arkadaşlarım hepsi benden uzun boyum 172 kızlar bana sırf boyumdan dolayı bakmıyor şimdi benim için sevgili olmak mümkün olmayacak mı
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Reis dünyada ne dertler var tek derdin boyun olsun inş bişey olmaz yaşın 18 se en fazla 2-3 cm daha yazarsın 20 ye kadar boyun uzar ama saçmalama zaten kadınların ortalama boyu 1.70 değil knk
öyle de hepsi 180 190 a yöneliyor
Knk benim boyum 1.82 hiç sevgilim olmadı o yalan alakası yok bide 1.50 kız napcak 1.80 ni önemli olan sevgidir
Arkadaşların senden uzun diye kendini öldürmek istiyorsun doğru mu anladım
kız arkadaş bulamıyorum
Kaç yaşındasın
18
niçin sordun
Kız arkadaşım olmuyor diye çok fazla dile getirince merak ettim
bu boyla zaten olmaz büyük ihtimalle ne yapsak fayda yok
İlla ki olur rahat ol
Kızma ama saçmalık. Türkiye erkek ortalaması bile 170'in altında.
ya bi git 185 altı arkım bile yok ben ne yapıcam
180 bile kısa olarak görülüyor artık onlar kısa ise ben ne yapıcam ailem kısa yapabilecegim hiç bir sey yok kaba yazdıysam özür dilerim az önce
Böyle saçma kriterleri sevme zaten.
Böyle saçma kriterleri olanları sevme zaten.
her kızda var ama
Yok.
sende yokmu mesela sadece merak her kızda vardır
ölüm tek yolu kurtulmanın
Her uzun olanı severiz diye saçma bir kural mı var? Saçmalık...
her uzun olanı sevmezsin dogru ama hiç bir zaman kısa olanı sevmezsin dürüst olmak gerekirse ve gercekci olmak gerekirse
yani eminim şu ana kadar 170 173 arası bir erkegi sevmemisindir cekici gelmez çünkü
Senin sorunun boy değil.
benim sorunum ne peki hiç sevmedim demi boyda değil diyorsun sorun 170 173 arası hiç birini sevmedin demi erfrf
yanıtlarsan sevinirim
Hayatımda aşık olup sevdiğimiz kişi sayısı bir iki olur zaten. Bende de öyleydi. Bunda da kriterlerim boy değildi.
keşke haksız olsaydım da işte haklıyım lütfen beni haksız cıkart eğer öyle ise çünkü çok kötü durumdayım
Haksızsın.
Peki benim sorunum ne sence ne yapmalıyım ablam olarak tavsiye ver aramızda sonuçta 20 yas var
Bu arada sıktım seni özür dilerim
Sevgililik olayları benlik değil ama evlilik tamamen nasip. Evlenemiyorum diye kendine kızma.
senin mantığında kız bulsam yeter senin gibi :D
Benim de boyum 1.72
bunu demen konu ile alakasız oldu en azından soru soruyum kendi boyunda erkek ile cıkarmıydın
Hayir yani demişsin ya kendimi öldürme isteği var diye benim de boyum 1.72 öldüreyim mi yani kendimi?
erferfrfe sen kızsın tabi ne anlayacaksın ki
erkek için 172 çok kısa kabul ediliyor sende uzun degilsin zaten
Ya ben kendimden uzun bi erkekle çıkardım. Çünkü erkeğin boyunun kadından kısa olmasını ya da aynı olmasını sevmiyorum. Ama eğer karşımda ki kişinin karakteri yerindeyse adam gibi adamsa yüz olarakta tipi iyiyse çıkabilirim
Ben uzunum diye iddia da bulunmadım zaten
en fazla 3 cm uzayabilirim zaten ameliyat düşünüyorum
Yani bence çokta takma kafaya ozguvenli ol yeter
intihar edicem böyle giderse çok kötüyüm