Aşk İlişkileri Şu an onu gizliden arasanız, ilk duymak istediğiniz ne olurdu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sadece sesini duymak isterdim ama gururumu yere seremem. Ya tekrar yenilirsem.. Şu an onu gizliden arasanız, ilk duymak istediğiniz ne olurdu? Cevapla Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 58b cevap paylaştı. Hiç bişey duymak istemem 0 0 Yorumla
KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Aşk da gurur olmaz ararsın ama bağırıp çağırıp kötü konuşuyorsa asla bir daha aramazsın 2 0 Yorumla
Wolfalpha182 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. Bende o gün senden hoşlandım ondan hep sana bakıyordum falan olurdu djddn 0 0 Yorumla
CahilKovan Takip Et Xper 1 Yaş: 38 1 yıl Gece gece yorumlardan çık yat zibar dese ne iyi olur valla. Kalk s.. git uyu desede olur bana 0 0 Yorumla
ERTUĞRULBEY0707 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl 5 yıl oldu ayrilali simdi arasam yine adimi soyler biliyorum sen oldugunu der😘 0 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aloaaağ derdim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl kız deliii kjckcskc Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl niye gizliden arıyorlar? beni de dün biri aradı da sorunu görünce aklıma takıldı 0 7 Yorumla Jn_kaan 1 yıl Beni gizli birak normal arayan yok Yorumla Soran 1 yıl açtın mı peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Jn_kaan ya benim de ilk defa oldu knk beni de hep üzdüler 🥹🥹 Yorumla Jn_kaan 1 yıl Nasil neden üzdüler ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Jn_kaan terk edildim falan. neyse uzatmayalım soruyu sorana bildirim gider rahatsız olmasın Yorumla Jn_kaan 1 yıl Dm den yaz olmaz mı oda rahatsız olmaZ Yorumla Jn_kaan 1 yıl olur mu Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Gizliden aramam. Benlik değil. 0 0 Yorumla
Soru_sormaya_geldin Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Aradığınız kişeye ulaşilamiyor... 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Burak sen misin dese fena olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Eski ev ayağına göz dağı vermek yemezler 0 1 Yorumla Soran 1 yıl bunu mu duymak isterdin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sesini duyayım bana yeter yemin ederim 0 13 Yorumla Soran 1 yıl inan bana da geliyorlar, nedensiz sesini duymak istedim.. halbuki aradan 2.5 yıl geçti. Sesini unutmak en çok koydu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geçen sesini duydum gerçekten özlemişim Yorumla Soran 1 yıl nasıl duydun? aradın mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aramadım kardeşi arkadaşım Yorumla Soran 1 yıl :( Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Noldu Yorumla Soran 1 yıl aramak isterdim ama arayamam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Halen onu sevdiğimi düşünür veya gurusuz gibi görür Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Özelden ara Yorumla Soran 1 yıl Gizliden arayıp sesini duysam, hiçbir beklentim yok aslında. bu saaten sonra ne gibi beklentim olabilir ki Yorumla Soran 1 yıl Özelden nasıl arıyorduk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Google bak orada yazıyor nasıl aranılacağı Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 30,8b cevap paylaştı. Gizliden aramam direk ararım 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tatlı ince bir ses 0 0 Yorumla
Zaferpartilkkenan Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Ahhh diye inlemesi 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Kenan zafer partisine yakışmayacak şeyler yapma Yorumla Zaferpartilkkenan 1 yıl Niye zafer partililer azamazmi Yorumla Soran 1 yıl olm ajajxkjxsak ciddi güldüm awk Yorumla Soran 1 yıl dava adamının duruşu olur ulu orta yerde azmaz!! Yorumla Zaferpartilkkenan 1 yıl inlemesini duymak isterdim yalan mı soylim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hiç bişey duymak istemem
Aşk da gurur olmaz ararsın ama bağırıp çağırıp kötü konuşuyorsa asla bir daha aramazsın
Bende o gün senden hoşlandım ondan hep sana bakıyordum falan olurdu djddn
Gece gece yorumlardan çık yat zibar dese ne iyi olur valla. Kalk s.. git uyu desede olur bana
5 yıl oldu ayrilali simdi arasam yine adimi soyler biliyorum sen oldugunu der😘
Aloaaağ derdim
kız deliii kjckcskc
niye gizliden arıyorlar? beni de dün biri aradı da sorunu görünce aklıma takıldı
Beni gizli birak normal arayan yok
açtın mı peki
@Jn_kaan ya benim de ilk defa oldu knk beni de hep üzdüler 🥹🥹
Nasil neden üzdüler ki
@Jn_kaan terk edildim falan. neyse uzatmayalım soruyu sorana bildirim gider rahatsız olmasın
Dm den yaz olmaz mı oda rahatsız olmaZ
olur mu
Gizliden aramam. Benlik değil.
Aradığınız kişeye ulaşilamiyor...
Burak sen misin dese fena olur
Eski ev ayağına göz dağı vermek yemezler
bunu mu duymak isterdin
Sesini duyayım bana yeter yemin ederim
inan bana da geliyorlar, nedensiz sesini duymak istedim.. halbuki aradan 2.5 yıl geçti. Sesini unutmak en çok koydu
Geçen sesini duydum gerçekten özlemişim
nasıl duydun? aradın mı
Aramadım kardeşi arkadaşım
:(
Noldu
aramak isterdim ama arayamam
Neden
Halen onu sevdiğimi düşünür veya gurusuz gibi görür
Özelden ara
Gizliden arayıp sesini duysam, hiçbir beklentim yok aslında. bu saaten sonra ne gibi beklentim olabilir ki
Özelden nasıl arıyorduk
Google bak orada yazıyor nasıl aranılacağı
Gizliden aramam direk ararım
Seni istiyorum 🥺
Özledinmi falan
Tatlı ince bir ses
Açtım seni bekliyom duymak olurdu
Ürkekmiyim niye gizliden arıyom
Popom gibi kokuyosun
Hajjsjs
Senmisin
Ahhh diye inlemesi
Kenan zafer partisine yakışmayacak şeyler yapma
Niye zafer partililer azamazmi
olm ajajxkjxsak ciddi güldüm awk
dava adamının duruşu olur ulu orta yerde azmaz!!
inlemesini duymak isterdim yalan mı soylim
Sevgisi
Senmisin