Selams
ne demek şifrem doğum tarihlerimizin, memleketimizin plaka kodları, tanışma yıldönümü ve isimlerimizin baş harfi kombinasyonu değil 😒¿

Selams
ne demek şifrem doğum tarihlerimizin, memleketimizin plaka kodları, tanışma yıldönümü ve isimlerimizin baş harfi kombinasyonu değil 😒¿

Kadınlar tarafından talep gören erkek adamın, şifresini vermemesi lazım. Verirse, bu bir eziklik betalık göstergesidir. Ama çekici olarak tanımlanan alfa erkek, kadına sosyal medya hesabını kısıtlatabileceğ gibi; kontrol de edebilir.
Asla da kadına sosyal medya şifresini vermez, baskın karakter özelliğini korur ve kadınlar İlişkide baskın erkek tercih ettiğinden dolayı da bu erkeği arzulanır ve kadınlar bu erkeklerle seksini yaparlar. Sosyal medyasını kadına teslim eden betalar ise, her daim kadınlar için sadece banka olarak görülmeye devam edecektir. Çünkü kadınlar ezik betaları iliklerine kadar maddi anlamda sömürdükten sonra, şutlamasını bilirler. Boşuna dememişler: " Alfa dölleri, beta öder "
Bu yüzden biz Red Pilciler beta erkekleri, Red Pil kuramıyla kadınlardan soğutup kadının kölesi olmaktan kurtarmaya çalışıyoruz. Betalıktan kopuş, hızla artıyor. Kadınların evde kalması, bu yüzden artıyor. Çünkü alfa erkek, kolay seks yapabildiği kadınla evlenmez. Beta erkekler de Red pili benimsedikçe, kendinden tecrübeli kadınla evlenmek istemiyor ve orta çekici sigma erkek oluyor..
Peki Red Pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir.
Güvenmediği için olabilir. benim sevgilim olsaydı tüm sosyal medya şifrelerimi verirdim tabi ki de.. bir insan şifresini vermiyorsa kesinlikle sakladığı bir şey vardır.. ben mesela şifremi verirdim istediği zaman da girer bakardı ne olmuş ne bitmiş zaten saklayacak bir şeyim de yok :D zaten bir de öz alanına saygı duyulması lafı da bana saçma geliyor sonuçta sevgilisin insan sınırını bildiği taktirde neden öz alanına işgal olsun ki.. sevgililikte ya da evlilik de bence özel alan yok her şey birdir
Kim kime güvenmemiş oluyor
Vermek istemeyen
vermek istememenin altında mutlaka bir sebep vardır
Yani olabilir kişiye göre değişir
Özel alanına saygı duyulmasını istiyor olabilir gayet normal bir şey eğer ki zaten şifresini filan isteyecek kadar bir problem varsa ortada kişinin hissetmiş olduğu aldatma şüpheleri doğrudur benim olsa mesela hiç istemem çünkü yapacak olan yapar yani kontrol etsen de yapar giderse gider kalırsa kalır kendine kalmış artık fjfjfj benim boşvermişlik seviyesi ama😂
😅
Ben gayet anlayabiliyorum bu durumu. Sevgilisine güvenen biri zaten onun hesabina girip gözcülük yapma ihtiyaci hissetmez bu 1. Ayrica özel alan diye birsey var. Sevgili müessesinde, birak onu, evlilikte bile bukadar transparan olmaya söz vermiyor insanlar. Kimseden de böyle birsey beklenmemeli diye düsünüyorum. Herkes girecekse sifre koymanin anlami ne?
Sevgiliye “herkes” muamelesi yapanlar bi sussun ya
Sevgili cok lakayit bir kelime = potansiyel herkes. Bunu bilmeyenler bi sussun ya.
Saçmabirkişiliksiniz :D
Sizde herkes gibisiniz, hiçbir özelliğiniz yok.
Aksini iddia eden de yok
Cevap
70Cevap
Alengirli mevzular çeviriyordur ondan, saklayacak bir şeyi olmayan bu konuda problem çıkarmaz. Tabii hayatım al şifrelerim der uzatmaz...
