Aşk İlişkileri Eninde sonunda aşk mı kazanıyor, mantık mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Eninde sonunda hangisi kazaniyor Aşk Mantık Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eninde sonunda aşk mı kazanıyor, mantık mı? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı. Ortada aşk varsa, kazanması gereken o’dur. Mantık kazanıyorsa zaten aşk olmamıştır hiç. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Eninde sonunda kötüler kazanmıyor maalesef.. ve aşk kaybediyor. 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Mantık kazanır hep aşk uzaktan güzeldir kavuşmayacaksın 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Aşkın sürdürülebilir olması için temelinde mantık olması şarttır 2 0 Yorumla
nazovic Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Aşk göze inen perde günün sonunda aydınlanıyorsun ve mantık devreye giriyor dolayısıyla “mantık” kazanır açık ara ☺️👌🥰☝️ 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Aşkın gözü kördür derler ne zaman o göz açılırsa mantık devreye giriyor 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Aşk diye bir şey yok. Aşk yalnızca masallarda oluyor. 0 0 Yorumla
Delikanlikiz19 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 65% +1 yıl Seçim sırasında diyosan aşk kazaniyo kalbinin sesini dinliyorsun genelde 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Mantıklı bir aşk kazanır. Ne mantık ne de aşk tek başına yeterli olur 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Dengesi önemli bence.. mantık biraz daha ağır basabilir… 0 0 Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk koca bir YALAN.. yani benim için öyle en azından. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hepsi kaybediyor 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kalbin/aklın olmadığı yerden kazanç çıkmaz 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Mantık kazanır aşk değil 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Aşka inanmıyorum onun için mantık 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Aşk kazansın ne 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mantık tabiki... hersey akıldır... 0 0 Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kazanan hep mantıktır sonunda 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu oyunun kazananı yok😀 0 2 Yorumla Masteɾ +1 yıl Yanlıs bu durumda kazanan hep sensindir :D Yorumla FeshiMüna +1 yıl Her masanın kaybedeni olmam dışında problem yok 😃 Yorumla
Mrs_Onigiri Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı. Mantık 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Mantık 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mantik 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Bende mantık kazanır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ortada aşk varsa, kazanması gereken o’dur. Mantık kazanıyorsa zaten aşk olmamıştır hiç.
Eninde sonunda kötüler kazanmıyor maalesef.. ve aşk kaybediyor.
Mantık kazanır hep aşk uzaktan güzeldir kavuşmayacaksın
Aşkın sürdürülebilir olması için temelinde mantık olması şarttır
Aşk göze inen perde günün sonunda aydınlanıyorsun ve mantık devreye giriyor dolayısıyla “mantık” kazanır açık ara ☺️👌🥰☝️
Aşkın gözü kördür derler ne zaman o göz açılırsa mantık devreye giriyor
Aşk diye bir şey yok. Aşk yalnızca masallarda oluyor.
Seçim sırasında diyosan aşk kazaniyo kalbinin sesini dinliyorsun genelde
Mantıklı bir aşk kazanır. Ne mantık ne de aşk tek başına yeterli olur
Dengesi önemli bence.. mantık biraz daha ağır basabilir…
Aşk koca bir YALAN.. yani benim için öyle en azından.
Hepsi kaybediyor
Kalbin/aklın olmadığı yerden kazanç çıkmaz
Aşk kaybediyor bebişim
Mantık kazanır aşk değil
Aşka inanmıyorum onun için mantık
Benim için aşk mantık sonra gelir
Mantık kazanır
Aşk kazansın ne
Mantık tabiki... hersey akıldır...
Kazanan hep mantıktır sonunda
Bu oyunun kazananı yok😀
Yanlıs bu durumda kazanan hep sensindir :D