8 aydır görüşüyoruz evli olduğunu biliyordum ama bu ilişkinin beni bu kadar yipratacagini bilmiyordum eşine aile hayatına sonsuz saygım var hicbirzaman bosansin etsin gibi bir derdimde olmadı olamazda ilk kez böyle birsey geliyor başıma bu tarz ilişkiler yaşayanları çok kınardım ben yapamam derdim büyük konuşmuşum asıl sorun şu ki adam aşırı agresif kıskanç ve dengesiz biri sürekli olarak ayrılıyoruz şuanda ayrıyız ama Bi türlü bitmiyor psikolojimi bozan tarafta adamın benim dışımda 4 senelik bir ilişkisi daha olduğunu öğrendim çıkardım hayatimdan dedi ama buluştuğumuzda Bi kadın aradı o arayan kişinin diğer sevgilisi olduğunu gördüm ya bu nasıl iğrenç Bi adam aklim almıyor nasıl bir denklemin içine düştüm durumdan çıkamıyorumda adam beni en dibe çekti sürekli kuruyorum onunla ilgili hem yemediği halt yok hemde söz konusu ben olunca hiçbir yere gidemem ondan habersiz bisey yapamam arkadaşlar ben bu durumdan nasıl kurtulurum ruhum çekilmiş yaşam enerjim bitmiş gibi hissediyorum
- Gizli Üye(36-45)9 ay
Sen iyi misin kızım? 15 yaş büyük biri ve evli biriyle senin ne işin var? Birincisi o seni kıskanmıyor sahiplenmiyor seni sahiplendiğini sanma kıskanç agresif tavırlar sergiliyor diye. Öyle bir şey yok, adam sadece işini iyi yürütmek için sinirli davranarak seni manipüle ediyor sende kendini onun eline kukla diye varmişsin. Madem seni seviyor kıskanıyorsa neden hala boşanmıyor? O adam seni kullanıyor net. Öncelikle yapman gereken şeyler onunla konuşmak olsun, ilişkiyi bitir ve her yerden engelle numaralarını değiştir. Evini ondan uzak yere taşı. Mümkünse aynı şehirde olma. İnşallah karısı bilmiyordur bilirse güzel bir tazminat bile alır senden. Biliyorsun evli olduğunu ve bilerek yapıyorsun bunu ilişkiyi yürütüyorsun. Hem seninle hem başka kadınlarla ilişki kurması sence normal değil mi? Ne sandın sen? Sana sadık mı kalacaktı? Karısını aldatan erkek seni neden aldatmasın senin ne özelliğin var? Dua etde bari hastalık kapmayasın ondan. Hem seninle yatıyor hem başka kadınlarla hem eşiyle. Eşine de yazık o kadına da hastalıklar bulaştıracak belki. Bence sen bu ilişkiye kesinlikle son ver. Git doktora tahlil yaptır hastalık falan bulaştımı diye, yoksada şükür et haline. Sonrada bir psikolog ile görüş terapi al. Bu adam tam bir ruh hastası bunuda bil. O seni bırakmaz sen onu bırakmazsan. Onun tek istediği şey seni kullanmak uzun süre. Sonrada yoluna bakmak olacak. Olan senin ömrüne olacak yazık günah senin giden ömrüne onunla gecirdigin her dakikan çöpe giden bir zaman bunu unutma. Zaman o kadar değerliki bunu ilerde anlarsın. İlk başlarda seni kandırmak için bir çok yalanlar söyleyecek eşinden boşanmak için bahaneler koyacak ve hiç birine inanma. O adam boşanmaz yuvasını dağıtmaz çocuklarını bırakmaz kurulu düzenini bozmaz. Sana yalan söyler durur oyalar seni, her konuda yalan söyler. Kendine kel ve toparlan güçlü ol ve ona papuç bırakma. Tehdit ederse de korkma. Sadece uzak dur ve asla konuşma. Konuşmaya devam edersen asla kurtulamazsın. Eğer onun eşine ve çocuklarına saygın varsa bu ilişkiye son ver ve bitir. Yazık günah ya o çocuklara yazık yuvaları dağılacak belki onların bile psikolojisi bozulacak bu sorunlardan dolayı. Uzak dur bence bir daha böyle hatalara düşme. Evliyim dedikleri an bas tekmeyi anında.