Evet belki o cümleyi duyunda vazgeçeceğim :D
Aynen 😄
Özeli olduğu için vermek istemez. Ayrıca bunu teklif edende güven sorunu vardır bence.
Güven sorunu olduğunu düşünmüyorum. Şu siteyi alalım ele, burada onun ne gibi özeli olabilir mesela?
Gayet normal bu düşünceye sahip olması, ne oluyorsa bu ortamda oluyor, üstüne bir de saklama gereği duyuyorsa didiklemek bizim hakkımız. Ayakta mı uyuyalım ne istiyor bu millet :D
Veririm 😌 adam sevgilim hayatımı paylaşıyorum, daha özel şeyler yaşıyorum. Neden vermeyeyim? Tabii bahsettiğim bir iki haftalık ilişkiler değil
Bir insan bir insandan neden sosyal medya şifrelerini ister diye düşündüğü içindir.. 😅
Normıll bi insan mı, sevgili kişisi herhalde 🙄
Sevdiği ve hayatına aldığı insanın neden bilgilerine erişmek ister?
Çünkü hayatıma ne almışım bilmek benim hakkım :D
Bilmediğini hayatına almazsan, sorun çözülür.. 😂
Hayır hayatıma aldığım insanın özeli olamaz oke :D
Almak değil paylaşmak.. 😂
Kendinle çelişmektesin :D sanırım aklını bugün fazla karıştırdım identityKa
Kapak fotoğrafım her şeyi açıklıyor.. 🙄 Şüphesiz bu gün aklım biraz gitti sonra hemen geldi.. 😂
😁 hayal ürünü mü olayım nedir yani
Seni beynimde tasarlamış olamam, olamam değil mi? 😂
🙄 bunu bana cidden sormuş olamazsın değil mi djfj
Sen gerçeksin, tamam.. Bunu günde bir kaç kere kendime hatırlatacağım..😂
Ben hatırlatırım kendimi sana :D
Unutursam, söylerim.. 😅 Kendimi paradoksa...
Unutursan nasıl söyleyebilirsin acaba :D
E bir zahmet paradoksu da sen çöz, her şeyi devletten.. 😂
Çözemiyorum :D
O zaman.. 💃🕺
Çözzzz :D
@Kerrmitt her şey karşılıklı.
Vermeyenden korkmak lazım yılan bunlar yılan
En çok hemcinslerin :D
Kendine güveni olmayan karaktersiz hemcinslerim 😂😂
Kendine güveni olmayan başkasına nasıl güven versin :D
Bizden uzak olsunlar aman aman 😂
Sana katılıyorum ilk defa :D
Bu daha başlangıç 😂😂
Neden vermek istemez. Çünkü sosyal medyadan flörtleştiği, sevgili olduğu, hatta karşılıklı başka kimseler vardır o yüzden. Kısacası saklaması gereken bir şeyler vardır. Yakalandığı zaman ağır sonuçlarla karşılaşacağını biliyordur. Toksik bir bireydir yani.
Bir kadının benden sosyal medya şifresini gizlemesi... İstediğim zaman bu benim özelimdir diyerek savunma mekaniği içine girmesi... Bu benim için doğrudan doğruya ayrılık sebebidir. Soyunup çırılçıplak yatağa girdiğim her yerine dokunduğum, her yerinden öptüğüm hatta içine girdiğim bir kadının benden saklaması gereken ne özeli olabilir. Belli ki aldatılıyorum. Bunun başka bir açıklaması yoktur.
*Neden vermek istemez. Çünkü sosyal medyadan flörtleştiği, sevgili olduğu, hatta karşılıklı nudeleştiği başka kimseler vardır o yüzden.
@Sosyetic_SheqiiL Bu arada farkettim de makyajsız halin de güzel.
Gerek duymaz. Çünkü telefonum irtadadir zaten. İstediği an benim telefonumdan girip herşeye bakabilir. Sadece telefon şifremi bilmesi yeterli ki o zaten kamu malı. Cocuklar bile bilir. Normalde onu da koymam da çalınır vs. Diye koyuyorum.
