Aşk İlişkileri Engel açan erkeğin amacı nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor tam artık %100 bitti bir daha asla başlamıycak içimde kalanları söyleyip temelli gideyim diyorum şimdi engeli açmış. Kafamı karıştırıyor. Şimdi hiçbir şey yapmak istemiyorum kendini hatırlatmak geri dönmeden önce sinyal vermek seni oltaya düşürmek diğer (başka fikriniz varsa yorum yapabilirsiniz) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Engel açan erkeğin amacı nedir? Cevapla Nedir Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
strix Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Böyle bir durumda engel açacak olursam, engeli çocukça bir şey gördüğüm için, engel atmış olmanın yükünden kurtulmuş olmak için açarım, şahsen. 0 0 Yorumla
duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. askim her seyde bu kadar anlam aramayın kafayı yersiniz valla bak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ay evet ya gerçekten salapa bağladım iyice :/ Yorumla duygusalprofil +1 yıl çok yazmak isteyen böyle numaralarla uğraşmaz yazar diyerek akışa bırak gitsin Yorumla Soran +1 yıl evet aşkım haklısın teşekkğr ederim yorumun için💖 Yorumla
testomurat Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Takma kafana aşkım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl haklısın aşko ya ne hali varsa görsün Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. hiçbir şey 0 1 Yorumla Soran +1 yıl jackrocker bence çok haklısın sevmiyo işte engel kaldırsa nolur kaldırmasa nolur :P Yorumla
ahmedd3402 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Ayrılmıyor işte unutamiyor 0 0 Yorumla