Güncellemeler
+1 yıl
mal mal seyler yazmayin
Güncellemeler
+1 yıl
herkes kalbimi kiriyo siz komik saniyosunuz ama biz cok uzuluyoruz burdada dalga geciyolar gercekten keske olmasaydim. hepiniz pisliksiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Naim Süleymanoğlu muyum ben aslanım de, o nasıl tabir dingil
bana mi dingil dedin ona mi
Kendi boyu kaç
Eğer uzunsa sende ona zürafam de gül geç
keske birisi bana zurafa diyipte dalga gecse :( resmen iltifat
Aslında sevimli ama bu durumu rahatsız oluyorsan söylemelisin
Soylemeye utaniyorum bende guluyorum komigime gitmis gibi amz biktimmm boyumla ilgili sakalardan
Hayatını birleştirdiğini düşün birde... konuşmalısın
Üzüleme ya o seni kırmak için değilde seni samimi bulduğu için öyle demiştir. Senin üzüldüğünü ya da üzülceğini bilse bu kadar hiç dermiydi. Şakacı bir yapısı var demekki üzülme bu kadar
Evet sakasina diyo ama biktim surekli boyumla ilgili sakalardan teyzeler amcalar bile boyumla saka yapiyo seri katil olcam sonunda
İnsanlar sevdikleri insanlara şaka yaparlar demekki herkes seni seviyor. Ama insanların hepsi aynı şakayı yapınca birazda sende ters tepki yapıyor. Bu duruma alıştır kendini kendinle barışık olmayı öğrenmelisin bence
boyumu seviyorum fiziğimde cogu kiza gore guzel ama biktim artik surekli boyumla ilgili sakalardan kendilerini komik zannediyolar gina geldi
Madem kendinle barışıksın milletin öyle sözler söylemesi seni ırgalamamalı. Senle dalga geçenlerin ağzının payını ver her zaman bidaha dalga geçmeye cesaret edemesinler 😊
Bi sey soyleyince daha cok dalga geciyolar ben de guluyorum oyle daha az dalga geciyolar ama mesele sadece bikmak 😊 tsk ederim tavsiye icin
Rica ederim 😊. Aman milletin dış görünüşüyle dalga gecenler kendini bilmez insanlar bence. Milletin ağzı torba değilki buzesin. Sen kafana takma boşver de gitsin. Hoşcakal kib
tesekkur ederim yaaaaa 🙂çok anlayislisiniz
Yalan dünyada kimsenin kalbini kırmaya gerek yok. Teşekkür ederim güzel görüşün için 🤗
Bundan rahatsızlık duyduğunu söyle bence. Devamı gelir çünkü.
O boy rahatsızlığı olmuyor mu ya :/ ama Tatli bencee oda şakasına demiş
İnsan boyunu secemez. Arkadaşım 150 bayılıyorum ona. Kimi de kısa olanları sever takma bu kadar
143 cm ne lan sksksjsjssjjs. dikkat et insanlar arasında dolaşırken. allah muhafaza ezilir mezilirsin böcek gibi dümdüz olursun sjsjsn. kimse de farketmez
Komiksin
Boy konulardan dalga gecme cok sıkti direk ayrilirdm
Takip atabilir miyim? Aslında fotoğrafını merak ediyorum
Niyeki
Muze sergisindeki heykel miyi. ben hicmi 1.43-45 insan gormedin
Kötü bı niyetle demedim merak ediyorum sadece benim eski sevgilim 1.48 di mesela :) Dalga falan geçmiyorum yani
Benim boyum 1.84
Hayda ne sinirleniyorsun ki kötü bir şey mi dedim
1.84 mu 😧 bacagina gelirim anca 😣
Hahaha 😄 Yok bea hoş oluyor bence yani uzun boylu kadın sevmiyorum mesela ben
Gizliden çıkıp takip atayım mi?
Kısa seviyordur benim gibi
1.43 iyi mi sence
Ben çok seviyorum kısa kadın
Sende çam yarması deseydin
Güldüm istemsiz lxdnpsmd
komik deyil
Bence trol soru
hep birşeyler alıyo ne ya
Abi 1.43 ne bacak boyumla aynı neredeyse lan
senin bacana scim 😡 mal
Dua et tarla faresi dememiş.
defol git ya
Ayıp
Ayıp etmiş
Çok güzelmiş
ne guzelmis
Boyunuzu kastetmiştim, gerçekten hoş ve kesinlikle dalga geçmiyorum. Öyle düşünmenize neden olduysam özür dilerim şimdiden.
kusura bakka koptum ahshajshausuahshaha
Niye ya bi insanin moralinin bozulmasi bu kadar mi komik? ayrica ben cok kisa degilim siz cok uzunsunuz.
cok mu kucuksun yaaa sennn sweatlerin icinde de kayboluyosundur minik sey agzina yemek sigmiyodur🥺🥺🥺🥺🥺🥺
mal misin ya bi defol
güzelmiş :)
1.43 ne lan
olabilir
Olabilemez
@silahsızKuvvetler_ olabilemez ne ya bal gibide olabilir
@Nurtemm iyi hadi olsun bakalım bu seferlik
Ha şöyle jejdjd
sana mi kaldi olup olmicam devekusu 😡😡 kendinizi bk saniyosunuz
Sakin ol sana bisey dediği yok o cümleyi benim için kurdu
gelde sen sakin ol birini dovesim var o kadsr sinir ediyolar
Şşt hakaret yok.