Asıl olay şu. Erkek ya da kadın Kim orjinal sosyal medya hesabından çapkınlık yapip , yazisacak kadar sal*k olabilir. Ben şifreyi vermeyi reddetmesini değil de o kadar s*lak olmasını kabul edemem 😂
Aferin sana ceo
Bir insan neden başkasının sosyal medya şifrelerini ister? Güvenmiyorsa ayrılsınlar 🤭 Kimseye şifre vermem, kimseden de şifre istemem. Hayır bir de telefondan tut da, Instagram, bankaya kadar tek bir şifrem var. Biri eline geçirirse hayatım kaydı. Ne verecem 🤭
İşte bu kafadan dolayı, ilişkilerin ömrü kısacık.
Ben de tam aksini düşünüyorum. Herkesin kendine özel bir alanı olmalı. Sadece eşinin değil, hiç kimsenin dahil olamadığı. Bana kalırsa da bunu bile kabul edemeyen zihniyet yüzünden kısa sürüyor ilişkiler.
O alan asla sosyal medya olamaz!
Onu kişi kendi belirler diye düşünüyorum. Bana ait alan bir çalışmayı odası ise o, sosyal medya ise o, ne bileyim arabanın içi ise o… Ayrıca sosyal medyaya bu yaklaşım neden?
Evet tabii kendi belirler. Ben mesela şahsen “şifremi vermem” diye direten biriyle olmam. Sevgililik benim için, bugün var yarın belki babında ilerlemiyor. Bana yeterince şeffaf olmayan, olamayan biriyle yapamam. Neden sosyal medyaya karşı tutumum böyle, çünkü görüyorum bu sitede bile sevgilisi olan insanların neler yaptığını hemen hemen herkes biliyor. Bana o güveni verecek, şifresini bileyim ama girmeyeyim mesela
Ben de şöyle düşünüyorum, benden o şifreyi istedikten sonra hiç girmese ya da 10 sn sonra bile unutsa fark etmez. Nihayetinde istedi. Milletin ne yaptığı beni niye ilgilendirsin ki? Tabiri caizse, ben sadece kendi hesabımdan sorumluyum. Bana herkes gibi davranan, bana güvenmeyen biriyle olamama ben de 🤭
Millet ne ya? Sevgili dediğin kişi. Aman neyse..
Diyorsun ya burada bile neler görüyorum, diye… Ondan dedim milletin ne yaptığı beni niye ilgilendirsin diye. Ben biriyleyken ona herkesten farklı davranırım, aynısını beklemek çok olmamalı… Neyse tamamdır 👍
Narsist kişiliktir.
Şifre meselesi kadar zor bi algoritma da yok işin doğrusu.
Matematikte bile böyle p. is problem yok 😃👍
İstemese de vermeyi teklif et :D tüm sorunları çözer gibi
Çözüm o tabi ama güvendiğine pişman edilme korkusu da söz konusu. Hani derler ya oyun içinde oyun diye, o büyük sıkıntı..
Oyunsuz ilişki yaşayamaz hale mi geldik
Tam yaraya temas ettiniz
Eş bile olsa sosyal medya şifrelerinin verilmesini uygun bulmuyorum. İnsanların bir özeli var ve şifre verildiği zaman bu özel alan ihlal edilmişi oluyor. Ben arkadaşımla bütün sosyal medya hesaplarından konuşurum ve hayatımdaki kişinin bunları görmesini istemem. Bu yüzden sosyal medya şifrelerini vermeyi aklımdan geçirmem.
Anlamadığınız nokta şu;
Aldatacak kişi ne kadar kontrol ederseniz ne kadar sıkarsanız sıkın gider aldatır
En güvenilen adamlar arkadaşlarıyla kaç defa pavyona gitti bir kere aldatmadılar eşlerini
Eşlerin en güvendiği adamların sevişmediği kadın kalmadı
Bu yüzden yok aşkım şifreni ver yok şu falan demeyin sıkmayın adamı kendinizden de soğutmayın
Ben olsam bende vermem beğeniler hatta hemcinsinle konuştuğun özelin gelecek bir mesaj bile hayatındaki insanın bilgisi dahilinde oluyor bu çok ağır bir kısıtlama güven olmalı arada tabiki yan yana iken çok şüpheye düşersen bir göz gezdirirsin ama yapacak olan her türlü yapıyor
Tamamen orjinal bir ilişkide gizemler sırlar kesinlikle olmamalı.
