Aşk İlişkileri Pavyonda çalışan bir kızı nasıl ordan çıkarabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl ... Güncellemeler1 yıl Tek seferliğine değil ama Pavyonda çalışan bir kızı nasıl ordan çıkarabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
srknzts Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Başına iş alırsın kanka bak az öncede denk geldim sanırım sana özellikle Ankara'da büyük sıkıntı bu konular adamı zikerler 1 0 Yorumla
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Elinden tutup çıkararak 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Olmuyor öyle Yorumla CanYaman1983 1 yıl He oluyor dizilerde o kadınların belalıları var. Yorumla Balbiri 1 yıl Niye öyle bi şey yapmak istiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Kız istemiyor Yorumla Balbiri 1 yıl İstemiyorsa zorla mı alıkoyuyorlar Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum tam ama mutsuz yani istemeyerek orada Yorumla CanYaman1983 1 yıl O kadınları pazarlayanlar var kadınların kazandıkları paraladan geçinen p.. nkler payvon kapanacağı arabayla gelir kadını alır elindeki parayıda Yorumla Soran 1 yıl Benim evimden nasıl alıcak kızı ya Yorumla CanYaman1983 1 yıl Sen mafya mısın yoksa mafya mı sanıyorsun kendini. Sor o kadına bu işin payvonlara kadın pazarlamanın mafyası var im yok mu. 18 yaşındaki kızların o pavyonlara nasıl düştüklerini anlatsın. Pavyonlar dizilerdeki gibi değil. Yorumla Soran 1 yıl @CanYaman1983 nasıl kurtaracağım o zaman kızı Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl daha fazla para vererek 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar mesela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl aylık kazancının 3 katını ver yoksa aklı hep orada kalır Yorumla Soran 1 yıl Hayır kız ister zaten ordan kurtulmak Yorumla CanYaman1983 1 yıl Kurtulmak çok bu uğruna öldürülen onlarca kadın var. Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Pavyonu satınal 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Mantıklı Yorumla Soran 1 yıl Benim de pavyonum olmasın mı Yorumla problem_değil 1 yıl Olsun reis Yorumla Soran 1 yıl Sağ ol sen de istediğin zaman gelebilirsin Yorumla
Renasxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evlen 1 25 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka niye evleneyim Yorumla Renasxxx 1 yıl E olum çıkarmak istemiyor musun parasını ver evlen haaa yoksa sen sadece kurtarmak mi istiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Renasxxx 1 yıl Bunlar o pavyona bağlı değil mi yüklü bir miktar para ödemen gerek galiba Yorumla Soran 1 yıl Evet işte o yüzden sordum.. Yorumla Renasxxx 1 yıl Peki böyle bir paran var mi Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar gerekiyor bilmiyorum ki Yorumla Renasxxx 1 yıl Yaa sanirim cok cok cok yüksek oluyor ordan birini çıkarmak yani baya bir para olmasi şart Yorumla Soran 1 yıl Kaçırsam nolur 🙄 Yorumla Renasxxx 1 yıl 😅kardesim seni bulup... anladin sen yapma öyle bisey Yorumla Soran 1 yıl 😅😁 Yorumla Soran 1 yıl Kız istemiyor ama zorla tutamazlar ki ya, bir geceliğine benimle gelip sonra geri dönmese ne yapabilirler ki 🙄 Yorumla Renasxxx 1 yıl Olum sen saka mi yapıyorsun deliğe girseler bulabilirler ayrica senle diye sana da bi jest yaparlar 😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Kızla konuşup çıkarıcam ordan, zorla tutuyorlarsa da polis çağırırım Yorumla Renasxxx 1 yıl Aga bildiğim kadarıyla polis bisry yapamaz Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla Renasxxx 1 yıl Ya bak polis diyelim aldi kızı ordan sence onlar sonra o kızı bulmaz mi Yorumla Soran 1 yıl Polis onları serbest mi bırakır Yorumla Renasxxx 1 yıl Yahu kac kişiyi tutuklarlar ki ayrica tutuklasa bile onlar bir yolunu bulup kurtulmaz mi aklen bir düşün Yorumla Soran 1 yıl E bu durum normal mi yani kalsın mı orada.. Yorumla Renasxxx 1 yıl Değil kalmasın tabi ama çözümü ne bende tam bilmiyorum ama kaçıp ölen de var Allah yardim eylesin ne diyim Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla Renasxxx 1 yıl Rica ederim kurtaracaksan bile dikkat et Yorumla Soran 1 yıl Tamam önce kızla konuşmam lazım Yorumla Renasxxx 1 yıl 😉👍ayn Yorumla
Batuhan1003 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Elinden tutup 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Başına iş alırsın kanka bak az öncede denk geldim sanırım sana özellikle Ankara'da büyük sıkıntı bu konular adamı zikerler
Elinden tutup çıkararak
Olmuyor öyle
He oluyor dizilerde o kadınların belalıları var.
