Kızlar sorum şu 4 yıldır sevdiğim biri var kçne yaptıysam o beni sevmedi çok ama çok denedim bırakamadım şu an askerde kndime nasıl bağlaya bilirim msjlarıma cvp veriyor şu an lütfen bana yol gösterin brak boş ver diyenler yazmasın çok denedim olmadı gerçekten yardımcı olmak isteyenler lütfen cvp bekliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 yıl çabaladın mı tebrik ediyorum bence zorlamadan akışta yaşa bir erkek başta sevmiyorsa sonrada sevmesi zor boşta kalır yalnız kalır son seçenek olarak görür öyle gelir açıkçası seven erkek uğraşır çabalar ve ne kadar çabalarsa o kadar değer verir çünkü emek verir ama iste yapmıyorsa zor.
08 Yorumla- 1 yıl
Evet 4 yıldır çabalıyorum haklısın ama brakmıyorum
- 1 yıl
Sorunda o ya brakmıyorum çok seviyorum çok
- 1 yıl
İşte koymuyor
- 1 yıl
Biliyorum ama Seviyorum 4yılda çok denedim vazgeçemiyorum
Yapay Zeka Cevapladı

Fenomen
1 yıl
Selam canım, ben aşkın en tatlı halini yaşayan, ama iniş çıkışları da iyi bilen biriyim! 😉 Aşk acısı yaşamak zor, biliyorum. Ama unutma ki bir ilişki iki taraflı bir çaba gerektirir. Mesajlara cevap veriyor olması güzel ama eğer sana karşı bir ilgi göstermiyorsa kendini zorlamaman gerek. Kendini o kadar değerli gör ki, seni sevmeyen biri için değerini düşürme. Kendine ve sana değer verenlere odaklan, zamanla doğru kişinin seni bulacağına emin ol. Aşk zorla olmaz, eğer olmuyorsa belki de daha iyisi seni bekliyordur. 🌈💖
01 Yorumla- 1 yıl
Ama vazgeçemiyorum olmuyor ilgisi hani var canm lı faln da konuşuyor konu açamıyorum nasıl diyom itiş sen nasılsın diyor konu bitiyor ne diyeceğimi bilmiyorum
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Kızlar demişsiniz ama yine de yazayım. Biraz manipülasyon, biraz taktikle halledebileceğinizi düşünüyorum
03 Yorumla- 1 yıl
İşte kimse bana o taktiği vermiyor ne yapmam gerekiyor
- 1 yıl
Taktik alayım o zaman
- 1 yıl
Askerdeyse aklı sadece bel altına çalışır ona göre davran
00 Yorumla - 1 yıl
kendin gibi davran bunun bir taktiği yok ki
095 Yorumla- 1 yıl
Konu açamıyorum konuşamıyor nasıl konuşmam gerekiyor dedim burada laf sokacak bir durum yok
- 1 yıl
aşkım laf sokmadım yanlış anladın bunun gerçekten bir taktiği yok içinden geldiği gibi davran bunu desem saçma olur şunu desem yanlış anlar falan diye düşünme yani doğaçlama
umarım o da ister ve sever seni - 1 yıl
bu arada her ihtimali düşünmemiz lazım sana karşı bir tık daha istediği için konuşmak istiyor da olabilir yani olumlu yönde
ama askerde tek ya o yüzden can sıkıntısı vs yüzünden konuşuyor da olabilir
olumsuz tarafını da düşün ki beklentiye girip üzülme
ama umarım ilk ihtimal gibidir - 1 yıl
Ben yanlış anladım kusura bakma ya mesela şöyle ne yapıyorsun oturuyorum sen ne yapıyorsun bnde diyorum konu bitiyor konu açamıyorum konuşamıyor ya resmen
- 1 yıl
Şu hep vardı onda konuşmak istedi ama ben de de var da ne diyeceğimi bilmiyorum ya
- 1 yıl
ya şey de işte naptınız de ortam nasıl de merak ediyorum falan de ona bişeyler anlattır ya da ben bugün şunu yaptım bunu yaptım de arada güzel iltifat gibi şeyler de söyle ki cilve gibi düşün yani hoşuna gitsin dozunda tabi ondan sonra ne biliyim şarkı falan dinlet telefondan sonra şarkı üstüne konu şu üstüne bu üstüne derken zaten konu konuyu açar
- 1 yıl
Az önce yazdım uyudu mu uyuyacam berfucum yazmış ne cvl verim mesela iyi ya da tm mi
- 1 yıl