İlişkiyi bir bütün halde düşünecek olursak iki tarafında bahane sunmadan masaya koyması gerekiyor şifreleri.
Gizleyen saklayan birinin mutlaka kendine göre bir gerekçesi vardır. Bu gerekçeyi karşı taraf anlayışla karşılar mı hiç zannetmem. Zamanla büyük probleme yol açabilir.
O yüzden şeffaf bir ilişki isteyen kendini ispat etmeli. İspatsız ve sadece söylemlerle bir ilişki yürümüyor..
Bir şeyler çevirdiği içindir ama şifre istemeyi mantıksız buluyorum. Güven olmalı bir ilişkide. Güven yoksa ilişkinin manası yok. Haa şifresini verse de karşı taraf fake hesap açıp yine istediğini yapamayacak mı sanki?
İsteyen istediğini her türlü yapar zaten ama orjinal hesabına illaki bir yansıması olur :D ilerlemiş bir şeyler söz konusu ise. Şifre istemeyi mantıksız buluyorum diye bir şey olamaz, bir ilişki içindesin ve sevgili dediğin şifreni verir misin demiş, tabii veririm rahatlığını görünce açıp bakmayacak bile belki.
Ben vermeyeceğimden demiyorum. Hiç gizlim saklım yok ama benim düşüncem bu yönde. Gizli telefon kullanan bile va. Her şey sosyal medya hesaplarından ibaret değil sayın uber moderatörüm 😂
Sen hiç gün yüzüne çıkmayan yalan ve yalancı gördün mü? :)
Dün bir arkadaşımla konuştum. 5 yıllık ilişki yaşadığı çocuğun onu aldattığını ayrıldıktan 4 sene sonra öğrendiğini söyledi bana 😂
İş işten geçtikten sonra bir önemi var mı sence yalanın ortaya çıkmasının
İşte kesin “şifremi vermem” tipidir.
Bunu sormadım da zeki insan her türlü bir yolunu biliyor yalanı gizlemenin..
Zeki insan işi mi bir şeyleri gizlemek, ya nefret ediyorum bu dönemden yemin ederim.
Zekayı kötüye kullanmak oluyor ama çok öylesi maalesef ya..
Şifresini istemem ama istediğimde vermiyorsa vardır bir şeyler. O isterse veririm tabi ki neyi saklayacağım ama hesabımı kapatmayacagina emin olup güvenirsem 🙄😂
Hıı biz veririz zaten :D
Bana gönlünü verdiğini biliyorum zaten yavrum :D
O zaten sende güzelim 🤤
Gizli bir şeyler olabilir ya da vermek istememesi tercih meselesi olabilir. Bana güvenmiyor mu? Diye düşünebilir.
Düşünsün ama versin :D
Ben alırım ve veririm şifremi ne var ki yani😀
Biz kadınlar çok şeyiz ya :D yapmamalıyız ok mu
Skdhsfs
İstendiği halde ısrarla vermiyorsa gizlediği bir şey vardır, sevgilim benden şifre isteseydi verirdim çünkü gizli saklım yok.
Adam dediğin şifreyi mecburiyetten almalı.. protoko gereği.. çırılçıplak.. yarı çıplak. şeffaf. içi gözükür.. aleni olmalı..😅 adam dediğin kuytu köşelerde bir şey saklamaz.. herşeyi ortada olur..
Helal 😌
☺️✋.
Daha erkendir bunun için. Zamanla senden emin oldukça daha açık olacaktır. Ayrıca şifre vs istemekte bence bir güvensizlik göstergesi. Kalbin hisseder güvenip güvenmeyeceğini.
Ya zaten iki günlük sevgiliden bahsetmiyoruz :D
Şüphen varsa elbette gidermesi, sana güven vermesi gerek.
Sadece teklif etmesi bile yeter bence
Bir şey olmaz ya. Samimiyetin taklidi olmaz
Kadınlar çok karıştırıyor çünkü hesapları. Bir de kendi kendilerine fotoğraf ekliyorlar herkes görsün diye. Bazen sıkıntı çıkabiliyor o gibi durumlarda 😄
Adam akıllı insanlarla birlikte olun madem 😬
İnsanın içinde ki merak o 😂
Neyin merakı?
