O bir yere de geçen ay girmiş. Orayı pek kullanmıyor ama insan ister istemez engeli açtığı için acaba profilime mi baktı, yazmayı mı düşünüp vazgeçti diye düşünüyor. Ben mi abartıyorum? Anlamıyorum.
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ondan sana hayır gelmez hemen ayrılın
Zaten eski sevgilisiyim. Sorudaki bir yerden engeli kalkan benim. O yüzden acaba ben mi abartıyorum diye düşünüyorum ya.
Siz bildiğiniz yolda devam ediniz
Bildiğim yoldan devam ederken kafa karışıklığı yaşıyorum. Yani aramıyorum, yazmıyorum. Aramam, yazmam kesin bir şekilde ama ne yapmaya çalışmış olduğunu da anlamıyorum.
Kafanız yormayın
Keşke demekle olsa.
Peki siz ne düşünüyorsunuz
Açıklamayı okusana, ne düşünmüş olduğum orada yazıyor.
O kişi, sizi joker olarak düşünüyor.
Düşünsün.
Canım sizde , ona o fırsat vermeyin
O öyle sansın. Yeri gelirse çünkü öyle sanması bana lazım olur.
Ben soruma yanıt alamadım
Bırakın sizde yolunuza bakın
E ben arıyorum veya yazıyorum mu dedim?
Açık kapı bırakıyor snrm ya da gözden kaçmış
Engelli olmasam ve ilişkisi yeniyken engelimi açmasa gözden kaçmış derdim ama engelimi açtığı tarih onların daha yeni yeni sevgili olmaya başlamış olduğu tarihten birkaç gün sonrası. O yüzden gözden kaçmış mı oluyor?
Seni engelli listesinde sevgilisi gormesin diye yapmış olblr
Yoksa özellikle yapılmış bir şey mi oluyor? Yani insan ister istemez düşünüyor. Bana benimle sevgiliyken de benden önceki sevgilisi için "O beni her yerden engelledi. Ben de onun üstüne onu engelledim." demişti. Acaba onda da bende olduğu gibi bir yerden engelini açık mı bıraktı? Çünkü biliyorum. Biz ayrılmaya yakın tartışıp konuşmamış olduğumuz bir ara alkollü kafayla bir kez aramış ve konuşmuş. Kızın annesi de sabah onu arayıp" Kızımdan uzak dur, onu hep üzüyorsun. "diye tehtid etmiş.
E diğer yerlerde görecek bu defa. Fark eden ne? Tek engelli ben miyim? Ne alakası var?
O zmn açık kapi bırakıyor
Ama ben soruma yine yanıt alamadım
Neymis sorun
Açıklama kısmına yanıt alamadım
Yo abartma yok mrk etmissin sonucta
Ben böyle düşündüğüm zaman merak edip baksa yazardı diyen de oldu. Onun için sormak istedim. Yani en son o kadar egolu davrandı ki o egosu izin verir mi acaba diye düşünüyorum.
Bu kdr egolu birinin peşinden koşmaya dvm etme o zmn
Zaten aramıyorum veya yazmıyorum. Aylar var konuşmayalı ama insanın dikkatini çekiyor. Bunun adı peşinden koşmak mı oluyor?
Yaz istersen konuşalım