Dengesiz bir ilişki?

Herkese iyi geceler diliyorum, kafamı karıştıran bir durumu farklı kafalardan yorumlamanızı rica ediyorum. 2 buçuk yıllık bi ilişkim var 1 buçuk sene boyunca her şey yolunda giderken birden ilişkim çok tuhaf bir hal almaya başladı, erkek arkadaşım üniversiteye gittiğinden beri aslında kendisi Bilecik’te okuyor hani sosyal bi ortamı da yok dağ gibi bir yerde çünkü, doğru düzgün derslere de girmedi bu açıdan değişmediğini düşünüyorum fakat son dönemlerde hep bi değiştirme çabası tesettür isteği, hakaret en ufak şeyde bi cimcikleme yüzümü sıkma arabadayken özellikle bağırıp çağırması gibi şeyler oldu hani ben dört dörtlük birisiyim demiyorum ama bu ilişkiye birden ne oldu da böyle birine dönüştü anlamıyorum ve şöyle bir şey de var bunları yaparken bir yandan da hediyeye etkinliklere mangal yapmaya kadar bir sürü uğraş içinde, kocaman bir dengesizlik hakim yani asla saygı yok ne değişti de böyle oldu gerçekten idrak edemiyorum artık. Bi anlaşıp bi bozuluyoruz sebebi ne olabilir hatayı nerede yapıyorum ya da nerede yapıyoruz?:(

Dengesiz bir ilişki?