İşte ne var ne yok hesabında merakı.
Sen merak etmez misin
Yok etmem. bir şey olursa anlarım zaten.
Kuruntu yaparım o da bana yeter diyorsun :D
😂. İllaki bir şey olacak mıyım 🤣
Bu konuda duruşunu merak ettim Kartal kişisi
Peki kuruntu da yapmam merakta etmem. Sıkıntı varsa anlarım 😊
Seni ayakta uyuturlar 😅
Yok ya. Sen öyle san 😂
Sosyal medya şifresi istemek özel kişisel alana saygısızlık olur oyuzden ne isterim nede veririm sevmek güvenmektir içinde şüphe duygusu varsa ozaman o ilişkiyi devam ettirmiyceksin
İşte bu tür şeylerden dolayısı ilişkiler cumadan pazara :D
@Sosyetic_SheqiiL Pazardan mezara 🤣🤣
O eskidendi. :)
Özellikle vermem. Neden seninle aşk yazışmalarıma dahil edeyim ki sen benim özelimsin. Problem olacaksa al derim ama bakarsa o güvensizlik ilişkisinde bulunabilmek zordur
Yani kastettiğim aslında şu inatla şifremi vermem diye direten tipler. Özele saygısızlık gibi de gelmiyor ayrıca bana. Misal buranın şifresini istedin diyelim :D bu sitede ne tür bir özeli olabilir?
Ya verebilmeli o ayrı, vermiyorum derse yakarım 😂😂
Al işte biliyordum aynı düşündüğümüzü :D
Ben de vermem şahsen. Hayatım sadece ondan ibaret değil neden arkadaşlarımla ve hatta ailemle olan diyaloglarıma dahil olsun ki. Bu kadarının abartılı olduğunu düşünüyorum.
Hayır bebeğim en azından “tabii sevgilim al” diyebilmeli :D
İsteyeceğimden değil de işte aman :D
😬💞
Şifre neden koyarlar ya da şifreli olduğu halde açtığında mesaj kutusu vs tertemizdir, Bu ayrı muamma !
Temizliyorlar çünkü :D
Yok ya , asosyaldir 😂
Yok be :D
Polyannalık yapmayayım 😅bence de
Çok büyük tepki veriyorsa kesin sakladığı vardır..:) Ama ben gene de istememe taraftarıyım güven yoksa zaten sürdürmek yıpratıcı, anlamsız..
Aslında şöyle, kim kime güvenmemiş oluyor? Şifresini bilmediğim için isteyen ben mi yoksa bana şifresini vermekte direnen sevgili mi?
Neden versin ki şifrelerini. Özel alan kalmalı tabi ki. Benim ailemle arkadaşlarımla konuşmalarımı niye bilmek istesin
Sadece ailen ve arkadaşların? :D bilse ne olur sence? Mesela girdi hesabına ama içerikleri okumadı.
Hayda :D ne çabuk ikna ettim
😬 güzel anlaştık
Tarihe geç bunu :D
Çerçevelet duvara as kxcksj
Öyle söylerler :D
En çok ben 😂
Bilmediğim bir şey söyle banaaağğ ayh 😃
Bilirim bilirim :D
İstemem, o isterse karşılıklı veririz şifreleri. Yoksa , istediğim zaman telefona bakmaya izin vermeli ama.😛
Direnmemeli :D
Bu sosyal medya olayi sevgililer arasinda bikinlik getiriyor.. ikisi kapatmali bence..
Kapatmaya da kimse yanaşmıyor. Sanırım kafalar şu şekil “amaaan sevgili mi o da kim” 😅
Ben istemiyorum bu tiplerin soluduğu havayı solumak
Yedek kulübesinde hamle oyuncularini saklayan uyanıktır, kırmızı kartı yediğinde oyuna atmaya hazır olsun istiyordur.
İşte bu.
Neden versin ki? Kapı şifresi mi bu? Özel diye bir şey var. Banka personeli dahil kimseyle paylaşmıyorum.
