başkalarına yazmıyor onu biliyorum, yani beni çok seviyordu, kaç kere ayrılalım dediğimde ağlamıştı, bana şiirler yazan biriydi. Geceleri yanımda uyurdu telefonda ben korktuğum için. Birsen böyle oldu. Cezaevindende çıktı ozamanda iyce değilti. Bilmiyorum alışma sürecimi ağır geldi benmi ağır geldim. Tutturan oydu evlenelim sensiz yapamıyorum çok özlüyorum diyen oydu.
Ne alakası var bay bilmiş genelleme yapmanıza kızıyorum genelleme yapamassin ben bütün kızlar aldatır desem buna bütün kadınlar dahil olur dimi genelleme yapıyorsunuz çünkü aldatmanida güvenilir insanada demiş oluyon lafini bil konus
ilk başta o benim çok üzerime geliyordu sevgisiyle boğuyordu, beni kendine bağladı sonra ben abarttım ona alışınca duramadım onsuz kavga ettik kaldıramadı. Bende beni sen alıştırdın şimdi itiyorsun dedim sen kafanda kuruyorsun dedi sonra kavga biyüdü hala devam ediyosun dedi ve bende bitsin ozaman dedim tamam dedi engelledi yazmım diye birdaha. Ondan evvel ben ayrılmak istediğimde ben sensiz yapamıyorum diyip ağlıyordu.
çok seviyorum hergün ağlıyorum ona yazmıyorum ama çok özlüyorum. Evlenme planları yapıyordu. Ailesiyle tanıştırdı. Bir erkek yazsa benimle 3 gün kavgasını ediyordu. Sudan çıkmış balık gibi bıraktı beni..
İlk başta ben onu engellemiştim ve kötü davranmıştım. İstememiştim onu. Sonra beni bi güzel kendisine bağladı, daha sonra öfke kontrollerini yaşattı, hep alttan aldım sevdiğim için sakinleştirdim. Sonrada böyle oldu işte. Alışmaya çalışıyorum ama geri döner mi onu bilmek isterdim
seni çok seviyorum ama bu tavırların tahamülsüz olmaya başladı dedi. Bende bitir ozaman dedim. Konu şurdan çıktı, ben işten eve geldim, balkonda sıgara içicem dinlenmem lazım dedim, iyi sen dinlen aşkım dedi yat uyu dedi bende bozuldum, hep benimle uyumak isteyen sensin dedim şimdi neden tek başıma gönderiyosun bahane arama dedim. Sen iyimisin dedi, iyiyim dedim, yeter dedi seni seviyorum bende istemez defol git dedim. Sonra kayış koptu.
Kayışı koparmamaya bakmak lazım on düşünüp bir kez konuşmak gerekiyor bakın ben sevdiğime karşı çok tahammülü yüksek bir erkeğimdir ama inanın bana gereksiz fazla trip beni bile yıpratır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok güvenmek erkek milleti sonuçta bide erkeği engellemesi nedir ya
ona yazamayayım diye engelledi
Olsun seven engelemez
Ne olursa olsun cocuk mu bu ya da kadin mi engelliyor sende yazma ne yaziyonda bikmis engelliyor
aşağıda yazdım. Ben yazmıyorum inat ettiğim için o yazsın diye bekliyorum
Himmm inşallah yazar tabi başkasına yazmiyorsa
başkalarına yazmıyor onu biliyorum, yani beni çok seviyordu, kaç kere ayrılalım dediğimde ağlamıştı, bana şiirler yazan biriydi. Geceleri yanımda uyurdu telefonda ben korktuğum için. Birsen böyle oldu. Cezaevindende çıktı ozamanda iyce değilti. Bilmiyorum alışma sürecimi ağır geldi benmi ağır geldim. Tutturan oydu evlenelim sensiz yapamıyorum çok özlüyorum diyen oydu.
