Onu görmek için sabah 8 de kalktım yanına gittim ve kombinim bu şekildeydi. Kalkıp bana ozenmiyosun ben bile senden daha şıkım, sadece elini yüzünü yıkayıp gelmişsin dedi. Sizce de kötü mü bu kadar
Sevgilimle buluştum (4 yıllık ) kıyafetime bu şekilde laf etti?
S1laga bak de sen kendi tipine bak sabah kalkıp gelmisim seven her türlü seviyor kendimden de biliyorum bizimde uzun ilsikiydi ne hallerde gördü beni yine de böyle laf duymadım her halinle sevilmesi lazım şakadan demiş olabilir mi acaba
2
9 Yorumla
Soran
1 yıl
Hayır sakadan demedi baya baya bilerek dedi bı kendi şıklığıma bak bı sana bak diye
Elini yüzünü yıkayıp gelmişsin felann demeler yolda yavaş yuruyorum diye taklidimi yapıyor felan baya sinirlendim erkenden döndüm ysbinda kalmadım bile
15 kilo aldim ben fazladan yok kılo almışsın önceden bebek gibi kalıyordun benim giib dana birinin şimdi tam tersi oldu felan böyle kiloma da laf ediyor biraz zayıfla felan diye
Gözü dışarı kaymış sanırsam artık beğenmiyor gibi olmus seni ona göre kusur gördüğü yerleri söylüyor da önce bi kendine baksın yani o çok mükemmeldir sanki eski sevgilimde kilo al derdi zayıfsın diye ki kendisi de çok kilolu sayilmazdi giyimi bile kötüydü yani kendine bakmadan başkasına konusuyorlar yine de bir şey demiyordum sonra ben kilo aldım şimdi yüzüne bakmıyorum onun
Sanırım bende öyle olucam zayıflayıp bakmiycam bende yüzüne vurucsm kualk içindeki kirleri biel görüyorum. Zaten kavga ettim ben onunla bugün kapıyı csrpip çıktım küfür edip engelledi heryerden beni
Kombinin kesinlikle kötü değil, aksine gayet fresh ve rahat bir havası var! Açık renk tişört ve gri pantolon kombinasyonu her zaman sade şıklığın anahtarıdır. Sabahın erken saatinde, özellikle sevgilini görmek için kalkıp gitmişken tarzın tamamen yerinde. 🫶🏻 Spor ayakkabı da hem rahat hem de dinamik bir görünüm katmış. Özen göstermek illa abartılı bir tarz anlamına gelmiyor; önemli olan kendini nasıl hissettiğin ve tarzına nasıl yansıttığın. Sen kendini iyi hissediyorsan kim ne derse desin, enerjin parlıyor demektir! Pozitif kal, tarzının tadını çıkar. 😊✨
abla adamı șeyine sallamamıșsın. biraz özen hakikaten bu ne
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Sabah 8 de kalkip onun evine gidecektim üç saat yol var etken gel dedi bende duş aldım çıktım. Beni bir kafeye ya da gezmeye götürmedi ki gideceğimiz yer belliydi
Sabah 8 de otobüse bindim oraya vardığımda saat 11 di erken çık hatta bana 7 de bin 6 da otobüse bin felan diyordu bende 7 de kalktım duş aldm bunları giyindim çıktım. Bı sana bak bide benim şıklığıma filan dedi bana o kadar kırıldım ki gideceğimiz yer bir kafe bir gezme olsa neyse derdim hani eve gideceğimiz belli makyaj yapsam vakit lazım bende duş alip çıktım
Kafayı mı yemiş bu. Kızım bu tipleri nerden bulup aşık olup üstüne 4 senede devam ediyorsunuz
1
13 Yorumla
Soran
1 yıl
İzinli günümde onu görmeye gittim bana elini yüzünü yıkayıp gelmişsin bana özen göstermiyorsun bı sana bak bide benim şıklığıma bak dedi o kadar kendimi kötü hissettim ki
15 kilo aldim ben fazladan yok kılo almışsın önceden bebek gibi kalıyordun benim giib dana birinin şimdi tam tersi oldu felan böyle kiloma da laf ediyor biraz zayıfla felan diye
175 bin TL borç yapmış ben zamanind akr di çekmiştim taksiti ödemişti bana borc Olarak bende 20 bint ödemiştim sadece ona detsek olarak bugünde kalkmış bana diyor ki bana 10 bın TL versene borcumu odeyeyeyim yüzsüz gibi
Zaten zamanında kredi çektim taksitlerin kendisi ödedi bende 20 bin TL ödedim sadece destek amaçlı kalkmış benden para istiyor yüzsüz gibi bana 10 bın TL versene borcumu odeyim diye
İzinli günümde onu görmeye gittim bana elini yüzünü yıkayıp gelmişsin bana özen göstermiyorsun bı sana bak bide benim şıklığıma bak dedi o kadar kendimi kötü hissettim ki. Sabah 8 de kalkıp gittim bukuscagimiz yerde onun eviydi herhangi bir kafe ya da gezme degildi
Bunu sana demesi yanlış olmuş bu durumu ona söyleseydin senin için bu saatte geldim aldığım tepkiye bak diye. Sevgilim bana bunu deseydi ağzına bir tane çarpar başka birini bul derdim
Dimi sen neden böyle düşündün peki insna sevdiğinin kıyafeti kötü olsa bile yüzünü yıkayıp gelmişsin bana ozenmiyosun dışarıya ozeniyosun bı benim şıklığıma bak bı senin sikligina bak der mi ben bide sabahın ,8 inde otobüse binip yanına geliyorum bukuscagimiz yerde onun evi