Verecek, verebilmeli 😒
Vermeyi istememek bunlardan hangisi
Karıştırma aklımızı 🙄
😒
Sosyal medya hesaplarım yok kullanmıyorum. İş ev spor derken vakit kalmıyor zaten
Burası var mesela
İstersem vermezse altında illaki bir şey ararım bir kez şüphelendim mi daha da güvenmem
Evet, “verebilirim” rahatlığını görmem lazım
Bence de
Neden vermek ister ki? Kontrol ediyorsa güven duymadığını düşünürüm
İlla kontrol amaçlı diye düşünmemeli, ben de aksine saklama gereği duyuyorsa tepkili olurum
Asla vermem demiyorum ama şifrelerimizi bilsek girip bakacağımızı da zannetmiyorum. Vermemekte ısrarcı olması girip bakmasıyla eşdeğer benim için ikiside rahatsız eder beni.
Heh işte, ben de öyle “girip bakacağımı düşünmüyorum”
Şifre istemeye gidiyorum😂
😃 eyvah apaçi affet bizi sjjdjs
Istemiyodur kendi tercihi zaten insanlar güvenmedigi insnalarla sevgili olmaya bayılır
Çok güvendikleri de onları ayakta uyutmaya bayılıyor misal
Ehh işte artık şaşırmıyorum
Ben şaşırıyorum aslında, sevgili denen insan “şifremi vermem” diyemez bunu sineye çekip “canı istemiyordur” rahatlığı neye dayanayarak oluşuyor insanlarda anlamıyorum. Güvenmek veya güvenmemekle alakası yok. İstediğim anda, tabii ki cevabını alabilmeliyim.
Evet tabikiide ala bilimeli ama ben şahsen güvenmedigim insanla sevgili olmam zatende hiç sevgili yapmadimda demeki kimseye güvenmiyorum sdfsfsd onu demek istiyorum ki yok şifresini versin yok telefonuna bakayim gibi baskilar oluyor ilişkide eğer karşi taraflar bir birlerine güvenmiyolarsa bitirsinler ilişkilerini bu kadar basit kimseyi kıstlamamak gerek güven yoksa yol versinler
Yok sevgilin olursa bir gün :D tekrar bu konuyu masaya yatırabiliriz. Pek birbirimizi anladığımızı düşünmüyorum şu an.
Belkide anlamamışızdır ama güvenmeyeceğim şüphe duyacağım birisiyle neden sevgili olayım ki , biliyorum tecrübeye sabit konuşuyosun, ama ben sınırlarımı söylüyorum bilemeyiz bir gün fikrim değişe bilir ama anlık olarak düşüncelerim bunlar😃
Tabii ki, güvenmeyeceğin biriyle sevgili olmamalısın zaten ama bu konunun güvenle alakası yok. Bu sevgilinin sana şeffaf olmasıyla alakalı. O telefonu elime alıp bakabilmeliyim, şifresini sormadan. O da keza öyle. Eğer ben kırk yılda bir şifreni alabilir miyim diye sorduktan sonra hayır cevabını alırsam altında bir şeyler ararım ve ayrılırım.
Anaa ben şimdi tam olarak anladim sfsfsfgs tabikiideee isyedigimde o telefonu elime alıcam oda tepki vermicek aksi taktirde kötü seyler olur sfsffss
😃 biliyordum derdimi anlatamadığımı sjdjjs
Sfafafs aman bende anlamakda kıtım bu aralar sfsfsgsgd
Estağfurullah 😅
Şifrelerini kendin biliyor musun diye sorsana bi 😳 Bi tane kredi kartım 2 tane banka kartım bu yüzden blokeli. Sosyal medyayı hiç bilemem telefonun başına bir şey gelirse heralde her şeye sıfırdan başlarım 🤦🏻♂️
Büyük ihtimalle aldatıyordur başka açıklaması yok , olamaz..