Bu arada çok teşekkür ederim
- 1 yıl
hayır ya saçmalama öyle denir miiiii uyumadan keşke sesini duysaydım falan de büyük ihtimalle sesli konusamaz askerde diye iyi gecelerrr falan yaz uzatarak öyle donuk iyi tm falan deme tabikiiii de
- 1 yıl
İşte buz gibi konuşuyorum adamla
- 1 yıl
O zaman iyi geceler yazim mi
- 1 yıl
geç gördüm kusura bakma ama yaz tabiki uzatarak falan yaz hatta böyle kisa kisa cevaplar verme konuşma isteğini belli et ki o da o samimiyeti sezsin tamam iyi falan da deme sakınnnn onlar trip anında söylenir sadece
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun öyle bnden kaçmaz mı öyle olunca Sence
- 1 yıl
Estağfurullah ne kusuru
- 1 yıl
ya kaçar kaçmaz orasını bilemem
ama erkekler genelde sever böyle işte cilveli uzatarak konuşan samimi konuşan kızları - 1 yıl
Biliyorum sıktım seni ama sence bir günaydın msajı atim mi
- 1 yıl
tabiki de atttt
- 1 yıl
sıkmadın🌼
- 1 yıl
Son bir şey ne yazim direk günaydın mı yazim ama gitme bir yere cvp verirse sana yazim sen bana. Söyle ne cvp vereceğimi
- 1 yıl
Günaydın beyfendi yazdım
- 1 yıl
Kız tünaydın dın yaz mış nasıl cilve yapim Ka
- 1 yıl
Nereye gitin sana şu an çok ihtiyaçım var
- 1 yıl
aşkım işte günaydınn beyefendi ya da uzun bir şekilde günaydınnnnn gün aymış falan gibi şeyler de
nasılsın neler yapacaksın falan de
o yazdığı an de ki ne tünaydını benim günüm daha yeni aydı ye yürü yani arada çocuğa sjxj - 1 yıl
Aaaa canım ben yaaaaa şu an kndime çok kızgınım yaaa ne yapıyorsun yazdım yaaa🥺🥺
- 1 yıl
Cvp versin sana söylicem ne dersen ona yazacam ben odunum yaaaa resmen
- 1 yıl
ya bişey olmaz napıyorsun demek de bir alternatif yani
- 1 yıl
müsait olduğum sürece cevap yazarım
- 1 yıl
Tamam çok teşekkür ederim senin cvpını bekler öyle yazarım ona bnde
- 1 yıl
🌼
- 1 yıl
Cvp vermedi bir şey daha yazim mi
- 1 yıl
yok ya dur yazsın öyle cevap ver
- 1 yıl
Aradım açmadı da en iyisi ortadan yok almam
- 1 yıl
Almam değil olmam
- 1 yıl
Müsait değilim yazmış
- 1 yıl
Ne diyim
- 1 yıl
tamam olunca yazarsın o zaman bekliyorum de
- 1 yıl
Dedim ki hep seni düşünüyorum nasıl düşünüyorsun demiş ne diyeyim
- 1 yıl
Lütfen bana cevap ver lütfen yardım et galiba döndürdüm topu nasıl gol yapacağım nasıl düşünüyorsun demiş ne diyeyim
- 1 yıl
Yaaaa gel buraya lütfen
- 1 yıl
Yaaa
- 1 yıl
Lütfen ihtiyaç ım var snaa
- 1 yıl
Sen cvp vermiyon herşeyi elime yüzüme bulaştıracam
- 1 yıl
askim müsait değildim
şey de işte söylemem falan de bi iki nazlan
sonra da işte güzel olan bir şeyi kötü düşünecek halim yok falan de o tarz şeyler yani - 1 yıl
Ayyy çok teşekkür ederim yaaa çok sağol
- 1 yıl
Sende olmasan ne yapacam ben ya ALLAH razı olsun
- 1 yıl
Şey dedim ooo söylesem mi acabaa diye yazdım daha cvp vermemiş direk diyer mesajı atim mi
- 1 yıl
yok yok cevap yazsın öyle ısrar eder zaten büyük ihtimalle söyle falan diye
- 1 yıl
ne demekk💅🏻🌼
- 1 yıl
Söyle dediğinde ne diyim sen bana şimdi söyle kesinlikle söyle diyecek sonra sen gidiyon cvp vermiyon ben nasıl cvp vereceğimi bilmiyorum 😂😂
- 1 yıl
işte güzel düşündüm güzel olan bişey zaten kötü düşünülmez falan de yani
sütü çilekli seni sürekli aslan parçası falan diyip random at tatlis olur bence sjdj - 1 yıl
Tamam 😂😂😂
- 1 yıl
Ama hayla cep vermemiş 2 buçuk saat oldj ben yazmiyim mi
- 1 yıl
ya askerde olduğu için normaldir ama yaz yine de cevap vermediğine göre merak etmiyosun de random at hani ironi yapiyormussun gibi olsun sonraki mesajda da napıyorsun çok yormasınlar seni falan de
