Sizce aşk mı kazanmalı, mantık mı?

Arkadaşlar, iyi akşamlar. Ben Gaziantep'te mühendislik öğrencisiyim. Gerek kariyer, gerekse aile yaşantısında her şeyi iyi götüren bir bireyim. Gaüne yatay geçiş ile geldim ve yatay geçiş yaptığım zaman bir erkekle tanıştım. Bu erkekle 1 sene 7 aydır sevgiliyim ve kendisi aslen Urfalı. Başta her şey çok güzel gidiyor iken, sonrasında benim giyimimi eleştirmeye başladı. Çok açık giyinen biriyken atıyorum göğsün gözükmesin, bacakların gözükmesin dizinin altında olsun der hep. Babası seneler önce vefat etti. 1 erkek ve 3 ablası var, bir de anne. Arkadaşlar bu sevgilim ve ailesi maddi olarak iyiler, Gaziantep'te bir arsada ailece villa yaptırmaya başladılar. Yahu yeni gelinin bağ evi tarzı yerde ne işi var? Benim ailem asla beni sana vermez böyle şeyde diyorum, ona zamanı gelince bakacağız diyor. Eğer öyle olacaksa durumu toparlayacağım diyor. Biraz ailecil, beni de bırakmıyor, ısrarla ara verelim diye konuştuğumuzda bile asla veremez, gerçekten birbirimizi çok seviyoruz. Onlar kapalı, Süleymancı bir aile, düğünleri mevlütlü olur. Ama ben öyle yetişemedim, yani bizde de böyle olanlar var ama ben daha açık, bağımsız kendi halimdeyim. bu ev mevzusu canımı sıkıyor. Villa lükslük nasıl oturmazsın, gel okulun bitince olalım. Her an her an ailemle çıkmayacağız, nasıl beğenmezsin bu evi diyor bana

Sizce aşk mı kazanmalı, mantık mı?