Sakladığı bir şey yoksa şifre vermem diye diretmez kimse :D
Tabikii😃hepsini bir odaya kapatmak lazım
Muhtemelen zaten kendini bir odaya hapsetmiş insan kişisi onlar. 😅 ben hiç bir şey yapmam
😄✨
Sevişin, öpüşün herşeyi yapın. Bedeninizi, hatlarınızı ezbere bilsin ama şifre olunca o benim özelim yaa. Hangi özel? 🤣
Ne karıştırdığımı görmesin demiyor da özel diyor haha
🤣🤣🤣👍
Süpersin 🙏
Neden versin ki? Yani zaten yanında görüyorsun bakmak istersen birs ey varsa gösterir şifreleri neden versin? Sen griis yapınca onda kapanıyor ya hani bu durum takıntılı durum. Güvensizlik varsa sorunu kinusuo çözüm cozemiyorsaniz ayrılın
Kişisel bilgidir. Nokta. Sevgiliniz, eşiniz dahi olsa sosyal medya hesaplarının şifrelerini isteyemezsiniz. Buna haddiniz yok. Güvenemiyorsanız, gizli saklı işleri olduğunu düşünüyorsanız ayrılırsınız.
Bak orası özel
Niye versin
Ben kızları anlamiyorum
Sevgiliden daha özel ne olabilir?
Ben sevgilimle mi var oldum o kim
Ben ayrı bir şahsiyetim
Benim de özelim var
😒 ok
Bende vermem evlilik olana kadar
Bana saçma geliyor
Kız dakika başı açacak trip atacak
Kıskançlık krizinde olan kız
Hitlerden daha tehlikelidir
Veririm ben veya alır umrumda olmaz. Rahatım bu konuda. Sosyal medya kapatılsa daha sağlıklı olurda neyse.
Bu rahatlığı görsek kâfi
Çünkü o benim ve bana ait. İsterse gelsin benim uygulamalarımdan vs baksın hiç problem değil. Ama her bireyin kendi kişisel alanı da olmalı kendine ait eşyaları olmalı
Neden versin ki? Telefon özel alandır. Sevgilim telefonu evde bırakıp çıkıp gittiğinde bile dokunmam ki şifrsi yok. Bence tamamrn saygısızlık
Yani bir şey yapmaya gerek yok bence, şifremi verme taraftarı değilim ve ondan da istemem. Sevgiliyiz sonuçta aynı kişi değiliz.
Özel hayatımı neden başkasına vereyim? Sevgili baki mi ki güvenip vereceğim. Herşeyin bir sınırı olmalı, sevgili diye her alanıma müdahale etmeye hakkı yok.
Bir boklar yiyordur kesin diye düşünürüm ama ben istemem ya. Çünkü güvenimi tamamen kazanmadan manitası olmam.
Kişilerin özel alanları mutlaka olmalı. Ne kendim veririm, ne de karşı taraftan isterim. Bu denli yoz ve vıcık ilişkiye gerek yok.
Benim hesabım kimse bir şeylere bakıp algorıtmayı karıştırmasın bi zahmet illa kontrol edecekse benim telefonumdan baksın.
İlla şifre kombinasyonunda karşı taraf olmak zorunda değil ama şifreyi de vermem demekte olmaz kafada soru işareti bırakır
Arkadaşlarıyla özel sohbetleri, espirileri vardır. Bilinmesini istemediği kaçamakları (akla hemen aldatmak gelmesin) vardır vs vs
Yahu neden versin, o kadar boş vakti varsa gidip başka konuda eğitim alsın geleceğine faydası olur. Şifreleri alıp zamanı birşeyler aramakla geçirmek nasıl bir işsizliktir. 😁
Cahilbirkovansın
Neden versin sonuçta kişiye özel bir uygulama zorunda olduğunu düşünmüyorum
Böyle insanlardan uzak durmak lazım.
Zira güven kokmalı bir insan..
Birşeyler çeviriyordur ama bu illaki aldatıyor demek değil.
Özele saygıda diyebilirsin. ya da görmeni istemiyeceği şeylerde olabilir
Gizli bişeyi varsa vermek istemez ya da sakladığı bişeyi
neden versin ya, istemek büyük terbiyesizlik zaten
Herkesin kendine ait özel alanı vardır. Güvenmiyorsanız sevgilim demeyin.
Sosyal medyada atom parçalayacak kadar mühim işleri olduğu için 😂
Temiz hesap değilse vermek istemez. Her an birinden mesaj gelme ihtimaline karşı vermek istemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?