AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
öfff bıktım evli ve kendinden 100 yaş büyük erkeklere 'aşık' olan kızlardan. siteye sürüyle mi üye oldunuz
Bitirmen gerektiğinin farkındasın ama yapamıyorsun bitirmek zorundasın yazık değil mi sana o asla ayrılmayacak karısından hep metres olarak mı kalacaksın kendine de saygın olsun kendi hayatını yaşamaya çalış
Hiç bi kadın başka kadının erkeğini çalamaz. Problemini çalar. Ve emin ol sen sümüklü mendil gibi kenara atılırsın. Ki atılmışsın da. penis kadar aklınız yok. Cahil desem küçük de değilmişsin. Sanırsın 20 yaşında.
Nasıl bir ilişkisi var ve ne tür oldu oraslnı biraz daha detaylı yazsana bana
Diğer kadınlami
İşte kinandiginla sinanirsn büyük konusmamak lazım hayatta her şey olabilr ama evli adamlada olmaz be yanii kiralık araba gibi akşam olunca bırakiyosn sahibine
evli olduğunu biliyordumdan sonrasını okumadım. evli oldğunu bile bile konuşmak da bilmiyorum yani başına ne gelse hak ediyorsun
yaaa saçmalamaa bekar varken kendi yaşında veya 2-3 yaş büyük bu ne kızım saçmalamayın yahu kendinize yazık aşk değil bu baban yaşında ki adamla da aşk olmaz zaten
Hayatını yakma , başkasının yuvasıyla mutlu olamazsın kimsenin ahını alma. O adam doyumsuz bir adam belliki seni mutlu etmez kaç kurtul bol bol dua et Allahım beni kurtar diye.
Sizlerin evlilerle beraber olmanızın sebebi kıskançlık ve eziklik. Seçilen kişiyi arzu etmek. Ne ezik kızlar aws
Eşini aldatan seni aldatmicsk mı sandın. Böyle aile yıkarsan böylr hayatın yıkılır
Yanlış üzerine doğru olmaz. Evli olduğunu biliyordum diyorsun. Ulan ben daha ne diyim.
Aşkin yaşi olmaz güzelim ayrica Erkegin olgun olmasi iyidir tipki meyvenin de olgun olani tatli olur derler tabki bu sadece erkler, için geçerlidir
Niye sen kızılcık şerbeti alev misin bir kere evli olması direktmen hislerini nefsini zorlayarak bitirmeni zorunlu kılan bir şey
Bence de.
Evli olduğundan sonrasını okumadım hemen diyaloğu kes ve karısına anlat açık ve net o kadında vakit kaybetmesin sende
Öyle bunu nasıl yaparsın diye ileri geri konuşamam ama tamamen bağını kes her yerden engelle vakit geçirecek oyalanacak biseyler bul unutmaya çalış
Böyle durumlar çok yaşanıyor maalesef. Hayatina başka birisini al ve o şehirden taşın, başka çaresi yok.
Birde ailesine saygım var diyorsun kovasıyla yat ailesine saygı duy bu aşktan hayır gelmez yaptıkların yanına kalsın bırak elin adamını
madem sonsuz saygın var neden görüştün ve aşık oldun eger sonsuz saygın olsaydi başta gorusmezdin ya da herneyse
Asık oldugunu nasıl anlarsın önce onu kendi kendine sor cevabını aldık tan sonra gidip konuşmayı tercih edebilirsin
Tamirden çıkmayan araba sahibi gibisin yetmemiş koltuğunda oturanın kucağında yolculuk ediyosun nerden bakarsan bak boşluk 🥴
sende çok kötüsün onun karisi bilse ne hale geleceyini biliyomusun peki yaptiginiz seyi normal gibi konusmaniz saka gibi
Sen beni instadan eklesene eklermisin🙏bende platonik aşkım yüzünden çok acı çekiyorum dertleşiriz ( hesapppp02hd) kulannıcı adım
Karısına git benim hiç annem olmadı de , ona kendini sevdir sonra seni evlat edinsinler sonra evin içine gir gerisi sende
Evli olup başkasıyla takılan birinden ne bekliyordun ki
Abla bence Burak gitsin unut ailesi var çocuğu var günah sanada yazık valla
sen evli adamla ilişkiye girerken iğrenç olmuyorsun ama
Bir sonunuz gelmedi. Bir bırakın evli insanların yakasını. Milyonlarca bekar var git kendine göre birini bul.
