İki tür şüphe var. Birisi andaki şüphe yani bu kadın/erkek bir naneler karıştırıyor. Bu mesele hiç affedilemez ve güvenilemez. Çeker gidersin ilişkinin başından iş biter. Diğeri de geçmişte kadınlar bazen yedikleri naneleri gizleme yoluna gidiyorlar hani tecrübene göre "lan var bunda bi iş ama" deyip ispat edemedikten sonra bir şey diyemiyorsun ya. Çünkü namuslu bir kıza iftira ve çirkin bir yakıştırma yapmak büyük günah. İşte en boktan şüphe bu. Arafta kalmak gibi. O yüzden karşınızdaki insana rica ediyorum kıçınıza tekmeyi koyacaksa bile dürüst olun. Herkes layığına gitsin.
Şüphe duyduğum ilişki olmadı ama şüphe duyuyorsan o ilişki zaten yürümez güvenemezsin karşındaki insana onun için erkenden bitirmek lazım bu tarz ilişkileri.
İş gerçekten bir şüphe kastediyorsa buna 3. Kişi karışmış demektir iki taraf içinde asla eski kişiler olmadan denemeyiniz zaman kaybı ve daha çok acı çekmek anlamında bikere hatalı olan taraf kivirsa olmuyor olay belli ispat edilmemiş konular da dönüşü yok ama bide şüphe kastediyorsa taraf bunu olmadığına dair ispatla gelmişse şüphe edenin yaşayacak oldugu vicdani rahatsızlık aldatılma konusundan daha ağır olacaktır ben ona bunu nasıl yakıştırıyorum diye.. bide bazi p.. j ruhsal problemleri olanların ilişki durumu karmaşık bir şüphe var mı yokmu belli değil insanın canından bezdiren sabah onu seviyorum öğlen mahkeme yapıp hesap sorayım diyorum akşam neden salonda uyudum yaninda olsam bile iyi olabilir diye düşünüyor insan en iyisi kaçmak buna denk gelince... Her aşamada bitiyor maalesef kalbinize şüphe ve vesvese girmemesi dileğiyle sevin sevilin umarim...
Yani şu an şüphe duyduğum bir ilişki içerisindeyim ve yapılan her şeyde bir şey arıyorum. Şüphe yaptıkça istemsiz şekilde karşıyı baskılıyor oluyorsun ve bu sefer sen bitirmesen devam etsende karşı taraf baskıyı kaldıramayıp bitiriyor. Yani genelde böyle oluyor ama bende belki olmaz diye deniyorum. 🤔
Bence biter mutlaka çünkü bir ilişki de güven yoksa şüphe varsa elinde sonunda tartışırlar ve zarar verirler anca birbirlerine.. zaten güven yoksa şüphe varsa neden devam ederler ki.. ayrılmak en doğrusudur
Kesinlikle ilişkide iki tarafta birbirine saygılı ve şüpheye mahal vermeyecek şekilde davranmalı. Böyle olmadigi için bu devirde kalp hep boş maalesef..
karşındaki güvenini kazanamayan ya da kazanmaya çalışmayan biriyse bitmeye mahkumdur. kafada sorular olunca o ilişkiyi zedeler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Şüphe düştüyse yürütmek çok zor. Çünkü artık kafanda sürekli türlü ihtimaller değerlendirmeye başlıyorsun. Karşı taraf da bu güveni sağlamak için bir şey yapmıyorsa herşeyden nem kapmaya başlıyorsun zaten. Genelde de hisler doğru çıkar.