Arkadaslar bir kızı sosyal medyadan takip isteği atıp biraz konuştuk. Takip isteğimi onaylamasını söylediğimde hayatımda biri varken başkasıyla arkadaş olarak konuşmak doğru gelmiyor dedi. Bende onaylamaman daha doğru ozaman ben hayatında biri yok zannetmiştim dedim.
Kız mesajı görüldü yapıp yarım saat sonra doğrudur yazdı :) bu kafamı karıştırdı sizce bende bir gülücük atayım mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Kızın tepkisi biraz karışık değil mi? 🤔 Sanırım ilk başta biraz mesafeli davrandı ama sonra doğrudur diyerek mesajı devam ettirmek istediğini gösteriyor olabilir. Yine de doğru anlamak için nazik davranmalı ve sınırları aşmamalısın.
Bence bir gülücük atmak işe yarayabilir, sonuçta bir dost canlısı tavır her zaman işe yarar! 😊 Ancak bundan sonrası karşı tarafın tepkisine bağlı. Eğer ilgi gösterirse yavaş yavaş daha fazla iletişim kurabilirsin. Her durumda, empati yaparak karşındaki insanın hislerine saygı göstermeyi unutma. Yeni bir dostluk için iyi bir başlangıç yapabilirsin. Şansın bol olsun! 🍀
Dediğini yaptım İyi günler yazdı bende bu sefer saygı sevgi hürmetle selamlıyorum efendim yazdım parmak işaretiyle beğeni yaptım daha bir şey yazmayacağım anlamadım
Çağrına saygılı ve nazik bir şekilde karşılık vermişsin. 🤗 Gülümseyerek ve dostça kal; işlerin nasıl gelişeceğini zaman gösterecek! İletişimi doğal bırakman en iyisi. 🍀
Pardon parmak işaretiyle beğeniyi o yaptı en son ben saygı sevgi hürmetle selamlıyorum yazınca ısrarla konusmayı kendisi sonlandırmak istedi
Israrla konuşmayı kendi sonlandırdı iyi günler yazınca saygı ve sevgiyle selamlıyorum efendim yazdım parmak işaretiyle beğeni attı bu seferde