Selams
ne olacağından korktuğun veya çekindiğin için ilişkiye yanaşmıyorsun¿

Selams
ne olacağından korktuğun veya çekindiğin için ilişkiye yanaşmıyorsun¿
Ben sadece sevdiğim kadını kaybetmekten korkarım ama o güvenmediğim için değil.. bir şekilde onun gitmesi ya da sevgisinin bitmesi ya da kaybetmek.. veya hayatını kaybetmesi.. kısaca aşkımı kaybetmek. ya da ona zarar gelmesi çünkü bunlara dayanamam hiç bir şekilde.. bunun dışında hiç bir korkum olmaz.. diğer sorunları konuşarak çözerim. ya da bitmesi gerekiyorsa bitiririm.
Şunu yazan olacak mı diye merak ediyordum “kaybetmekten korkmak”. Helal sana.
@Sosyetic_SheqiiL Teşekkür ederim cansın 🙏😌
Rica ederim sen de öyle 🥳✌️
İlişkimizde hiçbir korkum yok. Gitmek isteyene yol, kalmak isteyene kalbim açık. Kaybedecek bir şeyim yok.
Arada takılıyorum evi üstüme yap onu bekliyorum o zaman ayrılacağım senden diyorum.🤣🤣🤣 kısaca ikimizinde korkusu yok.
Siz artık aştınız djsj
Cevap
56Cevap
Tek tek yazmaya üşendim kısaca şerro birinin elinde harcanmak. Chris, Robert derken sırada Henry var, kızlar kocalarınız elden gidiyiii 🥲boyun posun devrilmesi Superman asjsj
Şerro yazman kâfi şekerim :D
Güzel giden her şeyin bir anda tersine dönmesi...
Kızların içinden deccal çıkması 😃
Eski sevgilisini unutamamış olması
Berbat bir durum.
Şüphesiz hayal kırıklığına uğramak..
Uğrama sen.
Uğramayayım ben..
Evet 🙏
Yalan, üstünlük kurmaya çalışması, cimri olması
Ya böyle çok yaşanmışlık oldu ya şimdi hani bir ilişkiye başlanildiginda "eski ilişkilerini anlat" diyen de oluyor. Saygı duyup anlatma diyen de oluyor. E kardeşim ben hepsini unuttum gitti. Hangi birini hatırlayıp anlatayım. Hayır bide "anlatma" diyenler sonradan "bana bununla daha önceden sevgili olduğunu niye söylemedin" diyip olay da çıkarabiliyor. Böylesi bir korkumuz mevcuttur "anlatsam mı iliskilerimi anlatmasam mı" gibisinden.. Aaaamaaan vallahi böyle tek iyiyim😄😄
Şey diyelim; ben tek siz hepiniz djdja
Hahaha aynen❤️😂
Üçüncü bir kişiyle yaşadığı münasebetten daha çok koyan birsey vardir.. aslında hiç sevilmedigini anladığın an... hani bulutlarin tepesinde gezerken birden yere çakılmış gibi.. hani onun ipiyle indiğin dipsiz bir kuyuda öylece kalakalmak gibi.. hani tam uçurumun kenarından düşeceğin sırada sana uzattığı o eli aniden bırakması gibi.. hani çırılçıplak bir şekilde bir sokağın ortasında öylece kalakalmak gibi.. hani peşinde kurtlarin seni kovaladığı ormanda var gücünle kaçan bir tavşan gibi..
Eskisi gibi olmaması , değer bilmemesi , bir öyle bir böyle. madem çok ilgilisin öyle devam et o zaman niye sonradan ilgisiz olup sen kafanda kuruyorsun diye suçluyorsun ki o zaman hiç sevgili yapmayın !!
Yapmasın böylesi gerçekten.
korkmuyorum. Kaçmıyorum. İlişkikerde genel anlamıyla aşktan bağımsız değer vermeye değerli hissettirmeye ve değerli hissetmeye özen göstermeyi tercih ediyorum. Değersiz ne hissettirdim birine ne hissetmeye müsaade ettim. Bu şekilde bağılar çok kuvvetli oluyor veya en köyü ihtimalde mesafe ve düzeyli bir ilişki oluluyor
Süreklilik arz eden tartışma, muhabbetsizlik, konuşacak konu bulamamak, aldatılmak, eskiyi unutamaması, şimdiyi hatırlamaması, geleceği görememesi, beni sevememesi, kendini bilememesi falan filan öyle çok şey yok
Didişmeden ilişki yürütülebilemez. Yok öyle gülü sevdim aman dikeni batmasın.
Bazı konular dövüşmeden halledilmiyor, bazıları sevişmeden.