130 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikle geçmiş olsun. Bahsettiğin adam büyük ihtimalle usta bir manipülatör, sırf seni değil 4 senedir başka bir kadını daha kandırmış. Bu ondan habersiz dışarı çıkamamaların sonu fiziksel şiddet olmaya doğru gider. Öncelikle ev adresini biliyor mu? Evine gelip taşlınlık yapacağını sanmam ama güvende hissetmen zor olabilir. Numaranı değiştir, acilen hemen şimdi. Sosyal medya hesaplarından engelle, profil resmini, profilindeki ismi değiştir. Ortak arkadaşlarınızı vs profilinden çıkar. Sakın hediyelerine bahanelerine duygu sömürülerine kanma. Daha genç bekar bir adamla daha mutlu olursun. Lütfen sağlıklı güvende ve mutlu olduğun bir başka ilişkide ol🥲 Değişmeyecek, düzelmeyecek. Eşine de 4 yıllık kıza da sana da cehennemi yaşatacak. Bırak gitsin. Seni daha fazla kandırmasına izin verme
00 Yorumla
Evli bir erkekle bile bile görüşüyorsan seni kullanıp atacağını da kabul ediyorsun demektir adam birde başka bir kadınla daha görüşüyor ve sen halen buraya ne yapacağım diye soruyorsun.. Biz ne dersek diyelim sen görüşmeye devam edeceksin belli ki senin de hoşuna gidiyor bu durum. Gerçekten bazı kadınları anlamak imkansız nasıl bir kafa yapınız var?
10 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
- 9 ay
İlk önce kurban ilişkisi olduğunu düşünüyorum, sen bir kurbansın o ise avcı büyük ihtimalle diğer kadına da aynısını yapıyordur. O yaşlarda ki erkekler genelde kendini üstün hissetmek için bir çok ilişki kurar hem karısını hem sevgililerini elinde tutar ve sıktıkça sıkar. Sebebi çok basit çünkü yapabiliyor çünkü hesap vermiyor çünkü güçlü kendi içinde tabi... Eğer maddi ve manevi imkanın varsa ayrıl ve bir psikolojik danışma al, en kötü çok güvendiğin biriyle konuş şehrini işini değiştir ama onunla zamanını harcama tek bir hayatın var onun değerini bil ve yaşa. şu an yaşamıyorsun şu an sadece kendini karmaşık duygular içinde hapsetmiş bir oyuncak kuklasın sadece bırak.. En kötü geleceğini düşün para biriktir ilerle kendini kurtar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ya Çok kötüsün sizin gibi tipleri görünce kadın olmak ağırlık veriyor bekar erkeklerin suyu mu çıktı hadi o evli bir halt ediyor kendine hiç mi saygın yok sana gitmese esc'ye gider. Bu kadar mı gurursuzsunuz. Silip attığı peçeteden daha değersiz bir şeysin onun için, inanki midemi bulandırıyorsun ortalık malı canım kardeşim !!!
31 YorumlaSenin ki saplantı, adamın nesini seviyorsun, yakışıklımı, beyefendimi, paralımı, iyimi, şefkatim, bunu kendine sor, vereceğin cevap sana yol gösterecektir, bende zamanında büyük konuştum başıma geldi bu konuda seni anlıyorum ama o adamla olmaz, titre ve kendine gel lütfen, bu kadar değersiz, aciz, değilsin…
20 Yorumla- 9 ay
Adama laf edene kadar sözde saygın duyduğun ailesine gerçekten saygı duyup yol verseydin. Karısı çocuğu olmasından yana bir problemin olmamış ama sen dışında da biri olunca karakterine laf eder olmuşsun. Şu tezatlıktan çık bence. Sana ilgi duyup iki kıskançlık edince buna bağlanan bir zavallıya dönmüşsün. Toksik olan sen ve senin gibi evli adamlarla olunca ah ya eskiden kınardım da başıma gelmeden anlayamadım diyenler.
