Ben meraklı gibi hemen kabul etmek istemedim şimdilerde o beni bahane ediyo, teklifi geçerliymişti ama benim onu sevdiğime emin olamıyomuş beyefendi 😒 ne alakaa? Neden böyle yapıyorr
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fazla naz aşık usandırır taktik yapayım derken sanırım incirler heba oldu
Galiba ama çok bekletmedim kiii neden böyle yaptıı?
Beklettiğin için düşünüpte karar verdiğini düşündü bence çünkü seven insan direk kabul ederdi bekletince demekki çok fazla düşündü ve şu an emin olamıyor
Ne yapmam lazımm yaa ilgisine çok alışmışım ilgiyi çekince çok kötü oldum benn
O konuda bir şey diyemem ne desem yalan olur
Emin olman için sevdiğin kız ne yapsa emin olursunn?
Açıkca söyle biraz naz yapayım dedim seviyorum lan seni aptal oğlan de gülümse 😀
Yaaa hayır söyleyemem böyleee
😂
Hemen kabul eden eziktir. Çok bekleten kendini bir halt sanan kaşşşardır
Ne hemen kabul ettim ne çok beklettim ortasıydı ama o yan çizdi neden anlayamadım 🤔
Demekki seni istemiyor
Ama ne biliyim çok ilgiliydi benimle rüyalandigini söylemişti çok iltifat edip istiyoduu 🤔
Ilgisine çok alışmışım şimdi ilgilenmiyo 😔 neden olabilir ki beni cepte mi gördüü?
Muhtemelen 😀 ya da başkası var onunla konuşuyordur o bitince sana geri yazar 😂
Offff. Bana da dün trip attı işte başkasıyla karisitiriyosun galiba dedim ben senden başkasıyla konuşmuyorum falan yazmış yalancı pislik
Senin ilk sevgilin falan mı bu 😀
5. Olacaktı ama olamadı. Her neyse başıma hiç böyle bişey gelmedi ki
Cinsellik konuştun mu bununla
Hayır konuşmadım ama dün ilk defa hiç yazmayınca o anlamda yaklaştım 😂 her neyse trip atip cikti bende hiç takmadim gece ben uyuduktan sonra bi 18 tane falan mesaj atip herkesten sil yapmış 😂 çok değişik bi adam anlayamadım. Sen anladıysan anlatır mısın
Bir psikolog olarak yorumlayayım,
Anladığım kadarıyla daha doğrusu anlattığın kadarıyla dengesiz maj dep. Sahibi biri gibi duruyor 😀
Onu bende anladım. şu an sevgilim olsun istiyorum ama böyle olmaz şimdi o geri çekildi ilklerdeki gibi ters yapıyorum yine sevgili olmak isteyecek gibi oluyo yokk.. niye böyle oldu yaa taktik ver banaa
Bence madem birini arıyorsun buna yol ver daha doğru direkt birini hayatına al
Birini aramıyordum ama istiyorum şimdi bu adamı 🤔 ve taktik istiyorum sizdenn
Gel benimle ol 😀
Yiaaaa
Tipim iyidir 😀
Ben karaktere bakıyorumm. Hem ben sevgili istemiyorum kii
Karakterim de iyidir. Tanışmanı isterim:)
İlgisine çok alıştım bi boşluktan aşağı düştüm sanki 😔
Bu şekilde yaklaşırsan çok boş kalırsın
Istek at konuşalım 😕
Ilk zamanlar abi diyodum ne ara bu duruma düştüm ya 😂
Bugün dışardayken aradım eve geçiyorum diye bana geliyosun sandim yazmış 🤔 ama ben sehirdisindayim 🤔
Attım istek 😀
Sana erkekmi yok çok güzel bir kadınsın
Nerden biliyosuuun
Bilirim ben bu sitenin en güzeli sensin
Güzellik bi işe yaramıyorr taktik lazımm. Taktik verir misin bana ne yapayım bu adamaa?
Onu boş ver sevse koşarak gelirdi amacı başka bunun sen işine gücüne bak hayatına katılmak isteyen biri olur hikayene elbet biri katilcak bu şimdiki adamdan uzak dur amacincinsellik olcak sadece kabul etsede bana güven
Ama cinsellik konuşmuyo ki hiçç. Dün ben o anlamda yaklaşır gibi oldum o kaçtı 🤔
Ee bende bazen hiç cinsellik konusmuyorum pusu yorum bakıyorum kadın bir adım attı hurra yatakta bitiyor ilişki beni yanlış anlama senin yaşın beş katı kadar yabancı kızlarla beraber oldum Türkleri saymıyorum bile bir önceki yorumum geçerli beni dinle işine gücüne bak
Isime gücüme bakıyorum, birini de aramıyordum ama bu adam iyi geldi bana ilgi anlamında.. devamlı yazardı 2 gündür ilgilenmiyo ve kendimi çok kötü hissediyorum. Nolursa olsun taktik vericek misin bana?
Kıyamam sana sen bu adamı çok mu sevdin çokmu yakışıkli
Hayır ama benim olsun istiyorum 😂
Beni al boş ver onu
Djdjdjdj
Şaşırırım
Yaa ben çok bekletmedim de teklifin halâ geçerli mi diye sorduğumda yan çizdi. Sizce neden olabilirr?
ne mal bir soru