1.5 Yıllık Sevgiliden Ayrılmak?

az önce benden ayrıldı.. Kendimi o kadar mutsuz ve umutsuz hissediyorum ki.. Sosyal medya ilişkisiydi ama ciddiydik ve beraber 1 yıl geçirdik.. İkimizde arkadaş, ailemize veya akrabamıza.. anlattık.. birbirimizi ve Birbirimize karşı çok hatamız vardı ama çok da ciddiydik.. Her seferinde bana dönerdi.. hata bende dahi olsa.. ya da onda olsa.. yine de bu sefer bana dönmedi.. 9 saat oldu ondan bir haber yok.. bu sefer çok ciddi gibiydi.. "Sana acıyorum" dedi.. yankiş anlama üzüldüğüm sen değil tutkulu aşkına acıyorum dedi.. Boşlukta gibiyim.. Kalbim sıkışıyor kendimi pencereden aşşağıya salmak ıstiyorum.. Onsuz her şey boş.. Onsuz her şey kırıcı ve sıkıcı.. Her yerden engell yedim.. kendimi sakinleştiremiyorum tekrar tekrar ağlıyorum.. Hata bende bilyorum.. şu an dönse ondan aff dilerdim ama yok engellendim.. napıcam ben bir çare verin..

Güncellemeler
1 yıl
Sözde bu sene buluşucaktık.. Hayır arkadaşlar yazmıyor.. Her seferinde dönerdi ama bu sefer cidden gitti gibi.. Kırgınım lütfen beni rahatalatıcak sözler diyin..
1.5 Yıllık Sevgiliden Ayrılmak?