11 Yorumla Bazen insanların duygusal açlığı oluyor ve onu başkalarıyla tatmin etmeye çalışıyor sana göstedigi ilgi senin hoşuna gitmiş olabilir ama karşındaki kötü bir insan karısını aldatıyorsa seni de aldatır ki yapmış kötü insanlar maalesef ki değişmiyor sakın değişir mi diye tekrar olma çünkü kötü insanlarda vicdan yok acıma duygusu yok eğer duygusal bir açlığın varsa onu kendin tatmin etmelisin ki bunu yapan kişiler hayatta bir yerlere geliyor yoksa sende bu adama kapılıp gidersen hep mutsuz olacaksın ve bence psikiyatriste gitmelisin tatil yapmalısın uzaklara git bir kaç gün herkesten bağımsız gelincede psikiyatriste başla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 636 cevap paylaştı. Kesin bir şekilde adamdan kendini ayırman lazım. Tek ve en büyük kurtuluşun bu. Hep acı çekersin, üzülürsün ki öyle olmuş zaten. Her insan hata yapar, üzme kendini. Tamamen uzaklaş. Bekar biriyle her şeyi sil baştan daha güzel bir şekilde yaşarsın.
00 Yorumla- 9 ay
Öncelikle seninki aşk değil hoşlantı saplantı bilinç altının sana yaptığı bir kötülük. Eğer onurun varsa kendine saygın varsa bitirirsin. Çünkü evet evli hadi diyelim seni sevdi ama aynı zamanda başkasınıda yani eşinin yanında görsen eşine aşık biridir. Onunla olmayacağını sende biliyorsun ama eğer rezillik arıyorsan orssspaaa arıyorsanız devam edin. Ama bence öyle biri değilsiniz kendinize yakışanı yapın... Vee birini sevseniz bile öncelik her zaman kendiniz olacaksınız 😊
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Yasitin ve bekar insanları tanıs konuş görüş. evliden kime hayır gelmiş?
21 Yorumla- 1 yıl
En çok elestirdigim durumu yaşıyorum şu an ilk defa böyle bisey geliyor basima
- 9 ay
Bu nasıl iğrenç diyorsun da senin de ondan farkın yok. Adam biriyle ilişkisi varken başka biriyle de ilişki kuruyor. Bir sevgili daha çıkmasını niye yadırgıyorsun. Yadırganacak görüşü başta yapmışsın zaten.
10 Yorumla - 9 ay
Evliyken senle cikan senle cikarken de baska bi kadinla da cikar o kadin senin hemcinsin karisina herseyi anlatman gerekiyor anlat ve kadinin yaninda dur bide cocuklari var yani ayiptir yaziktir günahtır yani gönül bu seni kinamiyim bende gencim başıma gelebilir ama kusura bakma simdi senle cikarken evli olmasini sorun etmiyosun da senden başka o karisindan baska bi kadın daha olmasini mi sorun ediyosun yahu.. yapmayin kendinize bunu sana yazık bacım yoluna bak
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tatlım böyle bencil bir itle kendini harap etme. Her yerden engelle ve hayatına bak.
Sana bir kere yalan söylediyse her zaman söyleyebilir. Böyle biriyle devam etmen, seni paranoyaya sürükler
00 YorumlaEvli insanlardan uzak durun. Kadın olsun erkek olsun. İnsanların hayatını karartmayın. Bu yüzden insanlar öldürüldü. Kimsenin sevdiğine bulaşmayın. Belki hayattaki tek varlığı odur. Onu da almayın.
