Sevgilim beni engelledi eski sevgilisiyle mi barıştı acaba?

Yıllar önce okulda sevdiğim çocuk vardı bulup yazdim konuşuyoduk bazı sebeplerden dolayı beni engellemişti o arada eski sevgilisiyle falan barışmışlar yakın arkadaşıyla beni kandırdı aldattı sonra bana geri döndü benimde hiç birseyden haberim yoktu kabul ettim sonra o kızla barışınca beni engellemişti. Aylarca o kızla çıktılar ayrıldılar falan 6 ay hiç görüşmemiştik. Bi iki aydır o kızla da ayrılar engellemiş kızı kız hala göndermeli stori atiyo affettirmeye çalışıyo kendini heralde. Çocuk bana yazmıştı işte fakeden heryerden engelliydi kendi olduğunu söyledi direk engelledim meğersem kapıma gelmiş o gün bende yakında askere gidecek diye pişman oldum iş yerine gittim bulamadım. Engelini kaldırıp yazdim eski mevzular pek açılmamıştı bi süre böyle ark gibi konuşalım dedik zaman ne bilemeyiz falan. O gün bizim binaya geldi seviştik falan çok özlemişti durduramadım doyamadı sonra 3 kere de evde buluştuk iyiydik yani yanımda iyiydi ilgilidi ama yoğun çalıştığı için ilgilenemiyodu pekde takmıyordu. Buluştuğumuzda konuştuk ya ark kalalım normal buluşalım dedi ben yapamazdım öyle. ya da bi süre böyle konuşup güvenirsen sevgili oluruz gibi konuşmuştuk ama sevgili gibiydik zaten. Bu en son baristigimixda bidaha engellemişti babasına vermiyomus teli bende hemen telâşlandım noldu diye aradım falan öyle yani sonra geri kaldırmıştı. Zaten bu kaç gündür soğuktu bana 2 günüdür yazmıyordu görüldü atıyordu dün akşam da hemen engellemiş işte. Napcam ben hala çok seviyorum onu 6 ay görmemiştim unutamadım beni bırakıp onla çıktığını görünce aylarca ağlayarak uyudum uyandım. Bu en son konuştuğumuzda ne özür diledi ne bisey herşeyin farkında oldugumu da anlattım ona bi kaç aydır ayrılardı tamamen bitti sandım e benle de 15 gün konuştu. Askere gidene kadar idare ediyim kendime bağlıyım zaten askere gidicek görüşemezler bana alışır onu unutur sandım. Zaten askere gidicek diye kıyamayıp yazmıştım geri. Napcam ben şimdi çok seviyorum unutamıyorum onu
Sevgilim beni engelledi eski sevgilisiyle mi barıştı acaba?