Niye öyle bi şey yapmak istiyorsun
Kız istemiyor
İstemiyorsa zorla mı alıkoyuyorlar
Bilmiyorum tam ama mutsuz yani istemeyerek orada
O kadınları pazarlayanlar var kadınların kazandıkları paraladan geçinen p.. nkler payvon kapanacağı arabayla gelir kadını alır elindeki parayıda
Benim evimden nasıl alıcak kızı ya
Sen mafya mısın yoksa mafya mı sanıyorsun kendini. Sor o kadına bu işin payvonlara kadın pazarlamanın mafyası var im yok mu. 18 yaşındaki kızların o pavyonlara nasıl düştüklerini anlatsın. Pavyonlar dizilerdeki gibi değil.
@CanYaman1983 nasıl kurtaracağım o zaman kızı
daha fazla para vererek
Ne kadar mesela
aylık kazancının 3 katını ver yoksa aklı hep orada kalır
Hayır kız ister zaten ordan kurtulmak
Kurtulmak çok bu uğruna öldürülen onlarca kadın var.
Pavyonu satınal
Mantıklı
Benim de pavyonum olmasın mı
Olsun reis
Sağ ol sen de istediğin zaman gelebilirsin
Evlen
Ne alaka niye evleneyim
E olum çıkarmak istemiyor musun parasını ver evlen haaa yoksa sen sadece kurtarmak mi istiyorsun
Evet
Bunlar o pavyona bağlı değil mi yüklü bir miktar para ödemen gerek galiba
Evet işte o yüzden sordum..
Peki böyle bir paran var mi
Ne kadar gerekiyor bilmiyorum ki
Yaa sanirim cok cok cok yüksek oluyor ordan birini çıkarmak yani baya bir para olmasi şart
Kaçırsam nolur 🙄
😅kardesim seni bulup... anladin sen yapma öyle bisey
😅😁
Kız istemiyor ama zorla tutamazlar ki ya, bir geceliğine benimle gelip sonra geri dönmese ne yapabilirler ki 🙄
Olum sen saka mi yapıyorsun deliğe girseler bulabilirler ayrica senle diye sana da bi jest yaparlar 😅😅
Kızla konuşup çıkarıcam ordan, zorla tutuyorlarsa da polis çağırırım
Aga bildiğim kadarıyla polis bisry yapamaz
Nasıl yani
Ya bak polis diyelim aldi kızı ordan sence onlar sonra o kızı bulmaz mi
Polis onları serbest mi bırakır
Yahu kac kişiyi tutuklarlar ki ayrica tutuklasa bile onlar bir yolunu bulup kurtulmaz mi aklen bir düşün
E bu durum normal mi yani kalsın mı orada..
Değil kalmasın tabi ama çözümü ne bende tam bilmiyorum ama kaçıp ölen de var Allah yardim eylesin ne diyim
Teşekkürler
Rica ederim kurtaracaksan bile dikkat et
Tamam önce kızla konuşmam lazım
😉👍ayn
sever
?
Elinden tutup