Bilime göre gerçek aşkı 27_35 'de buluyormuşuz. Kaçırdığıma i na na mı yo rum sdkd

Bilime göre gerçek aşkı 27_35 'de buluyormuşuz. Kaçırdığıma i na na mı yo rum sdkd
Aşk 25 yaşından önce duygusaldır. 25 yaşından sonra hayata bakış açımız romantik çizgiden çıkıp realist, rasyonel ve pragmatik bir çerçeveye oturur çünkü.
*Aşk 25 yaşından önce daha doğal daha güzel yaşanır.
Doğru bir bakış ama bana göre 30dan sonra daha güzel çünkü daha aklı başında sevebilmek daha az hata demek
@Yalniž_kadîňn Günümüzde erkekler, kadınları kovalıyor. Erkek kadını kovalarsa aşk olmaz. Kısa ya da uzun süreli paraya ve cinselliğe dayanan toksik ve materyalist bir ilişki olur. Erkek hayatı kovalar, kadın da değerli erkeği kovalarsa işte o zaman aşk ilişkisi kurulur ve bu ilişki sarsılsa bile yıkılmaz temellere sahip olacağı için ömürlük olur.
Kadınlar fiziksel olarak maskülen yüz ve vücut yapısına sahip erkeklere çekilir. Duygusal anlamda ise zeki, cesur, başarılı ve varlıklı erkeklere çekilir.
Bir erkek fiziksel maddi ve mental özelliklerin hepsini optimal ölçüde üzerinde taşıyorsa o erkek, kadınlar için idealdir ve vazgeçilmezdir.
Bazı şeylerin belirli kalıpları yoktur. Kadınlar" şunu sever bunu sever demek doğru değil artı biz kendimiz bile ne sevdiğimizi bilsekte tam tersi olandan çekim alabiliyoruz. Yani o işler hiiç belli olmaz
@Yalniž_kadîňn Çok doğru söylüyorsun. Ben sosyal medyada ve reel hayatta bir gözlem yaptım. At hırsızı kılıklı, fizik olarak zargana, elinde şangur şungur tespih sallayan, yere tüküren, Beyoğlu berduşu gibi ayakkabı ökçesine basarak yürüyen, ceketinin tek kolunu dışarıya atan ve üstelik zengin de olmayan düşük profilli düşük değerli erkeklerin yanında onlyflans kadar havalı ve prenses gibi güzel kızları gördüğümde benim zorunlu yalnızlık yaşama sebebimin dış görünüşüm olmadığına, meselenin tamamen mental sağlığımla alakalı olduğuna ikna oldum.
Çünkü bize erkek demenin böyle bir profil olduğu öğretildi, maço tarzı olan erkekler kadınlara her zaman daha çekici geliyor diğerlerine kibar bu diye bakıyoruz erkeksi gelmiyor 🥲
@Yalniž_kadîňn o gün cevap veremedim yoğundum.
O sana tasvir ettiğim at hırsızı, zargana, eli tesbihli, ayakkabı ökçesine basan, yere tüküren Beyoğlu g.. vatı gibi tipler sizin gözünüze çok yürekli görünüyor da onların cesareti erdeminden değil cehaletindendir.
Masküleniteyle lümpenliği birbirine karıştırmayın. Maskülenlik tespih sallamak değil, yere tükürmek değil, ayakkabı ökçesine basmak değil, sigara izmaritini yere atmak için. Bu hareketler maskülenlik değil lümpenliktir ve kırmızı bayraklı erkek özellikleridir.
Onların cesareti cehaletinden ileri gelir ve sadece kendilerinden güçsüz ve kimsesiz insanlara söker havaları. Karşılarında güçlü kuvvetli, cesur ve çevresi geniş bir erkek gördükleri an ya topukları yağlayıp kaçarlar ya da abi çekerler karşılarındaki adama.
O adamlar sizin için sigara alkol uyuşturucu gibidir. Bulaşmazsanız, ilgilenmezseniz sizde herhangi bir arzu yaratacak görselliğe sahip değildir hiçbiri. Ama yanlarında bir iki kere oturup iletişim kurarsanız sahip oldukları narsist, hedonist, makyavelist kişilik özellikleri sizde onlara karşı bir duygusal bağımlılık oluşturuyor orta vadede. Yoksa işin özünde hiçbiri basireti de yo , cesareti de yok, sosyo ekonomik imkânları da yok, yakışıklılığı da yok ve en önemlisi o tip erkeklerin hiçbirinin size sunabileceği bir gelecek yok.
Aklı başında ve kendine saygısı olan birinci sınıf hiçbir kadının onlara selam dâhi verdiğini görmedim bugüne kadar.
Masküleniteyle lümpenliği birbirine karıştırmayın. Maskülenlik tespih sallamak değil, yere tükürmek değil, ayakkabı ökçesine basmak değil, sigara izmaritini yere atmak hiç değil.
Cevap
12Cevap
Aşk doğru insanla güzel yaşanır ama doğru insan var mı orası muamma diyelim kaçırmamassın daha genç gösteriyorsun sende bulur senide bir aşk.
Şaka yaptım zaten 😄
Yani şaka yaptın belli bende şakasına takıldım 😂 güzel kadınsın yaşına göre yalnızlık iyidir üzdürme kendini kimseye
Yalnız değilim🙂 üzdürmem👍🏼
Oda güzel benden sadece tavsiye 😌
Aşk bence gerçek olduğu sürece her yaşta güzeldir.. ben mesela aşkı hiç tatmadım yaşamadım ama 35 de bile aşkı bulsam sevinirdim.
Kadının yaşı 40 erkeğin 39 olmalı
Erkek aslan olmalı kadın kova
Yukarda yazdığım bilgi teori, seninki uygulamalı bilgi 😅
Zeki kadın seviyorum ⚡
Yok yalan o. Aşkın en güzel yaşı benim olduğum yaştır efenm saygılar.
yaşına göre çok güzelsin
Teşekkür ederim
Aşk tamamen duygusal bu zamanda
Yani duygusal olmalı zaten fiziksel mi olsun
Hm saf anıma denk geldin 😅
Hak eden biri olması gerekiyor yaş işi hikaye
Geç gelen kıymetli olur derler
Yaşla alakası yok bence karşındaki kişiyle alakali
20 den sonra
30 dan sonrası en gzuek yaşanacak yaşlar bence
O dava açıldımı acaba
Her yaşta