4 aylık flörtüme özel fotoğraflar attım beni diğer kızlar gibi gördü şimdi çok pişmanım erkeklere güvenmek hata mı?

İlk defa bir erkeğe fotoğraf ve özel videolarımı attım ama çok pişman oldum atarken hiç memnun değilimdim o hep istedi 3 aydan sonra ancak beni ikna etti kendine asla özel şeyler atmak gibi bir şeyler düşünmüyordum benim ona beslediğim duygular hep aşklaydı ondan deli gibi hoşlandım hala da çok hoşlanıyorum bir türlü ondan kopamıyorum zaten hep mesajlarımı görmezden geliyordu fotoğraflarda sonra iyice koptu benden atmayınca de kopuyordu benden sırf benden uzaklaşmasın diye hep bunları yaptım dün dedim bunları sana çekip atıyorum şimdi sen beni diğer kızlardan görüyorsundur o da dedi ki öylesin zaten aşkım dün geceden beri attığım hiçbir mesajıma bakmıyor o kadar çok pişman oldum intihar etmeyi bile düşündüm Allah a tövbe edip bir daha hiçbir erkeğe güvenmiyeceğim. Ama bana hep katılsın derdi bu erkekler niye hep böyle önce kendileri ister kızlardan daha sonra kızları basit görür biz kızlarada yazık değil mi kafayı yiyeceğim sonunda

Güncellemeler
1 yıl
Bana hep karım derdi*
4 aylık flörtüme özel fotoğraflar attım beni diğer kızlar gibi gördü şimdi çok pişmanım erkeklere güvenmek hata mı?