Aşk İlişkileri Birisini yanlışlıkla takip attığınız oldu mu? Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor stalk yaptığınız birisini yanlışlıkla takip edince Takibi geri çeker misiniz , yoksa ya herro ya merro mu dersiniz.. o da ne oluyor dediğinizi duyar gibiyim Birisini yanlışlıkla takip attığınız oldu mu? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı. Evet bir kaç defa oldu ama geri çıkardım hemen. ama stlakla ilgisi yok 1 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Stalktan değil de web sitesini kullandığım zaman çok oluyordu 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Stalk yaptığım için değilde elim yanlışlıkla dokunduğu için takip ettiğim olmuştu. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oldu görmüştür muhtemelen yanlış anladıysa da elim çarptı 😂😂 hakkaten çarptı ama stalklarken çarptı 😂 1 0 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Stalk yaparken değil görüş okurken oldu 1 3 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Şişkolettaa +1 yıl Gayet normal bir durum sorun yok yani Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Peki 🙂 Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet oldu sonra hemen engeliyorum 1 1 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Bu kötü değil mi ama 🙄 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hayır olmadı. Dikkatli stalk yspsrk. yaparım 1 0 Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet kendimin haberi olmadan 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. olmadi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet bir kaç defa oldu ama geri çıkardım hemen. ama stlakla ilgisi yok
Stalktan değil de web sitesini kullandığım zaman çok oluyordu
Stalk yaptığım için değilde elim yanlışlıkla dokunduğu için takip ettiğim olmuştu.
Oldu görmüştür muhtemelen yanlış anladıysa da elim çarptı 😂😂 hakkaten çarptı ama stalklarken çarptı 😂
Hiçbir şey yapmam bakarım tarzimsa takip etmeye devam ederim.
Stalk yaparken değil görüş okurken oldu
Geçmiş olsun
Gayet normal bir durum sorun yok yani
Peki 🙂
Evet oldu sonra hemen engeliyorum
Bu kötü değil mi ama 🙄
Hayır olmadı. Dikkatli stalk yspsrk. yaparım
Evet kendimin haberi olmadan
Olmuştu evet..
olmadi
Olmadı. 😌