Uzmanlara göre 5 yaş üstü kadın ya da erkekte flört ilişkisinde sorunlara yol açıyormuş.
Bence kadın 26 ya 30 yaşında erkek 20 -18 yaşındaysa elbette sorun olur
Erkek 30-35 Kadın 28-26-23 çok problem olacağını sanmam. Bir de kişiye göre değişen bir durum olduğu düşüncesindeyim. 23-24 yaşında gerçekten çok akıllı, olgun, kendini yetiştirmiş o kadar çok kız var ki 26 yaşında olup 18 yaş kafasında olan kızlarda var.
Siz yaşadığınız, gördüğünüz durumlara göre ilişkide yaş farkı sorun olmaya teşkil eder mi, ne dersiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Erkeklerin erken yaşta pili bitiyor
Aynı yaşta olunmasınıda uç yaşlarda olunmasınıda büyük sorunlara yol açacağına inanıyorum
Ne gibi, aynı yaşta olunması nasıl sorunlara yol açar?
Genç çiftler için belki makul olabili flörtleşmede ama ciddi bi ilişkide aynı yaşta olması sorun teşkil edecektir tabi bu durum 35 taşında iki çift için geçerli sayılmaz daga çok gençleri kapsıyor çok kapsamlı bi durum karışıkta
Teşekkürler.
Maksimum 15 yaş farka kadar sorun teşkil etmez. Kafaca ve fizikten uyum varsa...
Erkek büyük olma koşuluyla tabi.
Kardeşim onda da sıkıntı oluyor ya öyle deme
Uyumlu olanları gördüm nadir de olsa.
8-10 yaş olanlarda çok sıkıntı olmuyor ama bazen oluyorda işteee. Kişiye göre değişiyor işte
Benim için sorun olmaz ama aşırı yaş fark istemem.. kendimden büyük kadınla evlenmek isterim.
Kendinden 15-18 yaş büyük büyük/küçükler hangi kataloğa giriyor..
Fiyatlarına bakacağım da bir arkadaş soruyor.. 😄
Ne alaka, öyle bir şey sormadım ki ben
E ben sordum..
Soruyla ne alakası var şimdi, amacın ne?
Yahu aklıma geldi sordum, etrafta varlar diye..
Bilemedim benden küçük olmasını hiç istemem uygun bulmam sorun olur diye düşünüyorum
Olgunluk meselesi 30 yaşında olup daha ergen gibi davranan bile var 18 yaşında olup hayatı anlayan da
Fiziksel ve mental farklar ortaya çıktığından..
Kuşak farkı oluşuyor