AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Durum bu:
Of herkes böyle değil
nasıl anlarsınız anlayın
Genellemeye göre bütün erkeklere laf etsek hemen tepki gösterirsiniz
O zman bütün kadınların böyle olduğunu nasıl düşünebilirsin
Hayatım boyunca tüm kadınlar benden tiksindi ve benim zıddım olanlara bayıldı. Benim zıddım olanlar badboylar ben de şairim.
Belki şiirlerin güzel değildir şairim diye tutturuyorsun ama yoksa
Bad boylar bir yere kadar
Allah beni ve herşeyimi çirkin yaratmış olabilir ben hanımefendilerin güzelliklerine ve sevdikleri badboyların yakışıklılıklarına nasıl saygı duyuyorsam insanlar da benim ve şiirlerimin çirkinliğine saygı duymalı. Çirkin olabilirler ama hepsi içimden gelen duygularla yazılan eserler. Bu kadar zalim olmanıza gerek yok.
Eğer tercih edilmiyorsan sebebini bı tık anladım galiba
Arkadaşım sürekli aşağılık kompleksi içerisinde olan kendini beğenmeyen insanı kimse sevmez
Yani yakışıklılık bir yere kadar
En yakışıklı insan bile ben zaten çirkinim yok beni kim sevecek dede onun güzelliği bile çekilmez hal alır
Sende insanlar yüzüne tükürmus gibi hâşâ Allah benim her şeyimi çirkin yaratmış olabilir hanım efendiler güzel flan dersen yani kimsenin seni sevmesini bekleme
Sen kendine bu şeklide yaklasiyorsan herkes öyle yaklasabilir
Ben hayatımda kendime çirkin demedim ama hanımefendiler aşağılaya aşağılaya çirkinliği bana kabul ettirdiler. Gülsem sırıttı somurtsam kaş kattı şiir yazsam sıkıcı sussam soğuk takım giysem dede gibi spor giysem genç özentisi diyen hep sizin hemcinsleriniz. Ne diyeyim hep ben haksızım hep siz kadınlar haklısınız.
E kardeşim herkes herkese bir şeyler söylüyor takmak veya takmamak senin elinde
Eğer bu laflardan etkilenip söylenenlere göre hareket etmeye başladıysan sonunu göremediğin bil yola giriyorsun demektir
Herkes cidden konuşuyor Allah bilir kimlere kimlere ne laflar etmişlerdir
Önemli olan bunun sadece sana yapılmadığını bilmen
Ben kimseyi incitmedim ama herkes beni incitti demek ki hakkımda yalnızlık en iyisi...
Arkadaşım sen niye sürekli dudakları bükülü ağlamak için bekleyen çocuklar gibi konuşuyorsun
Bu da benim üslubum Allah da beni böyle yaratmış. Kalp kıranlara ponçik tontiş diyorsunuz da kalbi kırıklara niye dikleniyorsunuz?
Arkadaşım sana diklenmemek için on takla attım
Sürekli üstüne basılmış böcek olduğunu flan iddia ediyorsun zaten en başta da böyle bir şey söylemiştin
Yani kusura bakma da kimsenin kimseyi avutacak alttan alacak kırık kalbini onaracak gücü yok yani insanalrdn böyle şeyler beklemek gereksiz seni ancak sen bu hassasliktan kurtarirsin gerçi sen memnun gibisin o ama o zamanda insanların tavırlarını kabul etmek zorundasın kimse kimse için ekstra bir şeyler yapmıyor böyle konuşuyoruz ama sende yapmıyordur onsanlardan beklemek saçma
Bu dedikleriniz zulmü haklı çıkarmaz ki...
Kardeşim 7 öğün kırbaçla dayak mi yiyorsun ne zulmü
Dalga geçtiğini duaumeye başladım
Hanımefendilerin söz ve tavırla ne kadar incitici olabildiğini en iyi siz bilirsiniz hemcinsleri olarak...
Hayır öyle olmayan kadınlarda var
Moral verdiğiniz için teşekkürler.
Rica ederim