30 Yorumla- 9 ay
adam evli knk çift taraflı zarar bennde önceden evliyken farketmiştim baskasına gozum kayıyo yani sonrasında boşandım eşime günah şimdi farkettim ki yasca genc kızlar ilgimi cekiyo bu senin adam böyle degil boşanmaz da şu an kaçamak deniyo eşiyle ömür boyu birlikte kalır ama sizin gibileri kullanır sakın yapma
10 Yorumla ya bir saçmalamayın ya kendinize gelin ülkece bok yoluna gitmişsiniz
Sen ne hakla başkasının yuvasını yıkmaya çalışıyorsun başkasıyla yarın öbür gün senin yuvanı yıkacak otur oturduğun yerde adamı kalmadı hem yaşça büyük hem de evli bir adam saçma sapan işler yapmayın az Edip az ahlak az namus10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. adam horoz gibi her önüne gelene zıplıyor kocan değil bir şeyin değil git istediğini yap yol ver gitsin lavuk bu adam
20 YorumlaAbla sen mal mısın ayıptır söylemesi evli biriyle sevgili olmak ne ya karısına acımadın çocuğuna da mı acımadın sen evli olsan kocan bunu yapsa hoşuna gider mi yaptığın karaktersizlik bide daha ne yapmam lazım nereye gidiyo bu ilişki diyosun orta da bir ilişki yok sadece karaktersizlik var her yerden engelle ve bir daha konuşma bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Ablacım yanlış anlama da bana sevgili lazım desen bile o adamdan bin kat iyileri karşına çıkar nedir bu tavırlarıniz az aklını kullan. Ayrıca bu ilişkinin nereye kadar gitmesini planlıyorsun ?
00 Yorumla- 9 ay
Ya offft iyimsiniz ben 23 yaşındayım bugüne kadar ölürüm bun için bu olamdan yasayamam felan kaç kere dedim ama aşk geçici bisey işe ver kendini ya da bı arkadaş edin onunla eğlen gez en etkili çözüm başka bi şehire taşın ya da uzak bı semtte taşın yaptığın şeyin ne kadar ayıp ve saçma utanç verici bı ilişki yaşadığını aklıma getir sana ulaşmasın die önlem aslında eşine haber sal kadını kurtar öyle kavat la yaşanmaz.
00 Yorumla - 9 ay
Neden bagimlisin bu kadar ona, bırak git bitsin. Ya onun korkması lazım evli olan o, anlatır mi eder mi vs diye. Sen neden dediklerini yapıyorsun onu anlamiyorum
00 Yorumla - 9 ay
İyi halt ettin bir süre sonra geçer yeter ki vazgecmeyi bil yoksa hayatının geri dönülmez bir hatası olarak yazilir hayatına. Ve emin ol bir kac sene sonra bu hislerinden eser kalmayacak ister bir şey yaşansın ister yasanmasin bitecek çünkü baştan yanlış mantığın öne geçtiğinde çok geç olmaz umarım.
00 Yorumla Öncelikle her yerden engelleyip ilişkini bitir. Sonraki adım ise psikolojini düzeltmek için bir psikoloğa gitmek. Ayrıca evli bir adamla ilişki kurmak kesinlikle doğru bir şey değil. burada kötü etkilenen tek kişi sen olmuşsun. Eminim eşinin de haberi yoktur
00 Yorumla- 9 ay
seni manipüle ederek hayatında tutmaya çalışıyor lütfen biraz kafanı topla ve uzaklaş.
ayrıca, adama sen metres olunca sorun yok ama başka metresi olunca mı iğrenç oldu :)
00 Yorumla - 9 ay
Yani yapacağın şey; Olumlu gördüğün ve olumsuz gördüğün durumları listelemek. Zaten olumsuz özellikleri ağır basacaktır. Kadınların genelinde başka bir kadına çelme takma ondan daha iyi olduğu gösterme çabası var. Yoksa bile bile evli erkekle olamazsın. Amaç gönül eğlendirmek olsaydı bu duruma düşmezdin.
00 Yorumla - 9 ay
Bir kadına karşı bile-bile bunu yaparsan aynısı senin de başına gelir. Sen nasıl evli bir adamla bile isteğe konuşursun? Hiç mi o kadının yerine koymadın kendini? Yuva dağıtan mısın? Aynısı senin başına gelse, evlendiğin kişinin sevgilisi olsa nasıl hiss edersin? Hiç mi bunu düşünmedin? Umarım akıllanmışsındır. Ve bir daha evli insanla birlikte olmazsın yani
01 Yorumla- 9 ay
Akıl yaşda değilmiş işte 30 yaşındasın ama ettiğin haraketlere bak. Utan biraz. Evli barklı adamla bile isteğe birlikte olmuşsun.
- 9 ay
Şeref*siz bide evli sevgilisi var Bi de sen varsın ve sende 4 yilliksin yevsak baya profesyonel olmuş sen neden ayrilamiyorsun cinsel birliktelik mi yasadiniz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı. Gerçek bir hikaye olmamasını diliyorum.
