Evlilere soruyorum ya da etrafından görenler: hiç evlenmeden büyük tartışmalar yaşadınız mı
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlla mi vardır bence öyle durumda biri 1 haftalığına eve gelmesin kafalar dinlensin
Evet kafalar dinlense fena olmaz.. ama bence erkek sevdiğini ıspatlamalı
Evet doğru ama tartışma çok şiddetli olursa evi terk etme küslük olarak değil giderken biraz ayrı kalalım bu ikimizede iyi gelir gibi konuşarak gtmeli
Sana güvenmiyorum dedim. Yüzünüde görmek istemiyorum dedim. Çünkü çok kırıldım. Çok yıprandım. Kız arkadaşı var illa onunla görüşmem istiyormuş. Kız buna yürüyor ama yinede sınır koymuyor koza. Bende bunaldım artık. Çok yoruldum. Bir hafta oldu daha hiç bir şey yazmadı bile. Okadar gözünde bir hiçmişim
Peki soru şu kızın yurudugunu neye göre soyluyorsunuz
Yanımdayken sevgilimin bacağına hafif dokunmalar. Varoş gibi şakalaşmalar. Çokça özel hayatını anlatma. Yok bana yardım edermesinler. Beni görmezden gelme. Ben zaten kızı sevmiyormuşum demeler. Kolundan (sevgilim sormasını halde) parfüm koklatmalar. Kızı ilk gördüğüm günden beri anladım. Kadınlar anlar bunu kızın bakışı yeter zaten.
Su var ve o olmuş sanırım bu kadın önceden de begeniyormus ama başka kadın varken bir erkeği isteme arzusu daha da kuvvetleniyor kadınlarda ondan dozu arttirmis sanırım.
Aynen olabilir. Ama suç sevgilimde. Böyle kadınlar hep var olacak. Ama erkek her zaman sınır koymasını bilmeli. Şimdiden koymuyorsa vah halime o zaman.
Rahatsız olduğumu biliyor sonuçta ama yalnız yemeğe gitmişler. Ne kadar güzel değil mi. Birde bana bunu marifetmiş gibi anlatıyor
Ya kendini bilmiyor ya da sinir tanimi senin gibi değil bu ileride büyük sukinti yaratabilir
Saf ve aptal olmasın lütfen o zaman. Birde gelmiş bana kızı savunuyor. İyi kızmış bilmem ne. Varoşlarla takılsın devam. Umarım aldatılır burnu sürünsün. Benim ne yapmam gerek?
Hayırlısı diyelim 😀
offf hic yazmadi bile bana.. beni ne cok kirdigini farkinda bile degil
O zaman siz yazın gurur yapmayın
Yok yazamam. Hatasını anlamali.
Siz bilirsiniz
Yok yaşamadık
Bravo
İllaki olur
Ne kadar süre sonra barışılır? Ne gibi sorunlar oluyor
O arada ki tartışma konusuna bagli sorun biraz saçma sanki
Mesela sevgilimin kız arkadaşı var ve kız sevgilime sürekli yürüyor. Sevgilim ama kızla mesafe koymuyor. Bende dayanamadım artık bıraktım.
Kıskançlık olayi çözülür
Kıskançlık öte bence bu durum. Saygısızlık. Çünkü illa o kızla yalnız buluşmak istiyor. Artık güvenmiyorum sana dedim
Yanlız buluşmak istiyosa aklina karpuz kabuğu sokmak istemem ama aralarında bişey olabilir
Aynen bemcede ama hayır arkadaşmış sadece.. bende güvenmem o zaman gitsin ne yapmak istiyorsa yapsın şimdi. Önceliği ben değilim demek ki
Sen sozlumusun onla
Hayır bir yıldır sevgiliyiz. Ailelerimiz tanıştı ama kendisi yabancı zaten.
Bekle duruma göre bana haber edersin
Seven erkek yazar eder çabalar. Beni nasıl ikinci plana atar.. bir hafta oldu sevseydi çoktan kaybetmemek için uğraşırdı zaten
Sıkılmış olabilir senden
Evet olabilir :( değerimi bilmiyor. Sürünsün gerçekten
Bekle istersen biraz acele etme
Benim şimdi ne yapmam gerek?
Çişini yapip yat geç oldu
günaydin yattim uyudum :) bana yazarsa dönsem mi? nasil süründürürüm
Günaydın seviyosan guveniyosan az bi tiriple hallardebilirsin😉
Ona güvenmiyorum dedim. Ve daha aramadı bile.
Demekki sevmiyodu seni fazla
Demek ki.. 💔
Takma bence sev seni seveni dağda çoban olsada sevme seni sevmeyeni Mısır'da sultan olsada demiş hz mevlana
aslinda seviyordu beni, hissediyordum bunu, bakislari filan. herkes derdi bana. ama iste yürütemedik. sevgilisi varken insanin böyle yakin arkadasi olmamali. sevgili üzülüyor diye birakmali öyle arkadasi.
Hikayelerime bile bakmıyor, arkadaşları bakıyor sadece
Demekki silmiş seni
hatalari kendi yapti, asil benim kalbim kirik. hakli degil miyim
Bana yazarmisin iki dakika
Kesin oluyor
Ne kadar uzun ayrı kalındı? Sebebi neydı