Valaha sen tanıyor sen biliyorsun ama çok güvenme bekle bakalım ne olcak
😔😔
Özür dilerim niyetim üzmek değil ama güvenmek çok ki sonra üzülme umarım ben haklı cikmam
Neden hep böyle oluyor ya. Cezaevinde bile yanlız bırakmadım ben onu
Guveniyorum de ama çok güvenme erkekler bizim gibi değil seni böyle seviyorsa bu kadar dururmu sence mesaj atmadan değer kendinden başka kimseye verme
😔 4 gün oldu hiç böyle değildi.. umarım yazar
Umarım
@kulmasali hayırdır padişahmısınız bizi eziyon sen nesin kim aldattı senide bizede diyon
Senin yaran nedir de yazma ihtiyacı hissettin
Güvenilmezsiniz bumu zoruna. Gitti evet bazı istisnalar var ama her erkek için değil çoğunluğu böyle
Sen nesin acaba adalet timsailimi haddini bil üstüne alınan havlarmis senin ki de o hesap heralde
Ne alakası var bay bilmiş genelleme yapmanıza kızıyorum genelleme yapamassin ben bütün kızlar aldatır desem buna bütün kadınlar dahil olur dimi genelleme yapıyorsunuz çünkü aldatmanida güvenilir insanada demiş oluyon lafini bil konus
Ya git sana yorumuma katil diyen mi oldu bunca erkek yazmış sana mı dert oldu
Döner anam döner merak etme siniri geçince yazar
döner mi gerçekten
Evet döner Erkek arkadaşımdan biliyorum bir birimize tonlarca şey söyleriz engelleriz sonra o özler açar engeli yazar
nezaman döner sence 4 gün oldu
Sen yaz özlediysen
Kavgadan biraz bahsetsene
?
ilk başta o benim çok üzerime geliyordu sevgisiyle boğuyordu, beni kendine bağladı sonra ben abarttım ona alışınca duramadım onsuz kavga ettik kaldıramadı. Bende beni sen alıştırdın şimdi itiyorsun dedim sen kafanda kuruyorsun dedi sonra kavga biyüdü hala devam ediyosun dedi ve bende bitsin ozaman dedim tamam dedi engelledi yazmım diye birdaha. Ondan evvel ben ayrılmak istediğimde ben sensiz yapamıyorum diyip ağlıyordu.
Tamamen narsist tamamen seni manipüle ediyor dönmezse daha mutlu olursun senin için daha hayırlı olur
çok seviyorum hergün ağlıyorum ona yazmıyorum ama çok özlüyorum. Evlenme planları yapıyordu. Ailesiyle tanıştırdı. Bir erkek yazsa benimle 3 gün kavgasını ediyordu. Sudan çıkmış balık gibi bıraktı beni..
Sen onu çok seviyorsun ama o seni engelliyor seven insan dinler engellemez böyle kendinizi fazla kandırmayın böyle bağlanmayın hiç sağlıklı değil
İlk başta ben onu engellemiştim ve kötü davranmıştım. İstememiştim onu. Sonra beni bi güzel kendisine bağladı, daha sonra öfke kontrollerini yaşattı, hep alttan aldım sevdiğim için sakinleştirdim. Sonrada böyle oldu işte. Alışmaya çalışıyorum ama geri döner mi onu bilmek isterdim
Geri dönme şansı varda sürekli savaşıyorsunuz ruhen sevişmeyi deneyiniz birazda bakın her şey çok daha güzel olucak
siz bir erkek olarak ne yapardınız sizi bir kadın bunaltsa? istemeden çok sevdiği için..
Ben çekinirdim şahsen bir kadın çok sevse bağlansa bunaltsa buluşup karşıma alıp durumu izah ederdim kırmadan bu konuda çözüm arardım
seni çok seviyorum ama bu tavırların tahamülsüz olmaya başladı dedi. Bende bitir ozaman dedim. Konu şurdan çıktı, ben işten eve geldim, balkonda sıgara içicem dinlenmem lazım dedim, iyi sen dinlen aşkım dedi yat uyu dedi bende bozuldum, hep benimle uyumak isteyen sensin dedim şimdi neden tek başıma gönderiyosun bahane arama dedim. Sen iyimisin dedi, iyiyim dedim, yeter dedi seni seviyorum bende istemez defol git dedim. Sonra kayış koptu.
Kayışı koparmamaya bakmak lazım on düşünüp bir kez konuşmak gerekiyor bakın ben sevdiğime karşı çok tahammülü yüksek bir erkeğimdir ama inanın bana gereksiz fazla trip beni bile yıpratır
evet ama gerçekten çok sevdiğim için oldu.. normalde öyle biri değilimdir
Döner
😔 çok üzülüyorum