İhanet edeni affetmek kolay mı? yani onun için herseyi yapmanıza rağmen terkedip en kısa zamanda evleneni affedebilir misiniz?

Kendinizi adadığınız bi insan çok kolay sizi harcayabiliyor. Ve siz saf temiz duyguyla eşi olmak için çabalıyorsunuz o da çabalıyormuş gibi görünüyor ama değil, en ufak ayrılıkta evlenmeyi tercih ediyor. Ve bu insan ki askere gideceğim hafta her yerden kaybolup gitmiş biri ben bunun acısıyla 1 seneden fazla görürüm de neden diye sormak için aradım. Ve nasipte oldu gördüm yine kendince bahaneler üretti ve seven gönül zaten bile bile yalan dahi olsa inanmak için can atıyor. Çünkü seviyorsun ve yine devam ediyorsun ve sonunda ayrılıyorsunuz ve en kısa zamanda evliliği tercih ediyor. O Şu an evli belki de çocuğu var. Bize de onun acısı mı desem yoksa hüsranı mı desem bilemedim ama tek bildiğim çok pişmanım keşke hiç çıkmasaydı karşıma!!! İnanmadım evleneceğine, ve sordum evet dedi. Tek cümlem kimse seni ben gibi sevmeyecek oldu.!! Rabbime havale ediyorum…
İhanet edeni affetmek kolay mı? yani onun için herseyi yapmanıza rağmen terkedip en kısa zamanda evleneni affedebilir misiniz?