Tabii fakat kadınların aklı hep karışıktır, hep bu tür şeyler olabilir. Yani sen seni sevmediğini sanıyorsundur ama onun aklı karışıktır sadece gibi. Didişirken veya tartışırken anlarsın gerçeği. Aman ne bileyim, tamam yahu.
Yoo olur diyorum ben de, sebebi siz.
Bir şeyin olmasına gerek yok. Artık bir ilişki için gücüm yok, enerjim yok.
https://youtu.be/0U0i9jrRH_c?si=wvhrTnMH5UZsLUewŞarkı çok güzel 💞 çağrııı
Böyle sorulara cevap vermeye biraz çekiniyorum açıkçası çünkü korku çeker, korktuğum şeylerin başıma gelmesini gelmeyecekken boş yere çekmek istemem. 😐
Gelmemesini temenni edelim
Amîn 🤲🏻
Birini uzaktan sevmediysenz hiç sevdim demeyn
Cemal Süreya
İşte korkum budur
Uzakta olan birini sevmek mi?
Aldatılmak ve yedeğe alınmak.. Özellikle benim gibi serseri olmayan erkeklerin, çok sık başına geliyor. Bu yüzden , bağlanmamaya çalışıyorum. Seks yapacaksa, yaptığı sürece görüşüyorum. Yapacak kadın değilse, bitiriyorum. Çünkü, evlenmek istemiyorum. Bekarlık, en az 40 yaşa kadar harika..
Yanlış bir tercih yaptığımı fark etmek. Seçimlerimin sonucu hayal kırıklığı olduğu zaman daha çok yıpranıyorum sanki.
Sen yanlış seçim yapmazsın 🙄
😏 buna asla izin vermemmm
🫠💞 ben de sana güveniyorum, beni tutar bağlarsın dimi yanlışa giderken sjdjs
İyi ki bebeğim 💞
Aldatılmak diyeceğim ama 2 defa aldatıldığım icin artık korkum da kalmadı galiba 😃😃
Artik anlaşılmamak.
Master yapmışsınız tebrik ediyoruz 🏆🎖
Hayal kırıklığı, güvendiğin dağların kayak pisti olması..
Güvendiğimiz dağ mı kalmış allasen
Neden korktuysam başıma geliyor. En temizi relax olmak!
Olamayız :D ilişki dediğin şeyi birbirine zehir etmeden olur mu, hıı olur mu shdjs
Olmaz mı hı 😅
Olamıyor 😬
Eski ilgi alaka yoksa biraz kırılabilirim ya da kafasını kırabilirim pek belli olmaz😀
Gerçekten kırıcı bir şey bu 😏
Tipik erkek davranışı bu :D
Ne zaman kapatacaklar şunları ya 😅
Aynen bebiim
Ne demek Henry baba oluyor🙄
Başıma gelmesinden en korktuğum şey nazara gelmek olabilir.
Oluyormuş 🥹
Borderline hatun düşünceleri.
2 yüzlülük diyebilirim.
Hiç denk geldin mi
Gelmemmi aynısını yaşadım. Ben başlatmadım ilişkiyi
Friendzone'a düşmek dermişim jsjajs valla düşündüm de bir korkum yok benim ya :D
Üff :D hayat sana hep lay lay lom
Dengesiz kadından adeta kaçıyorum. Hani böyle şunu yapıcam deyip son dakika vazgeçen, veya bir söz verip tutmayan, istikraraız, kararsız kadın beni irite ediyor. İlişkide bunları farkedersem anında kesip atıyorum
Korktuğum bir şey yok, sadece bilinçsiz biri olması beni soğutur yani kendine değer vermeyen bakımsız sağlıksız vücudu olan birisi
Senden nedense pozitif enerji alıyorum. Sorularında konusmanda belli ediyorsun. Bunu yüzüne soyleyemecegim için. Gizliden yazıyorum 😅
Yüze neden söylenmiyor :D
Ne bileyim dötüm yemedi 😂
ahaha ah yazık 😅 yerse açıktan gel
Hopp ağır ol. Bizimde agirligimiz var yani😅
Valla ben demedim, sen yazmışsın ben de yerse gel dedim :D görelim ağırlığınızı
Mesaj kutun kapalı
Buradan yemez
O da biraz korkak işi :D
Sen de baya rencide ediyon haa😅
Öyle de demeyelim şimdi 😬
Tamam dişlerini sıkma sağlığına zararlı. Sakin ol. Ama beni eli güne gösterme 😂
Elli aleme rezil ederim, ona göre
Bu çekingenlikle sen o kapalı kutunda kal :D
Anlaşılmamak, anlayamamak, güvensizlik, yalan korkuyorum bunları tekrar yaşamaktan , tekrar hayal kırıklığına uğramaktan. Bu yüzden kaçıyorum, bu yüzden birşeyler hissetmekten çekiniyorum 😏
Aldatılmak çünkü geçmişte yaşadım, acı faturası bana ağır oldu.