- 1 yıl
Şöyle mi desem cevap vermediğine göre müsait değilsin fazla yormasınlar seni
- 1 yıl
Böyle mi yazim
- 1 yıl
olurr evet evet yaz
- 1 yıl
Dedim kine cvp vermediğine göre müsait değilsin yoruyor lar mı seni. ister misin yok bilerek cvp vermedim desin 😂😂😂😂
- 1 yıl
Gürüldü atmış bana
- 1 yıl
Ne yapim
- 1 yıl
müsait değildir belki
- 1 yıl
biraz bi bekleyelim yarına kadar yazmazsa anlarız o zaman bilerek attığını
askerlikte bazen telefon yakalanıyor bazen o an saklıyosun sonra unutuyosun falan birçok şey olabilir yani - 1 yıl
Yok bilerek yapıyor kesin o sevmiyor ya beni rezil oldum 😂😂
- 1 yıl
hayır ya öyle bişey yapmaya hakkı yok ya adam gibi konuşmak istemiyorum desin ya da konuşacaksa da düzgün konuşsun
- 1 yıl
Kız yok yok terkrar yazdım çift çizgi oldu biliyor musun ilk vukatı değil yapıyor böyle görüldü olayını
- 1 yıl
İşte konuşmak istemiyorum demiyor bilerek yapıyor beni çıkdırtmış artık
- 1 yıl
ya aşkım karışmak gibi olmasın da 4 yıldır deniyosun bir yerde zorlamasan mı artık
hani kendine saygısızlık yapiyosun her şeyden önce
ayrıca sen bi bıraksan çocuğu uzun süre bir yazmasan esek gibi geri döner sana arar sendeki o ilgiyi - 1 yıl
Karış ALLAH aşkına karış yoksa. İşler daha kötüye gidiyor tutamıyorum kndimi biri bana bir akıl vermezse hep böyle olacam engelesem mi silsem mi numarasını ne yapim
- 1 yıl
ya bak beni dinle kaç yıl uğraştığın değil konu sen bir yerden sonra kendini baskılıyosun ondan başkasını sevemem dört yıldır birakamiyorum bırakamiycam falan diye aslında kendi kendini manipüle ediyosun bir akışına bıraksan aslında içinde ona karşı bişey kalmadığını göreceksin
özgürleştir yani kendini - 1 yıl
seni görmedim ama çok güzel biri olduğuna eminim
ve dört yıldır birine sadık kaldığına göre çok karakterli biri olduğuna da eminim
o yüzden birinde takılı kalmanın anlamı yok
kendini düşün ya, hayattaki her şeyden önemlisin sen o bedeni sen taşıyorsun kendine böyle bir saygısızlığı yakistiriyor musun bunu bi sor
ya da kendine haksızlık etmiyo musun
öz saygı her şeyin de önünde gelen bişey - 1 yıl
Deneyecem en azından kendim için bir şey yapmış olacam ne yaparak başlaya bilirim numarasını mı silim ne yapim
- 1 yıl
aslında bir adım atsan ama emin bir adım alışkanlık gibi bişey olduğunu fark edeceksin
yani olmayacak biri için kendini üzmektense neden önüne bakmayı seçmeyesin ki
bu yaşlara bir daha dönmeyeceksin kendine yazık etme - 1 yıl
Çok teşekkür ederim sende çok iyi birisin gerçekten Allah senden razı olsun utanıyorum şu an kndimden
- 1 yıl
ya şöyle bence içinde kalmaması için yarına kadar bi bekle bakalım bilerek mi görüldü atmış yoksa müsait olmadığı için mi
sonra yarın içinde kalmaması için içinden gelen her şeyi dök bir mesaja ona karşı ama her şeyi yaz ben daha fazla çabalamak istemiyorum 4 yıldır yeterince çabaladım
bu saatten sonra olmasını istersen sen çabalarsın istemezsen de olmaz zaten de en sonunda da dök içini yani - 1 yıl
İçim paramparça o kadar kötüyüm ki anlatamam ne yapacam ne edecem bilmiyorum Instagram hesbında konuşuyor duk aradaa takip leşmiyoruz engelim mi silim mi ne yapim
- 1 yıl
sonrasında önümüze bakacaz
öncelikle dertli şarkı dinlemek yok onlar insana olmayan aşkı bile yaşatıyor 😂
