anlamadım senin
bulmana gerek yok dedim
Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin
@Gurmezade saol
Gönlüne göre versin de biraz acele et evde kalırsan olmaz bu işler her şey yaşında güzel
burada birini Bulak sana @gurmezade 🤣🤣
Yasin kaçtı senin
😂😂😂😂 istemiyor galiba
@Gurmezade İstemiyor ama evlenir kimse tek kalmaz bu dünyada
Ben tek kalanı görmedim vallah
Allah gönlüne göre versin ama ben çok tek kalan gördüm biri benim başımda kiracım kadın resmen bedavaya oturuyor evde kimsesi yon çıkartıp sokağa da atamam ama evde resmen bedavaya oturuyor 😂😂😂
@Gurmezade neden bedavaya bıraktın ki
Kiraya verdim aradan yıllar geçti kira artış oranı sınırı geldi sitede evlerin kirası 35-40 bin seviyesinde teyze 5 bine oturuyor 😂😂😂
@Gurmezade yaşlımı kadin
Evet hiç evlenmemiş çocuk vs kimse yok
@Gurmezade yazık Allah yardımcısı olsun
Amin idare ediyorum işte gittiği yere kadar
Şans işi
Şansımız yok 0
sorduğundandır çık etrafına sosyalleş
Asosyalim
bende asosyalim ama isteyince oluyor
Hayır
Yerimden ayrılmam
tamam
Birazdan bulur gelen yorumlara bak
Bu yaştan sonra sana uğramaz o 🤣🤣🤣
Ay sana uğrasın geldi yine 20 ler eleştiriye
Niye bulsun?
Neden bulmaasin
Onu zaten sordun. Ben de cevaba aksini sorarak git diyorum.
Senin gibiler bulmasın beyin yok
Üzücü. Sorulanın derinliğini anlamayıp sadece hakaret edebilmek belki de aşkın niye oralara uğramadığını özetler bir cevaptır. Madem ki cevabını buldun, iyi günlerde kullanman dileği ile.
burada böyle yazarsan sadece abazalar bulur XD
Onları istemiyorum umrumda değiller
Aşkı bence içimizde biz yaratıyoruz sonu hep hüsran
Belki doğru sokakta denk gelmemişsinizdir
Buldu gel
Hayır
Bulmaz