Geçmiş olsun bence, bırak orada kalsın
Herhangi bir konuda yetersiz kalmak. Sonrasında da aldatma geliyor zaten. O yüzden aldatılmak demiyorum.
Korkmuyorum artik bişey den yasayacaksam yasarim icabinada bakarim böyle yaşanmaz yanlış mi yaptı olmuyor mu yapılacak belli
Suistimal edilmek ilişki yürütecek kabiliyetlerin körelmesi ihanet anlaşılmamak beklendiği gibi olmaması
Temiz aile kızı sandığım kızın aslında kaşar olması. Farkedersem iyi ama bukalemunu yakalayamazsak işte o zaman b0ku yedik.
Korkutugum değilde, Sonunu tahmin edebildiğim ve beni hüsrana ugratacagini bildigim ilişkiye başlamam.
aldatılmak ya da eskisini unutamamış olması
Evlerden ırak
Bana geç cevap atmasın da onun yerine molotof bile atabilir sorun olmaz 😂
Aldatılmak
Başkası için terk edilmek
Büyük yalanlar
Eskisinin bir gün aklını karıştırabileceği ihtimali.
Birilerinin tek gecelik ilişki yaşadığı birisine bağlanmak ve bunu sonradan öğrenmek olabilir. 🚬
Kadının şefkat dolu derin bakışları karşısında mum gibi erimek
Saygısızlık küçük görülme
Başka bir erkeğe hayran olması
Selammmm benim en korktuğum şey al da tıl mak. Nokta. Çok özgüven düşürüyor bence haksız mıyım? 🤔
Aslında öz güveni düşürmemesi lazım, aldatılmak kesinlikle çok büyük bir darbe ama bu aldatılanın ne suçu, nede onda olan bir eksiklikten kaynaklı. Bu tamamen aldatanın öz güvensizliği ve karaktersizliği ile ilişkili bence :))
Doğru söze ne denir şimdi haklısın canoo
☺️💞
Kaybetmekten korkarım, bir de aklında ya da kalbinde başka birinin olması
Yanlış bir psikolojide aldığım karardan dolayı yanlış kişiyle olmak
Bitmek zorunda kalması, sevginin tükenmesi ve sevdiğim insanın yabancı birine dönüşmesi.
Korktuğum bir çok şey var bunlardan biri kötü karaktersiz insanlar çok fazla olması
Benim bir korkum yok. Akışına yaşarım hayatı da ilişkilerimi de.
Tam evlenirken durduk yere ayrılmak ya da evliliğe kendini hazır hissetmemek
Doktorlar dizisinin etkisinde kalmışsın :D
İhanet edilmesi
😅 istemediğin ot burnunun dibinde bitmişti
Daldan dala daldan dala hoooop :D sürekli birilerine aşık
Aldatılmaktı en kralını yaşadık kdkdjd
Geriydi zekası herhalde sjdj
2008 ÖSS'de hafiften bi Türkiye 410.'luğu vardı ama yine de bu canım olduğunu değiştirmez dimii mxkxkdjd
Karaktersizmiş.
Neyse Allaha verir artık öteki tarafta hesabını jdjdjd ne güzel yanıyodur şimdi çıtır çıtırrr 😂
Yani karşı tarafın beni ben olduğum için değilde başka bir şeyden dolayı benimle birlikte olduğunu öğrenirsem çok kötü olurdum
Aldatılmak bence ve yalan
İhanet tecrübe ettiğim için kimseye güvenmem
ihanet
Daha önce çok yaşanmışlığı olması, aklının hala geçmişte olması
2 ci plan olmak , cepte görulmek ,
Cepte görülmek huzursuzluk sebebi
Date sırasında hesaplarıma bloke konması. 😃
ahahah fakiiiir
Fakfakir sjdjd
Neyse kızın gerçek yüzünü görürsün :D fukara seni diye kalkıp giderse
Kız arkadaşımın babasının şakağımdan levye sokması
hshshaha hayda :D
Aldatılmak tabiki Allah kimseye yaşatmasın
Sen de yaşatma kimseye
O kadarda değil hani😒
Bırak şimdi, ben seni uyarayım da
🤦♂️🤦♂️
Başına vurmaya başladı :D görev tamam
Alırım intikamımı ama 😏😈
Röyannnda 😅
Aldatılmak of course😂
Oh yeah, haklısın dostum 😅
Always jdnf
Başta aldatılmaktı sonra bunun somucunda ben kaybetmem dediö seyfen korkuom simid ya sevdiğim adamın ailesi bana düşman olursa
Tabiki aldatılma korkusu hem sevip hem onun başkasını düşünmesi tam atsan atılmaz satsan satılmaz gibi aşırı sinir bozucu bir şey