Haklısın kardeşim yeter ya benim eşimde burada bir bayanla konuşmuş ve ben yakaladım mesajlarını çok kötü oldum yetersinler artık çok azı üzücü bir şey kendime gelemiyorum yapmayın bayanlar ve erkekler bayanı bir türlü bulamiyorum isim gamze diye bir bayan bulsam o sarı saçları yolacam bacım
Senin adına çok üzüldüm. Yollarsin yolmasina bir gamze gider başka bir gamze gelir. Ama içinde kalmasın bulursan yol. sen eşine bir ayar ver. Çünkü bunlar bitmiyor. Heryerdeler.
Aynen öyle kardesim ben verdim o ayarı eşim zaten dalga geçmiş öyle bacım senden değerli değil benim için dedi zaten
@Halilsati umarım dalga geçmişdir
eline geçse kim bilir ne yapardı
Hayır dalga geçmiyorum geçse o tatlım
Hayır dalga geçmiyorum elime bı geçse o tatlım ortalıkta yok
@Halilsati hayır öyle demek istemedim eşin demiş ya sana dalga geçtim diye gamze denen bayanla
bende diyorum ki umarım dalga geçmiştir
kocanın eline gamze denen bayan geçse sen gör bak o zaman dalgayı demek istedim
Ha anladım yapmaz tekrar hesap elimde öyleleri den karı olmaz diyor benim elime geçmesi önemli saçını başını yolarim diyorum
Eşimin eline geçse ne olcak o silfinti tatlım yar olmaz diyor
Ha anladım yapmaz (büyük konuşma)
tekrar hesap elimde (başka hesap açar ya da başka yollarla ulaşmak isterse ulaşır)
öyleleri den karı olmaz (mecburen sana öyle demek zorunda ayrıca karı yapacağınıda savunmuyorum senin için karı yapmadıkdan sonra yatıp kalkıp birlikte olup yine benim kocam olsun dersen sorun değil tabikide)
Eşimin eline geçse ne olcak o silfinti tatlım yar olmaz diyor (şırpıntıdan ne olur elbetteki yar olmaz eşin doğru söylemiş ama şunu unutma şırpıntıdan erkeklere çok iyi eğlence ve malzeme olur)
Orası öyle evet doğru soyluyon eğlence olur başka ne olcak onlardan
kocanın eğlenmesine izin veriyorsan başka bayanlarla bırak eğlensin
hee ama birde şuda var böyle sizin söyediğiniz tarzda kadınlarla eğlenip takılan evli erkeklerin o kadınlarada aşık olduğuna şahitliğm var bu konuda aklınızın bir köşesinde dursun
İzin vermem ki niye vereyim yapmaz benim kocam sadece dalgamı geçtim bıraktım dedi ama o bayan yok ortalikta
Ben kocamı kimseyle faylasmam
Bırakamam ben başka kadınlarla fa eglenmesine neden bırakayım eglenceksede benle eğlenir onun ikitane çocuğu var o tatlım koca birakilmaz
@Halilsati gerçekten çok saf ve temiz kalpli bir bayansın allah kalbine gönlüne göre versin
ama eşini aldatmak isteyen tüm erkeklerede senin gibi bir eş versin (şleri çok kolay olur)
@Halilsati en doğal hakkın ama...