Çünkü kendine yapacağın en büyük hata ve saygısızlık olur.
Zira adam evli ce kim bilir sizden başka kaç kişi daha var.00 YorumlaNasıl ya? Sen evli olduğunda başka bir kadın eşinle böyle yapsa hoşuna gider mi?
Bi de napiyim diye soruyorsun, yok ailesine saygım var boşanmasını istemem felan filan. Yani bunu desen ne faydası var.
Bu nasıl bir ahlaksızlık kafam almıyor.
Tamam o adam da suçlu ama sen nasıl bu olayı devam ettire biliyorsun? Gerçekten aklım almıyor.
Ettiğini bulursun benden söylemesi.01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kendini o adamın eşinin yerine koy ve öyle düşün çünkü yarın o kadının yerinde sen olacaksın ve çok geç olacak haberin olsun
10 Yorumla- 8 ay
Büyük konuşmamak lazım eyvallah ama evli olan adamın sana tapmasını da beklememek lazım.
Geçmiş olsun.10 Yorumla - 8 ay
Bravo tebrik ederim yani seni hiç düşünmüyorsunuz değil mi evli karısını aldatan adam siz hiç aldatmayacak sana değil o adamın karısına acırım
10 Yorumla - 9 ay
Iyi misiniz ya lütfen bi hobi bul baska bi sey yap kac yasinda kızsın guzelsindir de kendini bunlara harcatma sakın
10 Yorumla - 9 ay
Adam çok. Büyük bir manipülatör olmalı o kadar kadını idare ediyor ve hala kadınlar onu bırakamıyorsa
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Ula ne pislik bir zihniyetsiniz. Neyse açıktan sorman iyi olmuş soruyu. Engelleyebiliyoruz en azından
10 Yorumla- 9 ay
🤣🤣🤣 evli biriyle takılıp adamın başkasıyla takılıyor diye kızman ilginçmiş
20 Yorumla ev adresini biliyorsa ve tek başına yaşıyorsan mutlaka yanında birisi kalsın. ayrılmanız senin için daha iyi olur. hem karısına hem sana yazık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Anlamadığım afam evli yani. Bekarlara ne oldu da evlileri 2nci 3ncu kadinla bulusturuyorsunuz. Olmayanlarla iliski kurun başınız agrimaz
00 Yorumla- 9 ay
Karaktersiz bir adamın neyini seversiniz yahu adam tek amele olsa neyse derdim ama bu Basit teneke adamı at çöpe
00 Yorumla - 9 ay
Tamamen saçmalık böyle aşkda olmaz kardeşim. Aklını başına al. Karısını aldatan seni her türlü havada karada aldatır. Umarım yol alırsın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Onu sil çıkart engele at hayatından farkındasın neden bunca zaman katlandın onu hatırlatıcak herşeyi sil zamanla normale dönersin
00 Yorumla- 9 ay
Evli adama aşık olmamda doğru değil yaş farkı çok olmamalı bunlar yanlış hoş karşılanmaz böyle birine nasıl aşık olabiliyorsun
00 Yorumla Öncelikle sakin ol kardeşim eğer seviyorsan ayır karısından otuttur bu adamı nikah masasına baştan çıkar şantaj yap
00 Yorumla- 9 ay
Yapman gereken çok basit hemde zor İlişkini bitirirsin kafandan silersin Nefret edersen çok kolay unutursun.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)9 ay
Merak ettiğim konu ve insanlara farkındalık sana konuyu irdeleme fırsatı verecek konu şu:
Asla dedikten sonra nasıl oldu da Karakteri bozuk ( tarifine göre) çirkin birine bu denli aşık oldun? Neden?
00 Yorumla - 9 ay
Evli sevgilisi var seninle konuşuyor ne kadar karaktersiz bir insan iletişimi kes ve unutmaya bak bence adamın kimseye hayrı yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı. Bunun yanlış olduğunu biliyorsun. Allah'a bu durumdan kurtulmak için dua et. Uzaklaşmak için elinden geleni yap. İnşallah muaffak olursunuz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Sen büyük büyük söyleyeceklerimi ywzamıyorum fakat büyük hata etmişsin. Hele o karakter ile.
