Bu konu yüzünden 1 hafta aralıksız tartıştık. En son özür diledim, tamam sözümü geri aldım dedim ama beni kafasında bitirdiğini söyleyip gitti. Sizce haksız mıyım?
Bu konu yüzünden 1 hafta aralıksız tartıştık. En son özür diledim, tamam sözümü geri aldım dedim ama beni kafasında bitirdiğini söyleyip gitti. Sizce haksız mıyım?
Kim bilir bu lafın yanında neler neler dedinde adamın canına tak etti.
misal sen babet giysen sana deseki ''Bu ne böyle kezban gibi babet giymişsin'' diye onurun kırılır dimi? ama tabi sana göre kırılmaması lazım abartmaması lazım dimi. Adam haklı sonuna kadar haklı hemde. Bugün bu lafı diyen yarın her lafı söylemek diline kolay gelir. Geleceği görmüş resmen adam.
Adam haklı ben de cırt cırtlı ayakkabı bulsam giyerdim mesela :D Söylemek var söylemek var, sen 1 hafta sırf ayakkabı için adamla tartışmışsın üzerine gitmişsin o da haklı olarak bitirmiş.
Cevap
11Cevap
Eski sevgilinin ayak numarasını biliyor musun? Ona göre bir şey danışıcam sana
47 sanırım
Nerden almış ya onu biliyor musun? Ben de kullanmak istiyorum
Haksızsın ama keşke o da bundan dolayı bitirmeseymiş
Ya düşüncemi söyledim çünkü benim yeğenlerim var mesela, onlar henüz ilkokula gidiyor ve abim onlara cırt cırtlı ayakkabı alıyor. 30 yaşında ki adam sporda bağcıklı yerine cırtcırtlı giyince tuhafıma gitti çocukça geliyor
Ciddiye alınacak veya büyük bir tartışma yaratacak bir konu değil
Ya haklısın da seni terk edecek kadar ne yaptın çocuğa
sen haklısın cırt cırtlı giydiği kadar altındada ışıklar yansaymış
Çok gıcık şekilde söylediğini tahmin ediyorum. Gücenmiş
saygılı olöalıydınn adam haklı
Saygısızlık buysa diyecek bir şey yok
Bende giyiyorum bazen onun farklı tarzı var
Tamamda sen 19 yaşındasın o 30 yaşında. 30 yaşında adam böyle ayakkabılar giyer mi
Giyer niye giymesin yasla alakası yok cırt cırtlı ayakkabı kombineleri oluyor guzel
Bence cok tatlı keske manitam cırt cırtlı giyse
Tatlı olan ne ayakkabı mi yoksa sevgilime mi diyosun?
Sevgilinin neden ayrildigi belli ruh hastasi sizofren
Adli işlemleri başlatıyorum
Djsodhskdbakdbk
ne alaka ben de giyiyorum ağır sacmalamissin abla
Haketmişsin. O daha çok haketmiş
her doğru her yerde söylenmez
Adam haklı
Çok onur kırıcı olmuş
abartmışsın ne isterse giyer adam sanane
Haklı.
Düşüncemi söylemem beni haksız mı yapıyor
Boşanma sebebidir.
Bence cocukluk degil
30 yaşında ki birinin spor ayakkabilarda bağcıklı yerine bantlı giymesi sana normal geliyor demek ki
Niye abartiyosun ki hic anlamadim. Adam yakistirmis kendine sevmis begenmis alip giymis ne sorun var ki bunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?