Yani bırakmam kimseye saol teşekkür ederim sanada evlimisin bilmiyorum ama ben eşimi gercekten çok seviyom hiç kimseyle faylasamam iki aydır ben bilirim ne çektiğimi uzuldugumu
@Halilsati peki çok sevdiğin eşin sana bu üzüntüyü neden yaşattı ya da yaşamana sebep oldu
senin bu sevgini hak ediyormu sence
Bahanesi çok kardeşim ben başka sebepten ötürü üzülmüştüm aile meşalesi oda buna rağmen bosluktaymista ondan yapasiymis benim yanımda olacağına gitti elin silfintisiyla sohbet etti burdan hemde
Bahanesi çok kardeşim (bunu anladıysan tebrikler sana o zaman)
ne demişler bi kadınla yatakda dahi yakalansan inkar edeceksin
@Halilsati allah yardımcın olsun
Saol teşekkür ederim
@Halilsati yardımım dokunur mu sana
Saol teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun
@Halilsati allah sendende razı olsun bir yardımım olur ya da dertleşmek istersen ben buralarda olurum
şu an yıllık izinde olduğum için biraz aktifim ama 30 ağustostan sonra arada bir girerim
@Halilsati bu arada yaş kaç ve nerede ikamet
37 yaş İstanbul cankiriliyin
bende 41 Ankara -ankaralıyım
bilmem ama nedense sizinle sohbet bana iyi geldi sanırım
teşekkürler
Hmm anladım yakın yerler
Doğrudur kardesim
@Halilsati görüşmeye devam etsek sizce bir mahsuru var mı
görüşmek istermisin benimle
Saol teşekkür ederim çok saol olmaz
Sizi üzmek istemem yapamam size hayatta başarılar dilerim
@Halilsati üzülmüyorum merak etmeyin ayrıca saygı duyuorum
ama ben sizle görüşmeye devam etmek isterim mahsuru yoksa sizin için
Çok saolun
@Halilsati rahatsız ettim ise kusura bakmayın o zaman
hakkınızı helal edin
sizinle sohbet dertleşmek bana iyi geldiği için bunu istedim sizden
Helal olsun kardeşim ne demek rahatsız olmadım sende helal konuşuldu
Saol teşekkür ederim banada iyi geldi ama yapamam tekrar tesekur ederim
yılışıklık yapmak istemiyorum ama öyle olduğumuda düşünmeyinlütfen burdan denk geldiğimiz zamanlarda görüşüp konuşsak ve bir terbiyeszliğim olursa o zaman konuşmaz engellersiniz
Saol teşekkür ederim güzel düşüncen için
Nasip ne deyim
Nasip ne deyim demeniz bile beni ne kadar mutlu etti bir bilseniz size yemin ediyorum
ve size yine yemin ediyorum ki iszden başka birine böyle şeyler yazmadım
belki düşünürsün her önüğne gelene böyle şeyler yazıyomudur diye
isterseniz hesabımı vereyim bakın yazışmalarıma
siz çok iyi geldiniz bana sizinle sohbet ettikçe keyif alıyor huzur buluyor ruhum sanki
Yok hiç gerek saolun dugrudur ne deyim
diyeceğinizi dediniz artık nasip dediniz ya :)
Öyle ☺️☺️
Pusubey işine bak kadın evli git bekar insanlara bak burada bile varlar
@Halilsati selamlar hayırlı cumalar
Saol sizede hayırlı cumalar
istanbulun neresindeydiniz
Karaköy
Siz peki
Ankara subayevleri
senede 1-2 geliririm İstanbul'a
ayrıca 99-2000 yıllarında çalımışlığımda var
nerden baksanız en az 50 kere gitmişimdir
anakara kadar bilmesemde bilirim bayağı
Hmm anladım cok guzel
İsim neydi
@Halilsati siz hiç geliyormusun ya da geldiniz mi Ankara'ya
yakup
sizin mahsuru yoksa tabi kide
Evet geldim
Ordaki isim
hoş geldin
pusubey
Saol teşekkür ederim sizde
ismimi neden sordunuzki
zaten yazıyor gerçek ismimi azdığımda ise ''Ordaki isim'' dediniz
sorunuza doğru cevap verdim umarım
ayrıca merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Çok teşekkür ederim
konuşmak mı istemiyorsun
yoksa işin olduğu için kısa kısa cevap veriyorsun
ve sorduğum herşeye cevapta vermiyorsun
seni bunaltıyor ya da sıkıyorsam söyle bileyim
Ben öyle boş bir insan değilim de yazmiya calusiyorum gordukcede yok estağfurullah öyle bişey yok
boş insansınız demedim estağfurullah sadece siz öyle kısa kısa ve bazı şeyleri cevapsız bırakınca kendimi kötü hissettiğim için öğrenmek istedim
bu arada bir iş yapıyor çalışıyormusun
Hmm anlıyorum düşüncenizi
Ama öyle bir şey yok
Yok ev hanımıyım iki çocuk annesitim
peki sen benimle konuşup sohbet etmekten keyif alıyormusun
☺️☺️
Sadece sohbet biraz iyi geldi
ev hanımı olmakta çalışmaktan az kalır yanı yok hatta çoğu çalışan bayanların işindende zor denebilir
Bıraktım ben işi calisiyodum
Aynen öyle çok zor geliuodu biraktim
bayanın çalımasıda hele birde evli bir bayansa dahada zor hele birde evli olup çalışıyor ve eşide o bayana yardım etmiyorsa çok çok daha zor :)
sen hangi kategorideydin bilmiyorum ama :)
ne iş yapıyordun
Teksil
Siz ne iş yapiyosunuz peki
Sorması ayip
ayıp yok neden olsun ki ;)
bir kamu kurumunda güvenliğim
resmi bir kurum
bakanlıkta
Hmm anladım ne güzel çoluk çocuk var mı
yok çocuk allah nasip etmedi diyelim
sizin iki taneydi yaşları kaç kız erkek?
