Aracında eskiden mahalleden kız arkadaşı inerken erkek arkadaşıma yakınlaşmış o da anlık 10 saniye karşılık verdiğini söyledi. İçim yanıyor benim paramparçayım dokunamıyorum ona. Dün en yakın arkadaşıma yazmış bugün çiçek gönderdi sonra işten izin alıp 1.5 saatlik yoldan geldi abimle tanıştı yine soğumadı içim şimdi ablama ulaşmış sosyal medyadan pazar da annen evde gelicem diyor. Normal şartlarda aile tanışması olucaktı onun b. k yemesi yüzünden sacma sapan durumlara düştük. Siz olsanız ne yapardınız pişmanlık karşısında
AI Persona’ya Sor

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aldatmisti instadan. Yazarak. Ilerisi olsa affetmem. Haa Şu an ayni hatayı yaparsa biliyor giderim. Affet
İki seçenek de mutsuz edicek beni kalmak da gitmek de. Çok sıkışmış hissediyorum
Herşeye susup yutmuş biri olarak söylüyorum sen onu affetsende yüreğin soğmaz ve karşı tataf zaten affediyor diye devam eder ben neye sustuysam daha çok zarar gördüm çünkü onlar bizim en ufak hatamıza kapı göstermeyi biliyorlar ama biz yapamıyoruz kıyamadığın kim varsa senin en ufak hatanda sana kıyıyor bunu bil ben artık yarın düğünüm var susmak zorundayım ama sen susma
Çok üzüldüm aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bende yer yer onun manipülasyonlarına maruz kalıyorum. İlk aşkım da arkamı dönüp gitmek de çok zorlanıyorum
Ben bir bayan olarak başkasının yanmasını istemiyorum ama bana ne yeminler etti tiktoka girmiyorum diye düğünüme üç gün kala gördüm hep girmiş yani Allah şahidim olsun diyen biri daha neler gördüm duydm yalan kötü bir şey ama o hep söyledi beni eve hapis etti ama kendi herşeyi uygun görüuor emin ol her şey geçer her acıda biter ben pişmanım
Sevdiğiniz için mi geri dönmüyorsunuz yoldan
Yarın düğünüm var o yüzden dönemiyorum sevgi yetmiyor evlilik yolunda maalesef
Bol bol dua edin inşallah hayırlı eş olur sizin için
Kesinlikle hayır çünki birkere yapılan şey yine yapılır ama çok aşıksam son şans veririm
Napmış 10 saniyede
Kız inerken öpmüş bu da ona karşılık vermiş
Bence zaman iste
Öyle yapıyorum dokunamıyorum çünkü ona kabullenemiyorum, bir daha yapar düşüncesini atamıyorum
hayır.
yapma ya sonra sen yine üzüleceksin
Aldatmanın affı olur mu abla yazık edersin kendine
aldatmanın boyutu önemli
İşte kız yvşak zaten belli de erkek arkadaşımı da savunmuyorum. Huyu kurusun çok merhametli çok iyi niyetli eski komşu kızını görünce kornaya basıp bırakmayı teklif ediyor sanırım. Kız da buna soruyor kız arkadaşın var mı diye olduğunu söylüyor işle ilgili konuşuyorlar kız bundan numarasını istiyor bu da veriyor m. l kız inerken öpüyor o da anlık karşılık veriyor sonra zaten numarasını da siliyor hemen. 1 aydır görüşmüyoruz eriyip bitirmiş kendini stresten gelememiş bende hasta olduğunu düşündüm öyle 10 saniye hayatımı b. k etti kısacası
Şans verilir bence
Ya daha çok pişman olursam
Ya ona bir şans vermedin diye pişman olursan 😉
Bu ilk şansı değil ama bu sebep ilk kez başıma geldi ne yazık ki
Sorması ayıp yaşlar kaç sizin
24-25
O yüzden fevri karar veriyorusnux emin olun
Ben çok aşığım ona ben bu kadar severken öyle bir şeyin aklından gecebilmesi ya da karşılık vermesi neyse canımı çok yakıyor
Evet canın yanar normal ama bir karar vermen gerek ben olsam bu durumda bir şans daha verirdim
Erkek olarak bir şans verebilir misiniz gerçekten
Evet ama bu şekilde ise