Kendinizi adadığınız bi insan çok kolay sizi harcayabiliyor. Ve siz saf temiz duyguyla eşi olmak için çabalıyorsunuz o da çabalıyormuş gibi görünüyor ama değil, en ufak ayrılıkta evlenmeyi tercih ediyor. Ve bu insan ki askere gideceğim hafta her yerden kaybolup gitmiş biri ben bunun acısıyla 1 seneden fazla görürüm de neden diye sormak için aradım. Ve nasipte oldu gördüm yine kendince bahaneler üretti ve seven gönül zaten bile bile yalan dahi olsa inanmak için can atıyor. Çünkü seviyorsun ve yine devam ediyorsun ve sonunda ayrılıyorsunuz ve en kısa zamanda evliliği tercih ediyor. O Şu an evli belki de çocuğu var. Bize de onun acısı mı desem yoksa hüsranı mı desem bilemedim ama tek bildiğim çok pişmanım keşke hiç çıkmasaydı karşıma!!! İnanmadım evleneceğine, ve sordum evet dedi. Tek cümlem kimse seni ben gibi sevmeyecek oldu.!! Rabbime havale ediyorum…
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
mutlu olamayacagini dusunuyorum o kizin
Ben beddua etmiyorum. Etmemde çok kısa zaman öncesine kadar da duamda mutlu olmasını da dilerdim. Ama artık istemiyorum da akışına bırakıyorum herkes yaşattığını yaşamalı.
ben de benzerini yaptim, 6 senelik iliskj ( son 1 s3nesi nisanlilikti) biraktim, ve baskasiyla evlendim. Ama bizim durum farkliydi, beni rusla aldatmis bir de hastalik kapmisti ( belsoguklugu).. once ayrilmistim.6 ay kadar ayri kaldik. Sonra onu aradim, bir kizla gorusmeye basladiklarini ogrendim. Hatta fotosunu gonderdi ikisinin. Yani bitirmek icin herseyi yapti. Ben de baskasiyla evlenmeye karar verdim, hizlica gun aldik evlilik gunu, evlenecegimi annemden igrenmis, nikahtan 1 gun once apar topar yasadigi uzak sehirden geldi (askerdi), agladi, ayaklarima kapandi evlenme, yarin biz evlenelim hemen diye, ama kabule tmedim. Ben digeriyle evlendim. Ama evliligimde de bahsettigim kisinin davranislarina alisik oldugum icin sok gecirdim, uyum yapamadik ve hep kavga gurultu. O da o gorustugu kizla evlendi. o da kavga gurultu, mutlu degil, haberini aliyorum. sacma sapan durumlar
Sizin iş benimkinde de betermiş, bu yüzden hep şükür etmek lazım. Olmadıysa vardır bi Hayri.. ben hep böyle düşünürüm
Yasınız 45 üstü galiba
cocuklar diye dusunuyorum, onunda harika cocuklari oldu, benim de.. cok sukur masallah herkes yolunda. Yo 35 yasindayim
herkesin cizilmis bir kaderi var.. herkes kaderindeki kisiyle evlendi. Benim kaderim de esimdi. cocuklarin olmasi gerekiyordu.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ne güzel evlatlarınız varmış. Lakin evliliğiniz iyi olsaydı bence siz burada olmazdınız diye düşünüyorum
burasinin flort uygulamasi oldugunu mu dusunuyorsunuz? belki oyle kullanlar cogunlukta boyledir. Ama ben degilim.
Yok estagfurullah, o niyetle söylemedim sadece içini dökmek dertleşmek ya da kafa dağıtmak için gelmiş olabileceğinizi düşündüm. Çünkü mutlu huzurlu bi evliliği olan insanın odak noktası hayatındaki insan olur. Ona dair hersey ona beslediği muhabbet ona hazırladığı yemek ya da bunun gibi.. sürekli onunla irtibat halinde olmak gibi
ben aynen kafa dagitmak, bazen isimsizce dertlesmek soru sormak iyi geliyor. Pek arkadas seven biri degilim. O yuzden bu sekilde rumuzlarla soru sorup dertlesmek daha mantikli geliyor. Ikincisi evlilikte oyle birsey yok, yani surekli sadece esinle ilgilenemezsin , yok oyle bir hayat tarzi. zaten oyle yasayan varaa da bence cabuk sıkılır iki tarafta. Benim esimle daha once de soyledim, tartismamiz eksik olmaz. oyle mukemmel evlilikte yok bu dunyada varsa da cok nadir. Eger ayni evde rahatsiz olmuyorsan birbirinizden bu yeterli.
ben bu sitedekilerin amacını gayesini iyi biliyorum dertleri bel altı başka birsey değil. Ama bende burada kimliğimi ifşa etmeden dertleşmek kafama takılanı insanların yorumlarıyla bi nebze olsa da iyi gelir umuduyla dile getiriyorum. Çoğu kez sıkılıp kapatıyorum uzun bi zaman sonra tekrar açıyorum. Çünkü çevremizdeki onca kalabalığın içinde o kadar yalnızız ki halden anlayan insan yok, anlayan da günü gelince oradan vuracağı için söylemezsin. Evlilik demişken bence gerçekten birbirini seven insanlar bi araya gelirse o evlilik huzur dolu olur tek şey aradaki perdeyi kaldırmadan saygıyla birbirini anlamak, hepsi bu… diğer türlü bana dokunmayan yilan bin yaşasın ümidiyle bi araya gelirsen biriyle anca mantık evliliği gibi soğuk buz gibi bi hal alır. En ufak şey göze batar ya da görmezden gelemezsin. Ben genel olarak dış görünüşe de pek bakmıyorum Evet insan ısınmalı ama herseyden önce güzel bi gönlü olmalı karşındakinin…