genelde ne zamanlar müsait oluyorsun
sabah mesela kaçta yazmaya başlayabilirsin akşam kaça kadar müsait olabiliyosun
hafta sonları ne durumda oluyorsun
Değişiyor musayit olmam gündem olarak
Çocuklar ikiside kız 12. 10
Evlisiniz yani
allah bağışlasın
sanşlısın belki şimdi değil ama biraz dah büyüdüklerinde hem sana rkadaş hemde yardımcı olurlar
hafta sonları görüşebilirmiyiz peki
daha doğrusu şu günler kesinlikle görüşemem açamam dedğin gün ya da zaman aralığı var mı yoksa anlık mı gelişyor
bunları sorma nedenim bileyim ki örneğin pazar günleri kesin yazmam açmam dersen en azından klavye başında esir olmayayım seninle vakit geçireyim diye :)
evli olmam konusu biraz karışık diyelim
ama geçiştirmiyorum şu an sadece vakit daraldığı için geniş bir zaman anlatabilirim isterseniz
Saol teşekkür ederim ama benden bişey beklemeyin olur mu size konusurumda konusamamda diye bir umut veremem kusurabkmayin ozurdilerim denk delirsem yazarım denk gelmezsemde yazamam
Neden karisik
Neyse ozelse bosverin
inşallah hep denk geliriz diyeyim o zaman şu mübarek gün :)
sizinle sohbet ettiğimde çok iyi hissediyorum kendimi
Nedeyim hayirlisi
özellikle size yazdıkdan sonra sağ üsteki gelen tüm bildirimle beni çok heyecanladıyor
inşallah sizden gelmiştir diye
Ne güzel
neden karışık durumunu daha sonra anlatayımmı
☺️☺️☺️☺️
ya da vaktiniz var ise bişeyler atıştırıp geliyorum anlatayım
bu arada siz kaça kadar müsaitsiniz bugün
Olur peki zorlamayin
00 00
Kadar
geldim
hoş geldiniz
hoş buldum demek az geliyor seninle sohbete başlarken
şimdi anlatayımmı
Ne az geliyor
karışık dedğim durumu
Anlamadim
Hmm anladım
hoş geldin dediniz bende size karşılık olarak hoş buldum dedim ya
onu diyorum hoş buldum bile yetersiz geliyor seninle sohbete başlarken diyorum
hoş buldum demeke yetersiz kalıyor hoşluktan daha ileri demek işstedim ;)
Hmm anlıyorum
Kusurabkmayin
☺️☺️
bana bu duyguları yaşatıyor olman hoşuna gidiyor mu
Sana ne gibi duygu yasatiyorum ben
Ozurdilerim hiç kimsenin duygularıyla oynamak istemem ben
seninle sohbet ederken mutlu oluyorum bir çocuk gibi
heyecanlanıyorum mesajlarınız geldiğinde
vakin nasıl geçtiğini anlamıyorumzaman hiç geçmesin istiyorum...