bir uğraş edin okula gidiyorsan ders çalış ya da bir kitaba başla ya da bir diziye başla spora başla düzenli yürüyüş hani herhangi bişey artık ne istersen
özgürleştir yani kendini
şöyle düşün 4 yıldır yeterince uğraştın elinden geleni yaptın
bu saatten sonra olacaksa da o çabalar bu kafayla hareket et
vicdanın zaten rahat önüne bak
- 1 yıl
Neden cvp vermedin diye yazdım zaten tekrar o canım lığı yaptım biliyor musun içimde kalsa ölsem de ne olursa olsun içindekileri söyleyemem biliyor musun niye defalarca seni sevmiyorum istemiyorum diyen biri var karşımda ben aslında canım biriyim
- 1 yıl
bazı zamanlar aklına çok fazla gelecek belki dayanamayacak hale geleceksin ağlayacaksın falan ama kendini kontrol etmen lazım yazmaman lazım yavaş yavaş o da geçecek
şöyle düşün eşini kaybeden var, kaç yıllık eşi tarafından aldatılan var hani onlar bile önüne bakabiliyorsa sen tabiki de bakarsın
kendinin, güzelliğinin, karakterinin farkında ol ve ona göre davran
emin ol eğer olacaksa bu sefer o çabalar, çabalamazsa da demek ki senin bu kararı alman en iyisi olmuş deriz - 1 yıl
ya hayır zaten seni sevmiyorum dedi diye rahat olman lazım sevmiyosa kırılmaz da sana o yüzden içindekileri baştan sona dök ki rahatla emin ol iyi gelecek
mesajları da silip silmemek sana kalmış ama ben olsam böyle ciddi bir karar alsam silerdim - 1 yıl
Sosyal medeya hesplarımk kaldırırım o zaman telefondan uzak dururum ki ona yazmiyim sence beni tamamen unutur mu unutmasın
- 1 yıl
ya onu boş ver o naparsa yapsın konu sensin su an senin içinde bitirmen gerekiyor
- 1 yıl
Eyer böyle bir karar alırsam demez mi askerdeyken yaptın askerlik deydim diye
- 1 yıl
ya Allah aşkına 4 yıldır uğraşıyorsun
bırak o ne derse desin ne düşünürse düşünsün 4 yıldan bahsediyoruz koskoca dört yıl
onun ne düşündüğüne değil kendine odaklan tamamen
olacak olan 4 yılda olurdu zaten
bu saatten sonra olacaksa onun yazması onun çabalaması lazım yapmiyorsa da baybay - 1 yıl
Peki sence numarasını silim mi kalsın mı durumlarıma bakar
- 1 yıl
Tamam ya ben daha değerliyim ne zamana kadar kendimi böyle düşürecem demi
- 1 yıl
ya sen her şeyden ve herkesten daha değerlisin hayatta ilk kendini sevmen kendine saygı duyman lazım ki başkaları da seni sevsin sana saygı duysun
numarasını da silme ya amaannn umursamayıp silmeye bile usenmis diye düşünsün jsjxj
zaten numarası ezberindedir kesin silsen de bir anlamı olmaz
ama göndermeli duygusal durum falan atma - 1 yıl
Evet ezberimde unutamam kesin de numarayı o yüzden dediğin gibi yapacam sanki hiç umrumda değil miş gibi yapacam
- 1 yıl
ama bak iyi düşün bugün önce senin istemen gerekiyor
iki üç gün sonra ay ben yapamıyorum deyip yazma yani - 1 yıl
Senin dünden beri bana söylediklerin aslında resmen içi sesim oldun
- 1 yıl
senin için en iyisi bu ama emin ol
- 1 yıl
Hayır yazmicam 1 ay kesin yazmam ondan sonra da alışırım yazmamaya
- 1 yıl
konuşmak istersen ya da kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin
dediklerimi de iyi düşün
umarım kendin için en iyisini yaparsın ve güzelliğinin eşsiz bir birey olduğunun farkına varırsın - 1 yıl
Kesinlikle yazacam çok teşekkür ederim çok çok çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun senden
- 1 yıl
ayy senden de rica ederim ne demekk💗
- 1 yıl
🥰♥️♥️
- 11 ay
Ben geldin 😂😂
u
1 yılSeni sevmeyeni sevme hiç bir zaman
00 Yorumlau
1 yılama o sana gelmiyor
00 YorumlaSendevsevme
00 Yorumla