Düğünümüze iki ay bile kalmadı ama nişanlım ısrarla fotoğraf cekmicez diye tutturmuş bende buna çok üzülüyorum🥺 güzel anılar biriktirelim istiyorum ama anlatamıyorum bu durum beni çok üzüyor aklıma geldikçe çok ama çok üzülüyorum sonuçta bir kere gelinlik giyip resim çekebilecez o bir kere damatlık giyecek 🥺 neden bu kadar inat ediyor ya off, fotoğraf cekinmeyi sevmiyormus 😔
AI Persona’ya Sor

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nişanlın düğünde somurtacak belli millette diyecek damat bey acaba tartıştı mı gelin hanımla diye dedikodular falan çıkacak.
Offf bu durumlar canımı çok sıkıyor ya beni çok seviyor eminim ama çok inatçı 🥺 ve inat etmiş inadını nasıl kıracam bilmiyorum
Şaka şaka her denilene de canını sıkma 😄 Çevreden utanıyor evlilik öncesi herkes çektiriyor ama o utanıyor insanlardan falan. Utancını yenmesi için daha sakin sessiz insanların olmadığı park alanlara fotoğrafçı eşliğinde resim çekinebilirsiniz. Arabayla böyle ıssız sakin fazla insan olmadığı park bul oraya götür anlat durumu.
Hiç istemiyorum zorlama diyor ama benimde hayallerim var🥺 kimse benim ne istediğimi sormuyor ya
Valla her kızın hayali. Ona de ki benim çocuklarıma göstereceğim anılar olması gerek hiç mi hevesin yok eşimle beraber yaşlandığımızda biz böyleydik birbirimizi seviyorduk diye anılar biriktirmeye? Diye sor. İkna olmazsa senin gibi odunu kim neylesin yaz 😂
Senin istemen önemli değil mi kendisi kestirip atıyor, evlenince kimseyi de istemez etrafında
Kız senin nisanlın canım mı? Bu ne saçma bir şey ayrılık sebebi bile olabilir...
Slk`
Saçma olabilir ama yine de onun için slk kelimesini kullanma bu konuda hassasım, yakında eşim olacak adam için kimse böyle sözler kullanamaz
Aklını kullanmanı öneririm
Nasil yani. Bildiğin dış çekim, gelin damat fotosu mu çekmeyecem diyo?
Evet 🥺 nişanda da gitmedik bari kına ve düğünde çekim yapalım istiyorum
Allah sabır versin. İnsan böyle bir şey için nişanlısını nasıl reddedip üzebilir. Kendinden çok mu ödün vermişsin acaba?
Evet ve kimse bu kız ne ister demiyor🥺 bazen ben mi evleniyorum diyorum
El kızı neler neler yaptırıyor erkek tarafına, senin bu basit ve olması gereken isteğin bile red ediliyor. Biraz dişini göster bence. Çok ayıp nişanlının yaptığı. Bende nişanlıyım bu durum bana çok komik geldi
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz kaç kere bitme aşamasından döndük ve mesafeden dolayı sürekli alttan alıyorum ama yoruldum gerçekten
Ne altın istedim ne para hiçbirsey istemedim aile arasında küçük bir söz oldu nişanı bile yapmicaz iptal ettik sadece kına ve düğün olacak
Ohooo. Sen baya baya kendinden ödün vermişsin. İyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek. Bence bir şeyleri tekrar gözden geçir. Evlilik, malum hayati bir karar.
aldatiyor olabilir birinin görmesini istemiyordur cok acikca belli
Bu asla mümkün olamaz
Herkes böyle der xD
Pfff