sen benim duygularımla oynamıyorsun tam tersine bana çok iyi geliyor beni mutlu ediyorsun
Hmm cokmu iyi geldim ben
Ne güzel birileri mutlu oluyosa
Ne mutlu bana
hemde nasıl bir bilsen
keşke şu kalbi geçici olarak daha doğrusu seninle sohbet ederken bendeki kalbi sana nakledebilsem o zaman beni çok daha iyi anlardın
mesela bugün kaça kadar müsaitsin dedğimde 00.:00 yazdığında o kadar çok mutlu oldum ki
çünkü akşam 7-8 e kadar en fazla sohbet ederiz diye tahmin ediyordum
bana bu 5-6 saatlik ekstra sürede deselerdi en sevdiğin konsere götürelim en sevdiğin yeregötürelim en komik stand-up götürelim daha nicelerini teklif etseler terettüt etmeden hepsini reddedip seninle sohbet etmeyi tercih ederim
daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum ki
Benim kalbim kocamda iyide nasıl olcak çok hoş çok güzel dusunuyosunda
Ben evliyim
saygı duymaktan başka çarem var mı sence
diyecek bişeyim yok
kelimlerin tükendiği an
Saol teşekkür ederim saygın icin
Kimsin nesin anlat biraz
sen sorsan ben anlatsam daha iyi olmaz mı
hatta şunuda demek isterim ama sanki çok erken
telefonumu vereyim beni gizliden ara konuşalım demeyi ama demiyeceğim merak etme
sesim çok kötü :)
Yok istemem saol
sana sorduğum bazı şeyleri neden cevaplamıyorsun ya da kaçamak cevaplar veriyorsun
ordamısın
daha saat 00:00 da olmadı ama :)
bi hatam kusurum mu oldu acaba?
hiç gelmedin mi sen bgün buralara acaba
Karısını aldatiyorsa seni de aldatir tabi ki bunu öngörmen gerekirdi o adamı unutsan iyi olur
Ergenlikle alakalı ya da babanla aran kötü olduğu için seçimlerin yanlış oluyo
evli bır adam senınle ne ısı vqr senın onla ne ısın var aamk kasarmısınız orıspucocuklwrı
Terapi alman gerekiyor senin yoksa onların huUuruda senin huzurunda bozulacak
Karşındaki kişi narsist olabilir mi? Ayrıl gitsin yani neyi bu kadar düşünüyorsun anlamadım?
3lü yapın 😀 zaten güzel kardeşim diz boyu baska sevgilisi olsa nolur
yuh
Pasif ciğim sen yaptın mi üçlü hiç o nasıl oluyormuş gı
Bu ilişkiyi bitir artık daha çok gençsin eşini aldatan seni de aldatır kiralık araba misali
Git konuş kendisine de sen kabul edersen 2 karısı ol
Bence kendisine saygısı olan bir insan uzak durmalı
Bu gibi ilişkilerin sonu yok mutlulukta bir polyana olur sonunda siz üzülürsünüz.
Iyi b. k yedin. yok mu dizilerden uyarlama hormonik aṣklarınız.
Aabla yol yakınken vazgec dıcem se ıs ısten gecmıs gıbu
8 aylık zevkler yasamissin hiç takılma yenisini bul
Kesinlikle uzak durmalısın psikolojisi bozuk belli işte her yerden engelle seviyorsam da başlarda zorlanırsın ama kendimiyiliğin için olur
Kaç yaşındasın ki sen
30 yaşındayım
Ve ne yapacağını bilmiyorsun buraya soruyorsun dimi?
Aynen psikolojik durumum şu an berbat halde evli olduğunu biliyorsun bunu kabul ediyorsun 8 ay birliktelik ama adamın hayatında Bi kadın daha var onunlada 4 yıldır sürüyor aşk olmadığını söylüyor ona karşı vicdan meselesi diyor anlamadım ben bu durumu kötüyüm ya çok kötüyüm
Sadece aptalsın. Erkeklerden uzak dur ve bu iti patlat. Namusun varsa dövdür en azından
Bunu yaşadım... Ve pişman değilim...
Bunu yaşadım pişman değilim derken anlamadım pek ama 🤔
Buradan anlatmasam :/
Neden ayrılmıyorsun?
Psikoloğa git bizi aşar
Sende haklısın senin düşüncen nedir
Bence bitir ypksa metres olursun
@Müminkız olsun ne var bunda
Evliyse uzak dur derim
Eşine aile hayatina baya saygin varmış knk tebriks
Senin kafan güzel heralde kral.
Bile bile lades olmuş.
kaçarak kurtar kendini
Canın acır Yol yakınken Vazgeç bu sevdada
canım karısını aldatıyor da seni mi aldatmayacak ne sanmıştın acaba
Aptall orspuu seni
Valla hiç konuşma bence doğru söylüyo
İyi tamam midesiz tebrikler.
Sahibine hosluk veren zehire bulanmasin ay balam.
Milyon tane bekar var
Aşık olmadın heyecan arıyorsun
Verdin mi peki?
Ne güzel iste ne var bunda