Çocuğun tipini merak ettim, senin gibi güzel bir hatun böyle bir çakal herifle ne işi var. Yol ver sende engelle bir daha da yazma, kendini bir bok sanmış
Canım bu kadar uzun yazman bile hata o 2 3 satırı zor yazmış sen resmen destan yazmissin onun için o seni hakketmiyor sen daha iyilerine layıksın boş ver artık bunu takma kafana hayatina bak
Cevap
8Cevap
hayatımı yazsam bu kadar cıkmaz arkadaşım sen ne yazdın yaa
Böyle uzun uzun yazmayin asiri cringe ve eziksin
Bahane kurarak tamamen bitirmiş helal olsun ya (!)
Böyle bir şey, böyle bir vicdan olamaz. Allah kahretsizn sizi.
Ben naptım sürekli beni istediği gibi kullanamaz artık
belli ki canım bi kizsin maalesef bu boyle ileride degisir umarim. su uzun mesaj yazma hastaligini da birakin artik kendinizi kucuk dusuruyosunuz sadece. cocugun umrunda bile degilsin bunu biliyosun daha ne yaziyosun mk
Değmeyen insanlar için bizim gbi adamalr eriyip gidiyor neyse gecmıs olsun artık
Kendini yıpratırsın artık istemiyor ve sıkılmış demek ki , geçmiş olsun. Unutmaya çalış başka şeylerle ilgilen Ve burada çok toxic mesajlar gelebilir bence arkadaşlarınla konuş dertleş.
Yok zaten artık sogdum ama anlamıyorum bi engelliyo geri kaldırıyo sayo bir şeyler halbuki benim bi yanlışım da yok net olsa sorun yok ama şansın vardı yalvaraman da ise yaramicak artık gözünde kendimi ne kadar düşürdüysem öyle diyebiliyor
Bence yeterince net istemiyor , ayrılmak için bahanesi bile yok demek ki sıkıldım vs diyor. Sağlık olsun deneyim oldu en azından
Boşuna yazmışsın kuzum, işine gelene cevap verirler ve o da kısacık olur
İster hiç vermesin ama dengesizliği yordu artık bide yalvarsan da diyor yalvarmamı bekliyor anlamıyorum artık
Engelledi mi
bu erkekler hiç bişeyi haketmiyolar mk
Hahahhahaha tc kiziniste. Cinsellik icin kullanmis seni.:)
Aman salla gitsin kendi kaybeder.
Eziksin
Çok bile yazmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?