AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yuh 9 yas buyukmu o ne be amca mi dicen ben 33 um yani 23-24 yasindaki bi cocuga o gozlemi bakcam bu bildigin sapiklik yani aradaki yas farki 3-4 yasi gecmemeli o bile risk
Bu 29 bende dert ettim karakteri iyidir diye bir şey demedim de işte
Cok fazla bikere cocuklugunuzda izlediginiz cizgi filmler bıle ayni değil ki insanin kulturel alt yapisini cizgi filmler olusturur bence yanlis bise en basta onun sana yaptigi yanlis cocuksun sen bizler icin sana nasil o gozle bakar anca cimcime diyip kafani oksar gecer ama farkli goz sikinti inan buyuk sikinti senin icinde dert dusunsene sen 30 zunda tam boyle alimli her anlamda istekli gezmeye tozmaya acken o artik 40 inda sac sakal beyazlamaya baslamis yari yariya enerjisi gitmis ben istemem sahsen boyle bi iliskiyi bekar kalirim daha iyi
Dediklerinizi dikkate aldım.. benim aslında yaş takıntım fazlasıyla var zaten o yüzden belirttim, arkadaşımın eşi ondan 6 yaş büyük diye neler demiştim aynısı benim başıma geldi. Şu son yazdığı mesaja nasıl cevap vereceğimi düşünüyorum sizce?
Bence son mesajiyla hic ilgilenme bile cevremde yas farkindan dolayi cok sikinti cekenler var ayrilanlar oldu bende omurluk istiyorum yasima uygun olmali de gonder gitsin bidahada hayatinda abin yasindakini alma ilerlemeden kalp kirmadan bitsin onun ya da senin onceki hayati hic onemli değil Şu an gelecek onemli olan
Bende ailem yaşın büyük diye onay vermez diyor muşum😂😂
Olabilir neden olmasin yani benim kizim olsa 20 yasinda karsisindakin30 yasinda ilk tepkim sakami yapionuz siz olur sonra alirim karsima gusel guzel konusurum
Üstünden uzun süre geçmiş. Bu mesajdan ilerlemek gerekirse ailesinin onayına önem veriyor
Hayır, bence şans verme
Beni aydınlatın içim rahat etsin neden vermeyeyim? Ve bu mesajına ne cevap vereceğimi bilmiyorum sence ne yazsam?
Aranızdaki konuşmaların tümüne vakıf değilim. İçinden ne şekilde geçiyorsa yazmayı denemelisin.
Büyüklük önemliyse sen bilirsin
yazma ya
Olmaz ondan
Mesajına ne cevap vercem
Sanaldan mi tanıştın onunla
Arkadaşımın kuzeni ilkinde tanışmak istemediğimi söyledim sonra olaylar oldu duygusal boşluktaydım ex unutmak için buna şans verdim
Salla gitsin yaa boş ver. Engel atarım ben olsam
Kız pat diye engellenir mi bi anda
Valla ben engellerim seni bilemem canım. O zaman sohbeti yavaş yavaş azalt. Soğuk cevaplar falan ver. Zamanla bitir sohbeti yani. Bir anda engellemek istemiyorsan
Peki olmaz ondan derken neyi kastettin nasıl anladın? Ben ailem onay vermez dediğinde bi kal geldi ailesi ne alaka yuvayı ailesiyle mi kuruyor?