03 Yorumla- 1 yıl
O karakter ile dediğiniz benmiyim anlamadim
- 1 yıl
Valla onun karakterini bende çözemedim evli bana aşık olduğunu çok sevdiğini söylüyor hayatimdan çıkardım Bi kere telefonumu kullanilmayan Bi numaraya yönlendirdim mesaj attı duygusal ağlamaklı arkdsima bilr yazmış bana ulaşamadı diye numarami istemek için diğer kadin efsanesi zaten beni en çok üzen kısım
- 9 ay
Altına yatmadan önce düşüncektin bunları yazık kafana o adam adam mı ki böyle kişilere inanıon
10 Yorumla - 6 ay
Çocuk şube mi alo çabuk alın şu pedofili sapiği
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. saçma sapan adamları resmen çekiyorsunuz bekar mental sağlığı yerinde olan adamlar varken
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)9 ay
Yorumlarda buyuk konusanlari anlamiyorum gonul bu laf dinlemez bende 19 yasindayim benden 10 yas buyuk birine asik oldum ama evli degildi tabikii ve bi sure gayet iyi bir iliskimiz oldu evliyse de bu adamin sorunu sana oyle bir etki vermeseydi o zaman
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)9 ay
5 yıldır devam ediyorum, senin durumunda benden 20 yaş küçük, ama ona nasıl etki yapıyorum tam anlamıyorum, Ben genelde devamlı trip yapıyorum ona, bir şey demiyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı. Sana bir tavsiyede bulunmamı istersen söyleyeyim. Lütfen kendini başka biriyle meşgul et.
00 Yorumla- 9 ay
15 yaş fark sorun değil. Evli olması sorun. İçindeki aşkı öldür, yoksa çok yıpranırsın.
00 Yorumla :D erkek çok eşlidir canısı
sana iyiyse gerisini düşünme zevkine bak00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. acilen ayrılman gerekiyor bence sen burada kullanılan tarafsın ve bu böyle devam edecek
00 Yorumla- 9 ay
Hem yanlış hem de yıprandığın bir şeyi böyle devam ettirmenin sebebi ne ki nalet olsun önüne bak.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Senaryoya benziyor gerçek mi diye kendime sormaktan alı koyamıyorum
00 Yorumla- 9 ay
Yaşı önemli değil eğer dürüst birisiyse çocuğu yoksa bas nikahı kaçırma derim.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Olum ne mâlsınız ya 30 yasındasın kazzzık kadar olmussun kocan baskasıyla b@k yese ne hissedersin ulan o buşt 45 yasında lan anamdan bile buyuk mideniz 0000
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)9 ay
ayyy ne heycanlı yaaa... nasıl yakışıklı falan mı, şeyi kalın ve büyükmü... girdiği zaman çıkmak bilmiyomu
11 Yorumla- 9 ay
Bu heyecanı yaşamak ister misin küçük hanım 27 yasinda bakirim ilkim olmak ister misin 🤣 djdndj
- Devamını Gör (136)
Detaylı bilgi
İçinde bulunduğunuz durumun karmaşıklığını fark edebiliyorum. Hayatta her şey insana dair, kesin gözüyle baktığımız şeylerin gerçekleşmemesi de normal ihtimal bile vermediğimiz durumlarla karşı karşıya gelmekte. Böyle bizi etkileyen , enerjimizi düşüren durumlar yaşadığımızda bu sorunlarla karşılaşan ve bu kadar yıpranan tek kişi benim gibi düşünebiliriz. Aslında birçok kişi aynı veya benzer süreçlerden geçiyor. Kendi biricik ve özel oluşunuzu unutmadan yalnız olmadığınızın farkına varmanızda bu süreçte sizi rahatlatan bir etmen olacaktır. Karşılıklı insan ilişkilerini kurmak ve yürütmek bazen zorlayıcı olabiliyor. Sizde karmaşık bir ilişki içerisindesiniz ve bu süreçte sağlıklı olan sakince ne isteyip ne istemediğinize, durumun artılarına eksilerine bakmak olacaktır. Önceliğinizi diğerleri veya partner ilişkinizden yalnızca kendinize çevirmeniz sizi en rahatlatacak sonuca götürebilir.