AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ahını aldığın için kalbini kırdığın adamın git affetmesini işte içten affederse kurtulursun affetmezse biride sana aynısını yapar
benn kimsenin ahini almadimm.. beni sevene ben cok kez dedimm yapamiyorum seninle
Sevmemek suç seil bunu yüzüne söylemekte değil sevmeyip sevmek gibi yaparsan ahını alirsin
yokyok yapmadimm
Kalp kırmadan unutamadığınız biri olduğunu ve yeni bir ilişkiye başlayamayacağınızı belirtin
benim kalbimii cok kirdii be benim sevdigim adam :(
Kendini nadasa bırak ve bu süreçte kimse ile olma.
pfff :( okadar zorki cevremm evlen diyip duruyor biktim
Çevreni boş ver , bir gün bile gelip senin hayatını senin yerine yaşamayacaklar
aynennnn oylee cook haklisinn.. ama maalesef okadar gorucu geliyorki ben biktim :(
Yani bir kere görüşmekten kimsenin kalbi kırılmaz, erkekler biz kadar duygusal değil, görüş kafan dağılır, hem belki gerçekten ilgini çeken biri çıkar.
aynenn ama iste bazileride diyoo kalbi kirilir birinin ilkinde ahi tutar felan filan
Ne ahı tutacak? Sana kim veriyor bu saçma aklı? Sanki kaç yıllık ilişkin kocan mı? Ne ahı bırak ya. Bu kadar naif olma. Sevgili gibi görüşüp umut verirsen tutar ahı. Bir kere buluşup oturup konuşunca ne ahı tutacak
nebilimm yaa.. bi gorucu gelmisti ben zaten istemiyodum onu.. cocuk ilk goruste asik olmus bende red ettim diyede ahi tutabilirmis kalbini cok kirmisim guya
Saçmalama, her isteyenle olmak zorunda değiliz olduysa kendi problemş
Sen benim soruma cevap verir misin
Döner mi sizce? ↗
yanii aynenn oylee olamayizz da zaten
?
yazdim
Kırma
oteki aklimda kalbimdeykenn, beni sevene sans veremiyorum.. her defasinda undan uzaklasiyorum
Umut verme sende
ben ona dedimm, ben yapamiyorumm seninle ama dinlemiyor :( ama cokta iyi cocukk.. enazindan o beni seviyor. ama maalesef benim sevdigim adam evli cikti
Sen bir arın kendine gel sonra ilişki düşün böyle sağlıklı karar alamazsın
cok haklisiiinn, tesekkurler.. ama problem suki 1 sene oluyor halen unutamiyorum onu vee okadar cevremden biktimki gelen giden evlen diyip duruyor
Çevrene kulak ardı et kendine odaklan bu senin için iyi olacaktır rica ederim🌸
keske oyle olsa, okadar cok gorucuu geliyorki ben biktimm :(
Bulunduğun ortamdan uzaklaşmayı dene okuyor musun?
yok calisiyorumm.. ve ikisinide farkli yerlerden taniyorum zaten
Sevdiğin adam gey mi
hayir, aksine evli cikti hemde 3 cocuklu :(
Hassa
aynennn oyle :( aylar sonra ogrendimm
Gey mi saniyodun sen
hayir tabikide ben onu bekar biliyordum
geri dön madem ona
sevdigim adam evli cikti :(
ne farkeder
nasil ne fark eder?
sevgi her şeyi aşar